despre noi

Ai putea sa alegi Travel Planner pentru ca

Travel Planner iti ofera toate informatiile necesare, te ajuta sa alegi cea mai buna varianta calitate / pret si are grija ca vacanta ta sa fie una reusita.

ne place sa fim foarte bine organizati

98% dintre turistii nostri au fost multumiti de serviciile pe care le oferim si ar recomanda serviciile noastre prietenilor . (esantion peste 3400 turisti)

Suntem mandri sa ne numaram printre putinele companii care pun accentul pe satisfactia clientului.

Ne canalizam eforturile spre calitatea serviciilor si satisfactia clientilor nostri.

Ne recomanda corectitudinea, flexibilitatea si eficienta in comunicare


Impresii despre agentia Travel Planner

In aceasta sectiune "despre noi", cele mai multe companii scriu texte plictisitoare si lungi prin care isi etaleaza "succesurile". Noi am hotarat sa ii lasam pe turisti sa spuna despre noi. Multumim celor care ne-au apreciat insa si mai mult celor care ne-au criticat.

98% recomandă Agenția TravelPlanner

Rezultat obținut pe baza a 12634 impresii

9,34
 • Am colaborat foarte bine, au fost foarte prompti in a comunica toate informatiile si documentele necesare calatoriei. Rezervarea s-a facut foarte usor. Am primit tot ce ni s-a promis si am simtit ca putem apela cu incredere in cazul in care ceva...

 • Despre Agentie am numai cuvinte de lauda. D-ra Mariana Beghes consultantul nostru este o persoana care raspunde solicitarilor cu promtitudine si amabilitate. Recomand tuturor celor interesati Agentia Travel Planner. Mult succes!

 • Este prima data cand colaborez cu aceasta agentie ,cu acesti oameni minunati care se implica (cum a fost in cazul nostru,in care era cat pe ce sa nu mai mergem in concediul asta ).Multumesc agentiei si in mod special d-nei Mariana si d-lui Sebas...

 • Super experienta. E prima data cand primesc informatii despre calatorie inainte de plecare, cand mi se ureaza concediu placut in prima zi de vacanta. Totul super.

 • V-am apreciat, de fiecare data, la superlativ. Acesta e motivul pentru care am apelat de cateva ori pe an, de 5 ani incoace, la serviciile dumneavoastra. Felicitari si multumesc!

 • Amabili, prezintă seriozitate maxima și oferă încredere clienților! Felicitări pentru cum au decurs toate formalitățile înainte de plecare și mulțumim pentru frumoasa vacanta!

 • In primul rand, ii multumim doamnei Mariana care ne-a ajutat sa ne decidem asupra acestui hotel si nu am regretat.Agentia este serioasa si prompta,ne-a ajutat foarte mult cu toate informatiile de care am avut nevoie.

 • Mergem de patru ani din Timisoara in concediu cu firma Travel Planner din Bucuresti si suntem un grup de toate varstele... de mult nu am avut ocazia sa fim atat de satisfacuti de serviciile oferite ... multumiri personalului si in special d-nei ...

 • Am gasit intelegere la agentie, platisem un avans dar am mai adus o persoana in varsta, nu am putut plati imediat si pentru a treia persoana desi ramasese putin timp. Am fost sprijiniti de agentie pentru rezervarea unui loc la autocar pentru a ...

 • O agentie foarte serioasa, am primit toate informatiile despre ruta, taxe, vigneta. Persoana cu care am colaborat, foarte amabila. Multumim TRAVEL PLANNER, mai facem vacante cu voi!!!

 • O agentie cu care sper din inima sa mai colaborez multi ani de acum incolo. Suntem la a treia vacanta planificata prin Travel Planner, si totul a fost super ok

 • Agenția este Ok, am mai călătorit cu ei. As avea o singura observatie: sa amintească clienților cu copii mici ca le trebuie pașaport. (A fost prima data când am călătorit cu copilul de 1 an si dacă nu-mi spunea cineva de pașaport, nu ...

 • Agentia nu a informat că cele doua Amelii sunt ca fata mosului si fata babei asa ca sejurul petrecut cu Nepoțica(care a fost cazată la Amelia superior)a fost un esec. Plaje separată,masa separată si patru etaje intre noi.

 • O agentie foarte buna din punctul maeu de vedere. Persoana care mi a favut oferta a fost foarte de treaba. As recumanda cu drag aceasta agentie. Cu siguranta voi mai apela la dvs.

 • Am fost foarte placut impresionata de serviciile agentiei. S-au ocupat de toate detaliile, am avut numere de telefon la care ii puteam contacta oricand pentru orice problema sau nelamurire. Foarte eficienti.a obținut nota 8.19 pe baza a 11493 impresii.