TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

720 pareri si impresii Hotel White Lagoon Resort Balchik Bulgaria

4 stele
Balchik, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.9
90%
720 impresii
720 impresii
Impresiile Travel Planner (720)
Amplasare
9.2
Camere
8.7
Mancare
8.8
Personal
8.7
Atmosfera
8.7
Facilitati
8.8
Calitate / pret
8.8
Impresii pe Hotel White Lagoon Resort

720 impresii reale, verificate 100% - Hotel White Lagoon Resort

Impresii pe Hotel White Lagoon Resort

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Balchik Bulgaria
10.0

vacanta in WhiteLagoon Resort Bulgaria

Toate serviciile de npota 10 singurul minus este cantitatea mica de nisip de pe plaJa,ar ma trebui depus un strat de minim 10 centimetri sa astupe toate petrele si scoicile sfarmate care sunt un pericol pentru talpile picioarelor,dar aceasta plaja este compensata de numarul mare de piscine ,sezlonguri,umbrele,iar piscinele si topoganele de apa de pe acoperisul cladirii de 4 etaje asigura un peisagiu de vis si un cofort deosebit. Voi reveni
Recomand Travelplanner: Agentia a asigurat toiate cele necesare ,recomandam

Arata mai mult

9.4

Vacanta în septembrie

Vacanta reușită. Mâncare diversificata, camerele Delux spațioase, curățenie zilnica, multe piscine. Un mare minus plaja fără nisip fin și întrarea în mare cu multe pietre. Cocktail-uri de slaba calitate
Recomand Travelplanner: Recomand agenția

Arata mai mult

9.8

Vacanta

EXCELENT
Recomand Travelplanner: EXCELENT

Arata mai mult

10.0

Weekend Bulgaria

Hotelul a fost peste așteptările noastre, deși era ultimul weekend in care funcționa până la finalul sezonului. Restaurantul bun, suficiente opțiuni și pentru adulți și pentru copii. Echipa de animatori senzaționala, foarte drăguți și implicați. Camera mare, spațioasă, curata. Am avut upgrade la apartamentul de 2 camere. Foarte drăguț amenajate spațiile exterioare.
Recomand Travelplanner: Foarte seriosi, prompți, implicati, rapizi, Am apelat pentru prima dată, dar cu siguranță vom reveni.

Arata mai mult

8.1

Litoralul bulgăresc

Hotel potrivit pentru familii cu copii, dar și pentru cupluri; liniștit, multe piscine. Camera spațioasă, dar cu baia cam învechită, cu duș defect. Servicii bune.
Recomand Travelplanner: Preț bun raportat la servicii. Seriozitate. Eficiență.

Arata mai mult

9.7

Vacanta noastra la White Lagoon

Super fain! Am avut studio royal cu piscina privata, si da!!! a meritat diferenta pentru acea piscina!!! Eram sceptic dupa ce am citit cateva review-uri legate de mancare si curatenie, dar s-au dovedit nefondate! Este imposibil sa nu gasesti ceva pe gustul tau in toata ,,marea,, aceea de preparate!! Pentru mine principalul atu este ca tot ce inseamna gratar (fie carne, fie legume) se face PE LOC in fata ta!!! Sa zicem ca la capitolul desert se putea si mai bn, dar pentru mine nu era un ,,musai,,. In ceea ce priveste camera: curat-curat-curat!! La plecare am numarat prosoapele, pentru 2 adulti si doi copii aveam 12 prosoape! Curatenie o zi da una nu; nu stiu daca au contat sau nu cei 5 euro dati la camerista :)). Marea mea ,,nemultumire,, ar fi ca, la o majoritate de turisti romani ar merge in programul de disco pentru copii si cateva piese in romana (au doar bulgara, engleza si germana). Parere unanima a 3 famili: Vom reveni aici!!! Ca vacanta ta sa fie una reusita DEPINDE FOARTE MULT SI DE TINE!
Recomand Travelplanner: recomand! nu agreez comunicarea prin email

Arata mai mult

8.9

Bine

Piscinele nu erau încălzite, erau destul de reci Deși ne-au făcut check in la ora 11, nu au vrut să ne dea brățări să beneficiem de prânz, fiind cu copii mici a trebuit să mâncăm la un restaurant din zonă, contra cost. Deși le-am explicat că preferam să intram cu prânzul și să ieșim cu micul dejun, întrucât nu dorim să stăm până la prânz, ne grăbim spre casă. Nu au fost deloc cooperanți în privința asta, deși eram obișnuiți de la alte resorturi din Bulgaria să ne pună brățări încă de la sosire chiar dacă nu era gata camera, dar măcar puteam beneficia de restul serviciilor...
Recomand Travelplanner: Recomand aceasta agenție, chiar dacă nu avem decât o experiență momentan, speram la cât mai multe împreună...

Arata mai mult

9.3

Weekend de toamna

Resort spatios, curat, cu mancare foarte buna. Am rezervat un apartament, cu doua dormitoare, living, chicineta si doua terase cu vedere la mare, care a fost peste asteptarile noastre. Plaja este micuță, cu pietre la intrarea in apa dar nu a fost deranjant. Vom reveni.

Arata mai mult

9.2

Vacanta Bulgaria White Lagoon

Totul a fost in regula, de la personal, cazare, mancare.
Recomand Travelplanner: Personal bine organizat. Nu a durat mult dupa ce am depus cererea pana am fost contatct. Recomand aceasta agentie.

Arata mai mult

9.3

O vacanta placuta

Hotelul White Lagoon s-a ridicat la asteptarile noastre. Camera a fost spatioasa si curata, mancarea buna si variata, piscinele numeroase cu apa curata. Plaja ar necesita putina atentie, multe pietre si alge. Raport bun calitate pret.

Arata mai mult

10.0

Vacanta

Mancare variata, curatenia in camere realizata zilnic cu schimb de prosoape, program interactiv animatie. Un minus pentru mobilierul ce s-a degradat in timp si bateriile de la chiuveta su dus, mergem de 7 ani in aceasta locatie, este acelasi mobilier.
Recomand Travelplanner: Totul la superlativ

Arata mai mult

9.0

Totul foarte bine.

Totul a fost perfect, singura nemulțumire a fost personalul care deși erau 80% cazați români nu vb îl limba română la diverse activități deși unii o cunoșteau și nu erau tot timpul amabili. Amabilitatea fata de români lasă de dorit. Chiar erau deranjați daca doreai ceva, nu se mișcau până nu dădeai un câțiva lei.
Recomand Travelplanner: Totul perfect, a 3 a ora când merg Travel Planner. Nu am multe cuvinte decât că sunt profesioniști.

Arata mai mult

9.5

Vacanta Bulgaria excelenta

Hotelul arata foarte bine, mancare variata si gustoasă, camera foarte curata, spațioasă. Nu am absolut nimic de reproșat hotelului. Zona cu piscine e wow! Recomand cu incredere

Arata mai mult

9.8

Relaxare la White Lagoon

Un resort comparabil, cu ușurință, cu cele oferite de Turcia: mâncarea proaspătă, diversificată, bine preparată, personalul plăcut și săritor, peisajul foarte fain, apropiere de domeniul Balcic, iar cazarea oferă maximul de confort necesar unui concediu relaxant. Punctele negative (pentru noi-familie de adulți): foarte mulți copii, iar hotelul nu oferă in camere apă de băut (exceptând sticla de 2 l oferită inițial), având în vedere “inundația” de mâncare si băutură de calitate oferite cu generozitate (trebuia cumpărată de la supermarket). Concluzie: un concediu de excepție, iar Travelplanner o agenție care-ți duce grija celor mai mici detalii. Mulțumim!

Arata mai mult

9.4

Vacanta Balchick

Hotelul, serviciile, mancarea decente, calitate pret f buna

Arata mai mult

9.5

Vacanță Bulgaria

Am fost la withe lagoon în perioada 26-31 August, și pot spune ca a fost super fain . Este pt a 2 a oară în care am fost la acest Hotel și nu sau schimbat prea multe. Mâncarea diversificata si ff multă , piscinele sunt multe și cu apa foarte ok . Camerele sunt ok , se face curat zilnic ,ai aer C, noi am stat în hotelul de 3* dar cu tote astea nu am fost deranjați de aspectul lui pe dinafară care nu arata chiar ok. Cu toate acestea a fost u. Sejur reușit,și vom mai merge. Cat despre agenție am numai cuvinte de laudă.

Arata mai mult

7.9

Vacanța bulgaria

Vacanța reușită,hotelul foarte curat ,personal de calitate ,manacarea pe măsura ,aveai de unde alege,

Arata mai mult

9.6

Vacanta bulgaria

Per total a fost super

Arata mai mult

5.8

Vacanta Bulgaria

Buna ziua, Vacanta noastra plina de aventuri. Mancare ok, conceptul de resort ok, plaja aproape, nu m-a deranjat ca exista pietre pe plaja, odata ce treci de ele e nisip fin. Camera in schimb.. aici e poveste lunga. Am platit un studio de 4* si am primit un studio cu mucegai in baie, miros urat, bateria din dus improsca in toate partile, gandaci in camera.. a doua zi ne-au schimbat studioul cu un altul, teoretic fara mucegai, ceva mai ok pana am folosit dusul si am vazut ca apa din dus se scurgea foarte greu si mai mult in baie si camera decat pe scurgere. Dupa multiple sesizari in care spuneau ei ca s-a rezolvat, ne-am trezit intr-o seara ca nu mai mergea deloc ba mai rau a inceput sa iasa din vasul de toaleta in dus. Au trimis pe cineva, nu a putut rezolva pb si ne-au schimbat iar studioul cu 2 seri inainte de plecare si mi-au si spus cand am returnat cartela de acces veche ca eu sau copilul am bagat ceva in scurgere intentionat, asta dupa ce ne-am plans de scurgere din prima zi. Nu mi se pare concediu cand schimbi 3 camere in 7 nopti, esti tot tu acuzat de conditiile oferite de ei, ignoranta maxima, stat cu prosop in dus aproape tot sejurul, implicarea agentiei a fost ca le tot transmit celor din hotel sa rezolve, ceea ce am facut si noi direct. Singurul motiv pentru care nu am plecat acasa a fost copilul.

Arata mai mult

10.0

Concediu minunat la White Lagoon

Pentru început, a fost superb! Cumva puțin frică, pentru că nu am mai fost în zonă deloc, dar minunat. Camera mare și spațioasă. Un singur minus am în acest concediu: căldura. Cu siguranță nu vom mai merge în plin sezon. Și AC-ul făcea răcoare doar în partea copiilor de suite, la noi nu ajungea deloc. În rest, curățenie exemplară, de câte ori voiai, puneai semnul în mânerul ușii și se făcea curat, schimbat lenjerii, prosoape. Suite-ul are și o chicineta micuță, dar functională, cu frigider, plită electrică, cafetieră și fierbător, tigaie, vase pentru fiecare membru cazat. Mi-a plăcut și faptul că amplasarea resortului e pe terase, adică nu eram toți într-un singur corp de clădire, așadar liniștea a predominat. Multe piscine pentru toate vârstele, salvamari și la piscine și pe plajă. Plaja e mai pietroasă și cu scoici, dar asta nu ne-a deranjat, când s-a putut am stat pe plajă, când nu la piscine. Mâncarea foarte bună și variată. De asemenea, lângă recepție un mini market Aldo cu tot ce vrei și nu vrei. Foarte bun pentru cei cu copii mici (aveau și borcănele cu mâncare și pampersi). Un plus a fost și serviciul de spălare a hainelor folosite (contra cost), dar așa ajungând acasă noi am avut o plăsuță de haine de spălat. Dacă vrei să schimbi lei în leva, ai 2 bancomate, unul lângă supermarket și altul la recepție. Apoi lângă piscina copiilor mici mai schimba și domnul de la magazinul cu colaci (apropo, îi și umflă la compresor). Noi nu am avut și nici nu am mai schimbat după ce am intrat în Bulgaria.

Arata mai mult

8.6

Vacanță White Lagoon Resort

Anul acesta ne-am hotărât să schimbăm locația, după ce ani la rând am fost în Nisipurile de Aur, la hoteluri din gama Grifid, am vrut să încercăm și altceva. Ajunși la destinație, am avut cameră studio, deși am fost puțin dezamăgită la început, totul s-a încheiat cu succes. White Lagoon este un resort cu circuit închis de 3, 4 și 5*, având 7 piscine. Ce pot să spun, este că diversitatea mâncării m-a uimit, nu poate spune nici cea mai pretențioasă persoană că nu găsește ceva de mâncare, pește zilnic, dar în fiecare zi alt tip de pește, foarte gustos, pulpe de curcan, sarmale, ardei umplut, supe, ciorbe, toate cu gustul românesc, fără acele condimente specifice pe care le-am găsit în mâncarea din alte stațiuni. Curățenia în cameră se făcea zilnic, însă mai găseai câte un gândăcel, probabil ar trebui să dea cu ceva soluții. Există un resort mai nou de 4*, unde mobilierul este nou și cei care erau cazați acolo nu se văitau de gândaci. Plaja este mică, o insuliță cu pietre la mal, însă după ce treci de ele, este un nisip foarte fin (însă am găsit șerpi în apă, fiind și zonă muntoasă, ceea ce m-a șocat ). Mi-a plăcut foarte mult liniștea de acolo, fiind cu circuit închis, nu vedeai aglomerația din alte stațiuni, nu aveai seara unde să ieși, însă spectacole erau în fiecare seară + activități zilnice, pe plajă și la piscine. La ultimul etaj există 2 piscine infinity și una cu tobogane. Sincer, aș reveni la acest hotel pentru liniște, mâncare, personal amabil, diversitatea piscinelor (nu trebuie să rezervi ca să poți să găsești loc).

Arata mai mult

10.0

Nagyszerű hely!

Ezen a helyen minden adott a jó nyaraláshoz: szép természeti környezet, okosan kialakÍtott épületek- minden szoba a tengerre néz, tisztaság, kedves személyzet, változatos programok, finom és bőséges kaja!

Arata mai mult

9.6

Vacanță minunată!!

Este al șaselea an consecutiv de când mergem la White Lagoon și pot spune ca ne-am simțit minunat și anul acesta. Pentru noi a fost o vacanță reușită, mâncarea a fost foarte bună, cazarea a fost foarte ok chiar și la 3 stel ( camerele curate, erau vizitate in fiecare zi de doamna de la curățenie....nota 10 pt acest lucru. Ca si in alti ani și anul acesta resortul era plin de români, marea majoritate cu copii mici, poate și pentru că hotelul are un ansamblu de piscine pt toate vârstele. Recomand acest hotel in special familiilor cu copii.

Arata mai mult

7.3
9.6

Nóra 10

Hotelul a fost foarte buna de nota 10,curatenie mancare foarte buna,tot resortul este fain,piscinele curate ,dar plaja nu este una buna,intrarea ín apa este cu pietre,dupa ce ai trecut de pietre este nisip nu este adanca,chiar sí asa as revenire cu drag.

Arata mai mult

8.6

Vacanta Bulgaria

Foarte mulțumită, locația este frumoasa, mâncare bună și de calitate, servicii bune, amabili. Nu am de reproșat decât mirosul de canalizare din camere ce provine din baie, care înțeleg ca e o problema mai generala, dar per total a fost foarte ok. Recomand

Arata mai mult

2.5

Vacanta ratata

Vand camere de 4 stele care sunt mult mai mici decat descrierea din oferta. Paianjeni,gandaci,mobilier rupt,usi rupte , apa din baie ajunge in dormitor ,totul foarte vechi si mizerabil. Nici la hotel de 3 stele nu arata asa jalnic !

Arata mai mult

10.0

Vacanta 2023

A fost minunat..am fost și anul trecut și vom merge și la anul!! A fost excepțional din toate privințele!! Masa ok..piscinele ok...mare ok fără valuri deoarece White lagoon e amplasat într-un golf..nu mai zic de cameră...am fost cazați la studio pe malul mării..curățenie exemplara

Arata mai mult

7.9

vacanta - impresii

Am ales acest hotel pentru amplasarea acestuia, respectiv pt faptul ca aveau unitati de cazare si in prima linie. Operatorul travel planner ne a spus ca nu ne poate asigura acest lucru, dar ca inceacra. La hotel - nici chip de asa ceva, in prima linie erau numai nemti, si alte nationalitati. In fine, nu asta a fost buba cea mare, desi am cerut una si s a servit alta! Camera spatioasa, simpla dar ok. Curatenie se face zilnic dar la suprafata asa, parul si praful de sub pat a ramas de cand am ajuns si pana am plecat. Baile sunt f naspa, mobilier invechit si miros oribil in baie. Mancarea a fost f buna si diversificata, bauturile ok, cafea la espresor - chiar buna. Piscinele - multe si frumoasa, insa apa fff rece, mai mult de 15 min nu te puteai scalda. Activititati pt copii pe timpul zilei insa toate cu bani (intr o zi a fost face painting - 15 leva, in alta zi pictura pe tricou - 15 leva, in alta zi nisip kinetic - 18 leva). Marea...cu asta trebuia sa incep... din pacate marea e ca o balta in aceasta regiune, statuta si plina de mal pe o parte si pe cealalta parte - plina de bolovani care efectiv te raneau. Apa mica - adanca si apoi iar mica - complet nepotrivit pt copii. Am intrat in camere la ora 15.00 - asa cum scria pe voucher. Desi ajunsesem mai devreme, nu ne-au lasat sa ne bucuram de cazare mai devreme. ERau ocupate camerele (am inteles). Banuiesc ca nu sunt singura care se oboseste sa va ofere acest feedback, poate pe viitor primim aceste recenzii de la operatorii dvs. Cu copii mici si cu un sg concediu pe an - iti doresti sa nu dai rateuri. Speram sa mai colaboram cu dvs. De ex vrem sa ajungem la hdv reina del mar, am inteles ca e top pe bulgaria. Asa este? Mai sunt alternative pt acest nivel?

Arata mai mult

8.0

Vacanta Hotel White Lagoon - august 2023

Hotelul si piscinele sunt ok, dar exista o lipsa de interes fantastica din partea personalului de mentenanta, precum si din partea salvamarilor. Intrarea in mare este EXECRABILA, in partea stanga a digului mai poti intra cu grija, dar in partea dreapta nu ai cum sa mergi, sunt doar caramizi si resturi de constructii in apa marii (astfel salvamarul nu are ce sa pazeasca - intrucat nu este nimeni in apa). In zona piscinelor de la mare scurgerea de la dusuri a fost infundata pe toata perioada sejurului de 7 zile, iar toata apa forma o mare baltoaca care ajungea in piscina. In zona piscinelor de copii de la mare - inspre topogane zona pe care calcai era degradata sever. Este un complex frumos, cu mancarea bunicica, care in decursul anilor nu a fost intretinut corespunzator si s-a degradat mai ales in zona de mare. Pentru cei care vor sa intre in apa marii nu pot recomanda acest hotel.

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (690) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel White Lagoon Resort

Intrebari frecvente despre Hotel White Lagoon Resort

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.