Hoteluri all inclusive Duni, Bulgaria 2021

we plan,
you travel to
All inclusive Duni

Cazarea la hoteluri cu pensiune all inclusive in Duni Bulgaria este garantia unei vacante reusite in 2021. Nu o spunem, ci impresiile turistilor nostri care au ales Bulgaria all-inclusive pe plajele si hotelurile din Duni. Holiday Village, Marina Royal sau hotel Bellevile, Pelican Duni sunt dintre optiunile clientilor nostri, cazari la care au apreciat camerele, meniul bogat si personalul ospitalier. Pentru mai multe detalii si rezervari contactati un agent Travel Planner.

Filtrare rezultate
Reseteaza
Adauga
Alerta de pret
Numarul de stele
Cele mai populare
Statiuni
Oferte
Tip masă
5 hoteluri
Filtrare
Duni All Inclusive
Favorit
5%
Hotel Marina Royal Palace
92% / 143 impresii
Hotelul Marina Royal Palace este situat in zona de sud a litoralului din Bulgaria, la doar 50 m de plaja. Este unul dintre hotelurile din complexul Duni Royal Resort si este recomandat pentru vacante all inclusive atat familiilor cu copii dar si adultilor de toate varstele. Oferta de cazare all inclusive include acces la toate facilitatile din cadrul complexului, cele mai populare fiind aquapark-ul, serviciile din zona piscinelor dar si cele de pe plaja, numeroase restaurante si terenuri de sport. Locatia linistita si serviciile de calitate fac din acest hotel una dintre cele mai populare alegeri pentru un sejur reusit pe litoralul din Bulgaria.
De retinut: Favorit Travel Planner, Pe plaja, Sezlonguri de plaja, Aqua park, Family club, Parcare, Piscina interioara, Top hotel, Recomandat in context COVID,
Reducere
Paste / 1 Mai
5%
Anulare superflexibila.
Poti plati in rate!
vacante intre 30.04 - 09.05 rezervari pana la 07.05
5% intre 30.04 - 09.05
Expira: 07.05
Favorit
10%
Hotel Pelican
91% / 54 impresii
Hotelul Pelican este situat in zona de sud a litoralului din Bulgaria la aproximativ 200 m de plaja. Acesta face parte din complexul de hoteluri Duni Royal Resort. Este optiunea perfecta pentru vacante all inclusive pentru familiile cu copii, dar si pentru cei care doresc o vacanta linistita cu multiple posibilitati de distractie si petrecere a timpului liber. Oferta de cazare all inclusive permite acces la majoritatea facilitatilor din cadrul complexului, cele mai populare fiind aquapark-ul, serviciile din zona piscinelor dar si cele de pe plaja, numeroase restaurante si terenuri de sport.
De retinut: Aqua park, Family club, Parcare, Recomandat in context COVID,
Reducere
Early Booking
10%
Anulare superflexibila.
Poti plati in rate!
vacante intre 01.06 - 30.09 rezervari pana la 30.04
10% intre 01.06 - 30.09
Expira: 30.04
Favorit
10%
Hotel Belleville
86% / 59 impresii
Hotelul Belleville este situat in zona de sud a litoralului din Bulgaria la aproximativ 250 m de plaja. Acesta face parte din complexul de hoteluri Duni Royal Resort. Este o optiune potrivita pentru vacante alll inclusive pentru cei care doresc sa se bucure de liniste, relaxare, servicii de buna calitate si multiple posibilitati de petrecere a timpului liber. Oferta de cazare all inclusive permite acces la majoritatea facilitatilor din cadrul complexului, cele mai populare fiind aquapark-ul, serviciile din zona piscinelor dar si cele de pe plaja, numeroase restaurante si terenuri de sport.
De retinut: Aqua park, Family club, Parcare, Recomandat in context COVID,
Reducere
Early Booking
10%
Anulare superflexibila.
Poti plati in rate!
vacante intre 01.06 - 30.09 rezervari pana la 30.04
10% intre 01.06 - 30.09
Expira: 30.04
Favorit
10%
Hotel Holiday Village
96% / 45 impresii
Holiday Village este situat in zona de sud a litoralului din Bulgaria, in cadrul complexului de hoteluri Duni Royal Resort. Hotelul este inconjurat de o zona mare de parc ce creeaza o atmosfera linistita pentru vacante all inclusive relaxante. Distanta fata de plaja este una variabila, in functie de distributia camerelor, intre 250 m si 500 m. Oferta de cazare all inclusive permite acces la majoritatea facilitatilor din cadrul complexului, cele mai populare fiind aquapark-ul, serviciile din zona piscinelor dar si cele de pe plaja, numeroase restaurante si terenuri de sport.
De retinut: Aqua park, Family club, Recomandat in context COVID,
Reducere
Early Booking
10%
Anulare superflexibila.
Poti plati in rate!
vacante intre 01.06 - 30.09 rezervari pana la 30.04
10% intre 01.06 - 30.09
Expira: 30.04
Favorit
Hotel Marina Beach
80% / 51 impresii
Hotelul Marina Beach este situat in zona de sud a litoralului din Bulgaria in imediata apropiere a plajei. Este unul dintre hotelurile din complexul Duni Royal Resort. Pentru vacante all inclusive este una dintre cele mai populare optiuni atat pentru familiile cu copii, cat si pentru adultii de toate varstele. Oferta de cazare all inclusive permite acces la majoritatea facilitatilor din cadrul complexului, cele mai populare fiind aquapark-ul, serviciile din zona piscinelor dar si cele de pe plaja, numeroase restaurante si terenuri de sport.
De retinut: Pe plaja, Sezlonguri de plaja, Aqua park, Family club, Parcare, Recomandat in context COVID,

Preturi de la:

  • 01.06 - 14.06 / €58.0
  • 15.06 - 30.06 / €69.5
  • 01.07 - 31.08 / €80.5
Anulare superflexibila.
Poti plati in rate!

Favorite