TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Lucky Bansko Aparthotel Spa & Relax Bansko 2024

5 stele
Bansko, Ski Bulgaria - Vezi pe hartă

8.4
79%
19 impresii
19 impresii
Impresiile Travel Planner (19)
Amplasare
6.8
Camere
8.7
Mancare
8.3
Personal
8.6
Atmosfera
8.6
Facilitati
8.9
Calitate / pret
8.5
Impresii pe Lucky Bansko Aparthotel Spa & Relax

19 impresii reale, verificate 100% - Lucky Bansko Aparthotel Spa & Relax

Impresii pe Lucky Bansko Aparthotel Spa & Relax

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Bansko Ski Bulgaria
8.5

Vacanta ski

Un hotel foarte bun ca si raport calitate/pret, spa-ul foarte bine dotat (5 tipuri de saune, mini-salina, jacuzzi, bazin cu apa rece cu apa calda, piscina marisoara, piscina pentru copii, bar la piscina cu sucuri naturale; micul dejun variat, mancare buna la restaurant. Camerele mari spatioase, cafetiera in camera un mare plus, am primit halat de baie si papuci de unica folosinta inclusiv pe marimea fetitei de 5 ani; personal amabil si ce a fost foare ok pentru noi a fost faptul ca aveau shuttle pana sus pe platou si am reusit sa evitam cozile de la gondola. Singurul dezavantaj e ca e destul de departe de zona de unde pleaca gondola si automat de centrul turistic; un taxi costa cam 20 leva dus-intors

Arata mai mult

7.3

Ski in Bansko

Very nice and cozy hotel, well equipped, friendly personnel. Poorly placed in case ski is the reason for travelling to Bansko. Thumb up for the shuttle directly on the ski slopes, cuts the time spent in queue in the morning
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

9.9

VACANTA REUSITAAAAAA!!!!!

Hotelul foarte foarte bun din toate punctele de vedere, mancarea foarte variata si buna, servirea impecabila, SPA-ul foarte diversificat si cel mai important lucru este ca apa din piscina era foaret calda, deci copii au fost cei mai incantati. Hotelul este cam la 1-2 km de centrul statiunii, dar nu este uin mari inconvenient, deoparece hotelul dispune de shuttle bus care duc turisti la Gondola si sus la platou.
Recomand Travelplanner: Eu unul personal cand plec in vacanta in Bulgaria, merg numai prin agentia Travel Planner, nu ma intereseaza alte preturi, site-uri sau Booking... Agentia TRAVEL PLANNER are grija de clineti sai. Multumesc inca odata TRAVEL PLANNER pentru vacanta reusita.

Arata mai mult

9.3

Lucky Bansko, vacanta de 5 stele

Am fost pentru a 5-a oara la acest hotel. Standardele de calitate nu au diminuat, dimpotriva, par sa fie in crestere (de ex. a fost extins domeniul spa/wellness). Anul acesta a fost aglomeratie mare, dar au facut fata cu brio. Are toate facilitatile. Preturi la jumatate in raport cu cele din Occident (cu exceptia domeniului schiabil).
Recomand Travelplanner: Niciun repros. Este prima colaborare, probabil nu si ultima.

Arata mai mult

10.0

Excelent

Un hotel care foarte comfortabil, dotat cu toate facilitatile pentru o vacanta excelenta. A mare atentie la detalii pentru a raspunde celor mai exigente cerinte: calitatea si varietatea alimentelor, curatenia, amabilitatea personalului, dotarile Spa-ului, mobilierul si designul camerei/ baii, varietatea de optiuni pentru petrecera timpului in hotel.
Recomand Travelplanner: Travel Planner este o agentie profesionista in domeniu. Apreciez atitudinea, amabilitatea si promptitudinea D-nei Mariana Beghes ( cu care am colaborat in cadrul agentiei) , iar pretul platit a fost foarte bun.

Arata mai mult

8.7

Hotel lucky bansko

Conditii foarte bune privind cazarea, centrul spa si mancarea.
Recomand Travelplanner: Seriozitate

Arata mai mult

9.3

Super

Este un hotel intim, care ofera conditiile de confort la care te astepti cand pleci intr-o vacanta de 4 *. Chiar a fost foarte frumos!
Recomand Travelplanner: Cea mai serioasa agentie. De 5 ani mergem numai prin aceasta agentie si am avut parte de cele mai frumoase vacante la cele mai bune preturi. Va multim!

Arata mai mult

8.3

Vacanta de ski superba

Cunosteam hotelul LUcky Bansko dar am fost impresionati de imbunatatirile aduse fata de anii trecuti-de altfel,hotelul a primit 5stele fata de 4 in trecut.
Recomand Travelplanner: Profesionisti si amabili

Arata mai mult

8.9

Raportul calitate - pret a fost perfect!

:)
Recomand Travelplanner: Multumesc Mariana Beghes!

Arata mai mult

6.3

vacanta excelenta !

Consideram ca Hotel Lucky poate fi recomandat fara ezitari tutoror celor interesati sa aiba conditii de calitate superioara. Se vede ca sunt profesionisti acolo ! Stiu sa faca bine tot ceea ce fac. Si le iese ! Va multumim !
Recomand Travelplanner: F.buna. Ne-ati fidelizat de cativa ani ! Multumim !

Arata mai mult

1

comportament contradictoriu

Intrucat sejurul nostru urma sa inceapa pe data de 13 februarie, iar prognozele meteo referitoare la coduri portocalii/rosii de ninsoare nu incetau, am decis sa plecam cu o zi mai devreme. Zis si facut. Pe 12 feb dimineata, am plecat de acasa si in aceeasi seara am ajuns la Bansko, hotel Lucky, le-am spus ca dorim o noapte in plus, fata de ce am platit deja. Am fost cazati imediat si zilele care au urmat au fost perfecte. Servicii apropape impecabile, personal super ok, totul de bun simt si rezonabil. Ne facusem deja planuri pentru anul viitor sa revenim. Surpriza neplacuta a venit in ziua plecarii cand pentru ziua suplimentara ni s-au facturat 140 euro, nu s-a putut discuta ca de fapt am stat 8 zile, care ne-ar fi costat ceva de genul 470 euro, am fost tratati ca si cum am fi stat numai o zi, nu 8 in total, .. Uite asa au reusit sa ne zdruncine convingerea ca merita sa revenim si in anul urmator. Mi-am propus sa adresez acest punct de vedere si conducerii hotelului, dar nu am avut timp pana in acest moment. cu stima, Anca si Adrian Mocanu

Arata mai mult

8.7

un hotel ok

Un hotel foarte ok, studioul in care am fost cazati era foarte curat si frumos amenajat. Curatenia se facea zilnic, iar personalul era foarte amabil. Shuttle bus ul era disponibil din jumatate in jumatate de ora pe timpul zilei, asa ca locatia putin mai departe nu era o problema. Seara, te puteai plimba pe jos pana in centru. Micul dejun a fost bun, dar seara, meniul de cina nu este o optiune foarte buna, totusi destul de gustos. Centrul SPA si piscina interioara au fost extraordinare. Am luat o sedinta de masaj care a meritat toti banii. Garderoba de ski este destul de mica, dar personalul est dispus sa te ajute dupa o zi lunga de ski. Bauturile de la bar erau atent selectionate, dar destul scumpe. Recomand acest hotel tuturor, deoarece am ramas de-a dreptul impresionat.
Recomand Travelplanner: Am fost putin dezamagit pentru ca in loc sa avem bufet am avut un meniu fix si cei de la agentie nu mi-au spus asta.

Arata mai mult

8.4

se poate si mai bine

Hotelul are un raport calitate/pret bun. Camerele sunt spatioase si confortabile, personalul prietenos chiar daca nu vorbeste mereu engleza (cel putin incearca cu un zambet), asa numitul lobby bar este foarte mic si face parte din zona de receptie, restaurantul este ok cu mancare de calitate medie. Centrul Spa este mic, dar dragut. Un minus il reprezinta locatia, care este foarte departe de centrul statiunii si de partiile de ski.

Arata mai mult

9.2

O vacanta ok

Am fost cazati la acest hotel intre Craciun si Anul Nou. Atmosfera era una linistita. Personalul foarte prietenos. Micul dejun bufet a fost bun. Mancarea de la restaurant a fost chiar foarte buna. Este cam departe de statia de gondola, dar exista un shuttle bus care pleaca din jumatate in jumatate de ora si face cam 5 minute pana la statia de gondola.

Arata mai mult

8.8

Per amsamblu un sejur placut...

Camera era ca noua. Am stat 6 nopti intr-un apartament lux si am fi vrut sa stam mai mult. In general, hotelul este foarte curat, iar personalul foarte prietenos si dispus sa te ajute. Pentru familiile cu copii, exista o mica gradinita care poate fi de folos. Micul dejun a fost bun, dar singura problema este capacitatea mica a restaurantului in comparatie cu dimensiunile hotelului, asa ca daca te trezesti tarziu e posibil sa astepti pentru o masa. Deasemenea, am luat cina de doua ori, o data bufet si o data a ala carte. Serviciul la restaurant este bun cu personal zambitor si amabil. Totusi, daca preferati piscinele mari, aici e o problema. Piscina interioara e mica si poate fi aglomerata uneori. Centrul Spa a fost dragut si curat folosindu-l cand majoritatea era la schiat. Locatia hotelului este la 7 minute de mers pe jos fata de centrul statiunii. In general, recomand tuturor acest hotel. Totusi, incercati sa obtineti o camera la un etaj superior, deoarece cateodata este zgomot de la discoteca de langa hotel. Un mesaj catre managementul hotelului: Fiti mai stricti in ceea ce priveste fumatul in interior sau creati un separeu special pentru fumatori!!!

Arata mai mult

8.0

ok

Lucky este un hotel cu servicii foarte bune, regasind exact informatiile care apar pe internet. Am petrecut la acest hotel 5 nopti intre Craciun si Anul Nou. Camere spatioase, foarte curate, room service rapid si mancare buna la restaurant. Acces la internet WiFi in tot hotelul. Ceea ce nu ne-a placut a fost lobby ul foarte mic si faptul ca se pemitea fumatul in interiorul acestuia. Nu puteai sa stai o clipa sa vorbesti la receptie ca deja parul tau mirosea a fum de tigara. Piscina interioara este mica, dar curata, iar serviciile de SPA excelente si ieftine in comparatie cu alte hoteluri de 5*.

Arata mai mult

8.5

Lucky - o alegere buna

Apartamentul in care am fost cazati a fost ok - un dormitor si separat un living cu chicineta. Prosoapele si halatele din baie puteau fi folosite si pentru zona SPA. Micul dejun a fost foarte bun - o multime de variante (bufet cald, rece, placinte etc) si suficent pentru intreaga zi. Serviciul de shuttle bus spre statia de gondola functioneaza perfect. Preia turistii din jumatate in jumatate de ora, distanta pana la statia de gondola fiind semnificativa. Piscina interioara este incalzita, centrul spa avand servicii de calitate. Daca ar fi sa mai merg la ski in Bulgaria, cu siguranta as reveni tot la Lucky. Hotelul chiar a facut diferenta vacantei noastre.

Arata mai mult

8.8

Un hotel dragut

Am petrecut un weekend dragut la acest hotel. Am ales acest hotel la recomandarea unor prieteni, dar nu am putut fi siguri de nimic pana cand nu am ajuns la hotel. Personalul este foarte amabil si prietenos. La restaurant, mancarea a fost grozava (tot timpul proaspata, cu preparate special pregatite), asa ca nu a fost nevoie sa luam masa la tavernele locale. Serviciile Spa au fost excelente, piscina interioara cu apa incalzita, garderoba de ski cu un excelent sistem de incalzire al claparilor. Recomandam acest hotel si cu siguranta vom reveni de fiecare data cand ne vom intoarce in Bansko.

Arata mai mult

8.8

Multumim Travel Planner

Consideram ca Lucky isi merita cele 4 stele. Atmosfera frumoasa, muzica pian, mancarea foarte buna, pentru cele mai pretentioase gusturi ! Din pacate , cumva deranjant este conditionarea initiala, adica ori iei supa ori iei salata !!! Nu pentru ca am fi niste mancai, dar este neplacut sa fii conditionat, cand platesti pentru a te simti ok. De asemenea, patul suplimentar era rupt, foarte bun probabil pentru un copil, in nici un caz pentru un adult de 1.72, fiind prea scurt. Apropo, receptia nu a gasit nici o solutie ! Daca stiam, cred ca optam pentru inca o camera single. In concluzie, cred ca daca am fi stiut ca patul suplimentar nu e pentru adult, am fi optat mai bine. Oricum noi am venit la ski, a fost minunat, partii superbe, ambianta...super. Nu conteaza pozitionarea hotelului pentru ca transportul la partie e asigurat din 30 in 30 min.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Lucky Bansko Aparthotel Spa & Relax

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.