TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Hanioti Grand Victoria Kassandra Grecia. 2024

3 stele
Kassandra, Grecia - Vezi pe hartă

5.0
50%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
6.5
Camere
4
Mancare
4.5
Personal
6.5
Atmosfera
4.5
Facilitati
4.5
Calitate / pret
4.5
Impresii pe Hotel Hanioti Grand Victoria

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Hanioti Grand Victoria

Impresii pe Hotel Hanioti Grand Victoria

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Kassandra Grecia
7.9

Vacanta in Grecia 2017

Hotel vechi renovat, aplasat la sosea (zgomot de la masini). Multe probleme, TV mini, trei posturi rusesti, aerul conditionat nu prea racea. Mancarea, in stil oriental, cred, multe legume fierte, paste cu peste, cu fructe de mare, orez cu fructe de mare, salate cu fasole, la desert jeleu si diverse prajituri insiropate cu miere, supe crema, totul fara gust; noroc cu cartofii prajiti. In ultima seara s-a organizat o discoteca in aer liber.
Recomand Travelplanner: Impresie foarte buna, domnisoara/doamna Camelia Diaconu, ne-a oferit indrumare chiar si in timpul ei liber. In 2015 cand am colaborat cu agentia dv., Camelia a fost la fel de draguta, ne-a oferit sfaturi si indrumare. Multumim.

Arata mai mult

3.9

Regretabil

Un hotel de 2 lei. Camera in care am fost cazati ( dubla standard) ar fi fost ok daca nu ar fi avut al treilea pat. Cum am intrat, am inceput sa mutam mobila ca sa ne facem loc de trecere si asa am descoperit mizeria. Nisip si praf adunat in citiva ani cred. Cit timp am stat ( 7 nopti), s-a dat de 2 ori cu mopul, adica s-a mutat nisipul de colo, colo. Prosoapele s-au schimbat de 2 ori. Baia extrem de mica ca spatiu in care trona o chiuveta masiva. Ca sa stai pe closet trebuia sa iei chiuveta in brate. Cadita de dus minuscula cu o perdea care se lipea de tine. Am si cazut in baie fiinca s-a lipit perdeaua de mine si m-am dezechilibrat. Cu ocazia asta am rupt si perdeaua. Am anuntat receptia, imediat a venit cineva si a inlocuit-o fara sa ne puna la plata ceva. Ar fi fost culmea! Am avut demipensiune. Dimineata aceiasi mincare, dar ok, aveai ce alege, in schimb seara, paste fierte, cartofi prajiti, carne de vita fiarta fara nimic altceva, sau amestecata cu orez de arata ca mincarea de ciini. Trei seri am mincat varza tocata cu morcovi, apoi m-am oprit ca mi-era sa nu imi creasca dintii ca la iepure. Internetul se plateste 1 euro pe zi, cu toate ca stiam de pe site-ul agentiei ca e gratuit. Check in-ul este la ora 16 nu la 14 si chec out-ul la ora 10.30, nu la 12 cum ne-a spus agentia. Foarte multi sirbi cu o groaza de copii, deci galagie la greu, piscina minuscula, nici nu am folosit-o ca nu aveai loc de copii. Plaja e relativ aproape, 10 minute de mers lejer. Mica si murdara, doua toalete ecologice si atit. Nu sunt dusuri sau apa sa te speli de nisip. Sezlongurile si umbrelele sunt contracost, 6 euro pe zi si nu prea poti fara ca nu ai umbra nicaieri. Pina in centru tot 10 minute de mers lejer. Parcarea are vreo 20 de locuri la strada principala, daca ai noroc, daca nu, unde gasesti loc in statiune sau in parcare privata cu 7 euro pe zi. Nu prea merita sa faci atita drum pentru conditiile astea. Nu as mai repeta experienta. Dezamagire...
Recomand Travelplanner: Este al saselea an in care merg cu voi si nu am fost dezamagita niciodata, mai ales ca mereu am plecat pe ultima suta de metri, dar tot s-a rezolvat totul extrem de repede si bine. Multumesc doamnei Mariana Beghes pentru promtitudine si amabilitate.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Hanioti Grand Victoria

Intrebari frecvente despre Hotel Hanioti Grand Victoria

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.