Oferte early booking Pomorie, Bulgaria 2021

we plan,
you travel to
Early Booking Pomorie
Filtrare rezultate
Reseteaza
Adauga
Alerta de pret
Numarul de stele
Cele mai populare
Statiuni
Oferte
3 hoteluri
Filtrare
Pomorie Early Booking
Favorit
15%
Sunset Resort Pomorie
Pomorie
- Vezi pe hartă
82% / 28 impresii
Sunset Resort Pomorie este un complex de hoteluri, situat pe plaja in sud-vestul statiunii Pomorie. Complexul este amplasat in proximitatea soselei principale Burgas-Varna cu acces facil catre orasul vechi Nessebar. Acesta ofera cazare all inclusive in cadrul a 5 cladiri de apartamente si 6 vile de lux, toate dispuse pe faleza. Suprafata construita este de una impresionanta, de peste 115.000 mp si ofera servicii de calitate pentru o vacanta reusita pe litoralul bulgaresc. Sunset Resort Pomorie este situat intr-un golf linistit, pe plaja cu nisip fin premiata cu Blue Flag, cu intrare lina in mare, apa curata si fara maree. Pentru sejururile all inclusive oaspetii hotelului au acces gratuit la Sunset Aquapark, amplasat la 150 m de complex.
De retinut: Favorit Travel Planner, Pe plaja, Bar pe plaja, Aqua park, Family club, Kids club, Parcare, Piscina interioara, Experiente SPA, Recomandat in context COVID,
Reducere
Early Booking
15%
Anulare superflexibila.
Poti plati in rate!
vacante intre 10.05 - 15.10 rezervari pana la 30.04
15% intre 10.05 - 15.10
Expira: 30.04
Favorit
10%
Hotel Festa Via Pontica
Pomorie
- Vezi pe hartă
67% / 9 impresii
Festa Via Pontica Resort este situat in partea sudica a statiunii Pomorie la doar 100 m de plaja. Este unul din hotelurile lantului Festa Hotels din Bulgaria. Complet renovat in 2018, hotelul are un design interior elegant, in stil Salvador Dalli, fapt ce completeaza perfect oferta de cazare all inclusive. Este inconjurat de un parc verde superb si are o crama cu degustare de vinuri vechi. Pentru vacante all inclusive complete, Festa Via Pontica ofera acces la un centru spa modern cu terapii si tratamente cu namol de Pomorie.
De retinut: Sezlonguri de plaja, Parcare, Piscina interioara, Experiente SPA, Hotel de lant,
Reducere
Early Booking
10%
Anulare superflexibila.
Poti plati in rate!
vacante intre 25.04 - 31.10 rezervari pana la 30.04
10% intre 25.04 - 31.10
Expira: 30.04
Favorit
15%
Grand Hotel Pomorie
Pomorie
- Vezi pe hartă
0% / 0 impresii
Grand Hotel Pomorie este situat pe plaja intre mare si lacul sarat al statiunii Pomorie. In oferta de cazare all inclusive se gaseste un centru medical de wellness si spa, o piscina interioara cu apa minerala sarata si o gama larga de proceduri curative balneo. Hotelul este specializat in SPA, wellness si proceduri de reabilitare de inalta clasa oferind o combinatie unica de tratamente. Este unul dintre hotelurile care ofera o combinatie unica intre servicii, atentie acordata celor mai mici detalii si personalul foarte bine instruit, astfel incat sa aveti parte de o vacanta all inclusiive reusita pe litoralul din Bulgaria.
De retinut: Favorit Travel Planner, Pe plaja, Parcare, Piscina interioara, Experiente SPA, Top hotel,
Reducere
Early Booking
15%
Anulare superflexibila.
Poti plati in rate!
vacante intre 01.07 - 31.10 rezervari pana la 30.04
15% intre 01.07 - 31.10
Expira: 30.04

Favorite