despre noi

Ai putea sa alegi Travel Planner pentru ca

Travel Planner iti ofera toate informatiile necesare, te ajuta sa alegi cea mai buna varianta calitate / pret si are grija ca vacanta ta sa fie una reusita.

A mai trecut un an in care nu ne-am dezamagit turistii, asadar intram si in noul sezon 2017 cu fruntea sus.

98%, din cei care ne-au scris (peste 10000), au recomandat serviciile noastre. Astfel suntem obligati sa fim mai buni dar ne place aceasta provocare.

Din pacate nu am putut multumi pe toata lumea dar ne dam toata silinta sa o facem. Mutumiri sincere tuturor celor care ne-au ajutat sa devenim mai buni.


Impresii despre agentia Travel Planner

In aceasta sectiune "despre noi", cele mai multe companii scriu texte plictisitoare si lungi prin care isi etaleaza "succesurile". Noi am hotarat sa ii lasam pe turisti sa spuna despre noi. Multumim celor care ne-au apreciat insa si mai mult celor care ne-au criticat.

98% recomandă Agenția TravelPlanner

Rezultat obținut pe baza a 15208 impresii

9,39
 • Am comunicat frumos si eficient cu agenția, cu o singură excepție. La pretul inițial de pe site au mai adăugat 100 euro, vezi Doamne, că nu avem și o sâmbătă inclusă. Nu știu dacă agenția sau hotelul au incasat adaosul, cert e că...

  Rebeca , 31 ani
 • Am contactat agentia de pe net, amabile fetele,si recomand cu drag tuturor. Implicata in tot, de la plecare, pana la sosire,multumim frumos, din suflet!

  Maftei operator calculator , 42 ani
 • Agenția este ok, am sunat in legatura cu problema cu camera si au fost interesați să mă ajute dar din fericire am reusit inainte sa se implice si ei!

  Cristi Functionar , 30 ani
 • Agentia ne-a oferit servicii de calitate, o singura recomandare as avea. La transmiterea ofertei, va rog sa scoateti Hotelul Marina Royal, intrucat, nu doar piscina interioara si Spa ul nu este accesibil, ci tot. Nu ai acces deloc la serviciile...

  Valentina Inginer , 38 ani
 • Este a doua oara cand planificam vacanta cu Travel Planner si in mod cert vom continua sa colaboram. Sunt foarte seriosi, atenti si orientati spre client.

  Teodora Project Manager , 40 ani
 • Este al doilea an in care apelez la serviciile agenției. Anul trecut pentru un sejur extraordinar in Bulgaria iar anul acesta pentru o vacanță în Thassos,Grecia.Recomand cu toată căldura serviciile agenției Travel Planer : eficiență, c...

  Solomon Secretara , 46 ani
 • Am doar cuvinte de lauda, colaboram cu Travel Planner de foarte multi ani, in special pt vacantele in Bulgaria, o colaborare de exceptie...noi spunem ce ne dorim si primim cele mai bune recomandari!

  cornelia Inginer , 40 ani
 • Este prima data cand colaboram cu aceasta agentie la recomandarea unei colege. Suntem foarte multumiti: eficienti, corecti, comunicativi, ne-au rapsuns la toate intrebarile avute, foarte atenti, elaboreaza oferte personalizate foarte potrivite n...

  Mioara economist , 38 ani
 • Este prima oară când am apelat la serviciile lor însă am rămas impresionat, începând cu efectuarea rezervării, cumpărarea sejurului și atenția acordată de cei de la recepția hotelului văzând numele agentiei.Foarte Profi!!

  Marius , 43 ani
 • Sunt incantate de voi, e a 2 oara can iau servicii de la voi, promti, corecti si buni informatori, preturi bune. Recomand amabilitatea si calitatea serviciilor voastre.

  Ana Key Acc Manager , 33 ani
 • -am colaborat foarte bine - m a impresionat faptul ca am primit informatii extra despre hotel, statiune si alte lucruri bine de stiut inainte de plecare

  Loredana Manager , 37 ani
 • Este primul an cand am luat bilete de concediu prin aceasta agentie, dar comparand cu altele cu care am colaborat este in top...Sunt foarte incantata. Totul f bine pus la punct, site-ul de unde descarci documenentele ( facturi, vouchere, asigura...

  LIVIA ASISTENT MANAGER , 45 ani
 • Agentii s-au implicat si au rezolvat problema ridicata de noi. Problema este ca ceea ce au transmis de la hotel ca se va face, a fost transmis deformat.

  Camelia *
 • Colaborarea cu agenția a fost foarte buna, până la achiziționarea vacantei, după nu a fost cazul sa ii mai contactam dar cu siguranță dacă ar fi fost cazul ne acordau tot sprijinul.

  Marian - , 58 ani
 • Este a tria oara cand mergem cu agentia aceasta.Este foarte serioasa si de incredere.Va pupam si revenim ptr la anul.Sa tineti cont ca vrem biletele incepand din Ianuarie.

  Nistor Administrator , 54 ani


Litoral Bulgaria a obținut nota 8.23 pe baza a 13704 impresii.