TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

87 pareri si impresii Hotel Complex Orhideya Albena Bulgaria. 2024

3 stele
Albena, Bulgaria - Vezi pe hartă

7.4
66%
87 impresii
87 impresii
Impresiile Travel Planner (87)
Amplasare
7.5
Camere
7
Mancare
7.6
Personal
7
Atmosfera
7.6
Facilitati
7
Calitate / pret
7.5
Impresii pe Hotel Complex Orhideya

87 impresii reale, verificate 100% - Hotel Complex Orhideya

Impresii pe Hotel Complex Orhideya

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Albena Bulgaria
10.0

Vacanta Orchideea

Am avut un apartament cu doua camere si sufragerie, doua toalete. Am fost foarte multumiti de conditiile oferite.
Recomand Travelplanner: Suntem multumiti de informatiile oferite, voucherul retrimis in ziua anterioara plecarii si de colaborarea cu ea.

Arata mai mult

8.5

De 3 stele

Hotelul ni s-a parut un pic obosit, probabil nu a fost renovat de cativa ani buni. In schimb a compensat cu amplasarea practic intr-o padure si asta ne-a placut cel mai mult la Albena, sigur vom mai reveni in locatie. Puteai sa te plimbi pe alei intinse printre pini, stejari, brazi si alte specii de arbori daca eventual nu aveai chef de plaja. Daca sunteti sensibili la curatenie si servicii nu va recomand. Am stat anii trecuti la 4 stele in alte statiuni si diferentele la servicii se vad dar si diferenta din buget este considerabila. Pentru servicii 3 stele AI ni s-a parut rezonabil. Mancarea a fost ok, gaseai de toate pentru toate gusturile. Barurile din locatie mai prafuite dar oamenii se straduiau. La receptie si unii barmani o mai rupeau un pic si pe romana asa ca ajungeai sa te intelegi cu ei fara sa ai pretentia sa-ti raspunda in engleza. Plaja este aproape, am gasit sezlonguri libere de fiecare data, iar daca nu doreai sa cobori la plaja ( scarile rulante sunt de efect) puteai face baie in cele 3 piscine. Se vede ca locatia a fost foarte animata candva. In jur erau destule hoteluri inchise si nu sunt sigur ca din cauza pandemiei. Apropo de pandemie, personalul purta masca si erau recipiente cu dezinfectant in schimb la masa eram singurii care purtam masca (majoritatea turistilor erau bulgari si rusi). Albena ne-a placut foarte mult chiar daca se vede o degradare in anumite privinte si sigur vom reveni.
Recomand Travelplanner: Foarte ok. Recomand cu incredere.

Arata mai mult

6.1

Albena

Faleza e superba apa curata nisip fin. Totul ce trebuie pt o familie cu copiii. Complex Orhideya e nașpa. Mâncarea bună dar cam la fel în fiecare zi. Numai exista snack bar etc privind corona nu sunt nici dezinfectante... Animație pt copiii nu mai exista. Bautură se servește în pahare de unica folosință. Camere nașpa murdare Baia infundata era un pericol pt copil am făcut reclamație zilnic și tot degeaba, am primit un mop cu care trebuia sa spăl eu în fiecare zi de 11 mii de ori.
Recomand Travelplanner: Am rezervat înainte cu 3 zile... Am primit ff greu confirmarea după ce sa făcut plata. În rest sunt okey

Arata mai mult

8.1

Orhideya

În mare, a fost ok, cred ca lumea strica locul! Plaja foarte aproape, mâncare ok cu unele excepții, curățenie acceptabila dar se putea și mai bine
Recomand Travelplanner: Am avut o mica neînțelegere, în privința camerei în care urma sa stam, am cerut sa fim mutați dar nu am mai primit niciun răspuns, în schimb cei de la hotel au fost foarte doriăguți și ne.au mutat în 5 minute

Arata mai mult

3.4

Dezanagire

Hotel sub orice critica. Fără minima decenta de a schimba lenjeria decât dacă faci reclamații. Mizeria este la ea acasă. Restaurantul hotelului la fel mizerabil aceiași mincare în fiecare zi. Personal slab pregătit vai și amar de t

Arata mai mult

4.3

Cea mai urata vacanta

Cel mai jegos si panarama de hotel, in afara faptului ca checking-ul a fost la 14:00 am intrat tocmai la 16:45, sa numai zic ca nu au habar sa vorbeasca alta limba in afara de a lor. Mi-au fost furati bani din camera, prosoapele de la piscina, personalul groaznic, curatenia e zero, dusurile erau pline de mucegai.
Recomand Travelplanner: Agentia a fost super fara niciun tip de problema si foarte amabili.

Arata mai mult

6.3

Cu plusuri si minusuri

Amplasare buna,mancare ok ,piscină curata,minus curățenia,lipsa curățenie camere,personal insuficient.Momentan nu as mai recomanda.
Recomand Travelplanner: Agenția este foarte ok

Arata mai mult

6.5

Servici travel super, locația lasă de dorit

Servici hotel lipsa, nu au personal, nu au schimbat lenjerie, nu prosoape nu curat în camere.
Recomand Travelplanner: Super

Arata mai mult

7.9

Bine

Camerele nu sunt curate .Nu se schimba lenjeria .Nu se face curatenie.
Recomand Travelplanner: Foarte de treaba.

Arata mai mult

3.6

Caut altceva pe viitor

spun doar ce am patit: -femeia de servici nu a venit in nici o zi sa faca curat sau sa schimbe lenjeria, le luam noi cand gaseam pe hol; -barul era deservit numai de copii, pana in 17 ani, care nu stiau sa prepare nici o bautura; -am cerut frgider, contra cost, nu am primit: -aerul conditionat nu functiona, telecomanda TV la fel
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

7.9

Vacanta Bulgaria/Albena

per total a fost bine, se poate mult mai atenti la curatenie in restaurant si pe terase si diversificare la mancare(salate,ciorbe...)

Arata mai mult

8.3

Concediu

Complexul Orhideya este un complex frumos,........dar nu este corespunzator ingrijit,curatenia lasa de dorit ,se face superficial
Recomand Travelplanner: Super Agenție, sunt ceva ani de cand colaborez cu Travel planner. Nota 20

Arata mai mult

8.8

Recomand

Cazare ok. Paturi mari, camera spațioasă și curată. Am avut și frigider.

Arata mai mult

8.9

Bine

Necesita renovare

Arata mai mult

7.7

concediu la Orhideya

Atat hotelul cat si piscinile cam neingrijite, se simte un aer de vechi in locatie. Mancarea foarte multa , sa ajunga la toata lumea, dar nu prea pe gustul familiei mele. Oamenii de la receptie foarte serviabili si vorbeu multe limbi. In camera nu s-a facut curat ( maturat sau aspirat ) in nici o zi din cele 6, prosoapele au fost schimbate daca am vrut, gunoiul se lua zilnic

Arata mai mult

8.8

Bucurie

Hotelul este in regula, amplasarea e minunata cu multa verdeata si liniste dar necesita urgent renovare si din cauza lipsei de personal nici nu este intretinut.

Arata mai mult

8.2

Mediocritate

curatenia lasa de dorit!!!!

Arata mai mult

7.8

Vacanță familii cu copii

In descrierea hotelului aveam frigider in cameră dar nu a fost așa, erau promise animații pentru copii dar noi din 5 nopți am prins cel puțin 2 seri fără animație și copiii chiar așteptau. Curățenia lasă puțin de dorit. Am avut aer condiționat și TV, balcon. Condiții modeste.

Arata mai mult

7.5

Servicii hoteliere de slaba calitate / Impresii bune despre loc/statiune

Hotelul in general e conform clasificarii de 3 stele, dar calitatea serviciilor lasa de dorit. Camera la primire a fost ''aproximativ'' curata, baia mai ales nu era OK (fire de par ramase in scurgerea de la dus, pe jos) Pe parcursul celor 7 zile(6 nopti), nu s-a facut absolut deloc curat in camera, nu s-au schimbat prosoapele (s-au golit decat de doua ori cosurile de gunoi). Dupa scandal la receptie, receptionera mi-a pus in brate un set de prosoape. Am cerut de doua ori sa se faca curatenie,dar m-am lasat pagubas. Legat de mancare.....pot spune ca era cam trist. Mancarea ramasa era servita la mesele urmatoare convertita in altceva sau pur si simplu ca atare. Anumite produse erau de o calitate indoielnica (crenvusti, carnati, peste) Punctul forte al hotelului este grupul de piscine, destul de bine intretinut. Barmanul de barul piscinei ar face mai bine sa se lase de meserie. Nu stie engleza prea bine, te serveste cu ce vrea el, desi tu ii ceri altceva. Mie mi-a creat impresia de om abtiguit bine...desi poate ma insel, nu i-am pus fiola.

Arata mai mult

9.5

Un concediu reusit

Hotelul este curat, mâncarea foarte buna si piscinele fac toti bani

Arata mai mult

8.6

O vacanta reusita

Consider ca a fost o vacanta reusita. Noi am mai fost la acest hotel in urma cu 3, 4 si 5 ani si avem oarecum o relatie sentimentala cu aceasta statiune si cu acet hotel. Cu toate ca am fost multumiti si in acest an, am observat o diminuare clara a calitatii serviciilor oferite. Camerele au fost curate dar in doua din cele 4 camere pe care le-am avut au fost furnici si in bai am gasit intr-o dimineata gandaci. Animatia la piscina a fost foarte slaba, practic inexistenta. Nu se mai serveau gustari intre mesele principale la snack bar. In anii anteriori daca nu luai masa de pranz gaseai pizza, cartofi prajiti, carnati, fructe. anul acesta nu se mai serveau. Parcarea este nejustificat de scumpa, mai ales ca nu s-a facut nimic in sensul acesta. masina o parchezi tot pe unde gasesti loc. Manacarea a fost buna si variata. Cel mai neplacut este ca in ultima seara trei dintre noi am avut probleme destul de serioase cu burta. Un fel de toxiinfectie alimentara. Si nu am mancat in alta parte. Sincer, eu nu as recomanda altora acest hotel, dar noi probabil ca vom mai merge la Albena.

Arata mai mult

7.5

Concediu la Complex Orhideya, Albena, Bulgaria

Hotelul este de 3*... cu indulgență. PRO: piscina foarte frumoasă și curată. CONTRA: toate celelalte. Management prost, angajați puțini, tineri, fără experiență și neinstruiți. Limba engleză o vorbeau cei de la recepție și cam atât. Curățenie ZERO. În 7 zile au făcut curat de 2 ori, la cerere, și de mântuială. Mâncarea tip AI, multă și de slabă calitate. Băuturile idem. In complex multe defecțiuni ignorate, scânduri desprinse și rupte, pavele care se mișcau... NU recomand hotelul, NU m-aș întoarce acolo.

Arata mai mult

8.5

Părere

Nu mi-a plăcut, camerele nu au fost curate, in timp ce am fost acolo odată au făcut curățenie, prosopurile nu ne au schimbat de loc, nu am fost anuntați despre multe lucruri!

Arata mai mult

10.0

UN SEJUR DE NOTA 10

6.5

Nu recomand

Hotel relativ aproape de plaja publica (coborârea pe scările rulante). Camera mica inghesuita, curățenie superficiala, gandaci în camera și pe hol, piscina pt copii este cu apa rece. Restaurantul hotelului este jalnic, cred ca Era nespălat de la începutul sezonului (se lipeau papuci de podea) mâncare Proasta, ne gătită bine aceeas zilnic, multa mâncare refăcută din resturile de la masa anterioara. Șezlonguri de la plaje mereu ocupate de oamenii care se trezeau devreme și își puneau prosopul și reveneau după 10, barul de pe plaja deschis de la 11-16. Personalul slab și te servește în silă, de parca nu au fost plătite sucurile sau apa. Într-un cuvânt nu recomand e un hotel ce nu merita nici 2 stele

Arata mai mult

8.9

Ok

OK, personalul hotelului ar trebui pregătit mai bine in a se comporta cu clienții

Arata mai mult

7.7

Vacantă reuşită

Foarte bine cu exceptia faptului ca, camera dubla pentru 3 adulti si 1 copil am avut un fotoliu care se deschide si a fost destul de incomfortabil. Ma asteptam la 2 paturi de de 2 persoane, nu doar de unul singur, in rest a fost super

Arata mai mult

8.8

Ok

8.4

Vacanța

Același pe care îl știu de 5 ani.Personal super.

Arata mai mult

8.1

Vacanta Albena

Curatenia lasa de dorit. Personalul necalificat. Camerele degradate

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (57) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Complex Orhideya

Intrebari frecvente despre Hotel Complex Orhideya

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.