Oferte NISIPURILE DE AUR litoral Bulgaria 2014

In Nisipurile de Aur sunt peste 100 de hoteluri. Travel Planner a ales pentru tine cateva oferte de cazare la hoteluri pe care le recomandam pentru urmatorul dumneavoastra sejur. Va asteptam cu cererile de rezervare pentru o vacanta in Nisipurile de Aur in vara anului 2014.

Oferte de cazare la hoteluri propuse in Nisipurile de Aur Bulgaria

In functie de bugetul dumneavoastra, am putea sa va recomandam toate hotelurile din Nisipurile de Aur. Alege Daca selectia de mai jos nu este pe placul dumneavoastra, afla mai multe despre oferte in Nisipurile de Aur

Alte oferte de cazare in Nisipurile de Aur Bulgaria

In functie de bugetul dumneavoastra, am putea sa va recomandam toate hotelurile din Nisipurile de Aur. Alege Daca selectia de mai jos nu este pe placul dumneavoastra, cauta mai multe oferte in Nisipurile de Aur

Promotii - Oferte Nisipurile de Aur

Gasiti mai jos ultimele pachete pentru o vacanta in Nisipurile de Aur. Locurile sunt limitate

Hoteluri in Nisipurile de Aur - Bulgaria 2014

Mai jos, veti gasi ofertele de cazare pentru toate hotelurile din Nisipurile de Aur care au fost selectate de agentia noastra pentru o vacanta in Bulgaria in sezonul 2014. In functie de ceea ce va doriti de la o vacanta, va putem propune cea mai buna varianta. 


Oferte cazare Nisipurile de Aur - hoteluri 5 stele

O vacanta in Nisipurile de Aur la un hotel de 5 stele nu poate decat sa fie reusita. Alegeti din variantele propuse de Travel Planner.

Hotel Melia Grand Hermitage Nisipurile de Aur Bulgaria - 5 stele

5stele Nisipurile de Aur

Unul din cele mai mari si mai luxoase hoteluri din Nisipurile de Aur si chiar de pe intreg litoralul Bulgariei, Melia Grand Hermitage este amplasat intr-o zona linistita si verde la marginea Parcului National ... 2 alei pornesc de la hotel: una spre plaja, la care ajungeti in 2-3 minute, si una spre centrul statiunii. (vezi harta Nisipurile de Aur)

EARLY BOOKING -20% 80% recomandă

hotel riviera beach nisipurile de aur 5.jpgHotel Riviera Beach Nisipurile de Aur Bulgaria - 5 stele

5stele Nisipurile de Aur

Mai mult un complex hotelier, hotelul Riviera Beach este situat in zona de sud a statiunii Nisipurile de Aur. Acesta ofera o zona de plaja privata chiar in fata hotelului, o piscina mare exterioara precum si o zona de spa cu o piscina interioara.

EARLY BOOKING -10% 88% recomandă

Hotel Admiral Nisipurile de Aur Bulgaria - 5 stele

5stele Nisipurile de Aur

Chiar in centrul statiunii Nisipurile de Aur, intr-o atmosfera de vacanta, la cateva minute de majoritatea atractiilor. Doar o alee desparte hotelul Admiral de plaja si marea aflata la cca 20 - 30 m distanta.

EARLY BOOKING -15% 71% recomandă

hotel_1.jpgHotel Marina Grand Beach Nisipurile de Aur Bulgaria - 5 stele

5stele Nisipurile de Aur

Este amplasat spre partea sudica, in apropierea plajei si la cateva minute de centrul statiunii Nisipurile de Aur; desi un hotel de 5 stele, recomandam acest hotel ca fiind cu servicii de 4 stele

EARLY BOOKING -15% 83% recomandă

Doubletree by Hilton2Varna.jpgHotel Doubletree Nispurile de Aur Bulgaria - 5 stele

5stele Nisipurile de Aur

Hotelul Doubletree este un hotel superb, situat in statiunea Nisipurile de Aur la aproximativ 300 metri de plaja.

22% recomandă

Cazare Nisipurile de Aur - oferte hoteluri 4 stele

Este pacat sa nu te bucuri de confortul pe care il ofera hotelurile de 4 stele din Nisipurile de Aur. Am selectat in oferta noastra hoteluri care ofera un raport calitate / pret foarte bun.

2.jpgPark Hotel Golden Beach Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Park Hotel Golden Beach se afla intr-o zona linistita din statiunea Nisipurile de Aur, la 200 de metri de plaja si ofera o superba vedere catre mare.

EARLY BOOKING -15% 78% recomandă

hotel-riu-dolce-nisipurile-de-aur1.jpgHotel Riu Dolce Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Hotelul Riu Dolce Vita se afla la 300 de metri de plaja si la cca 5 minute de centrul statiunii Nisipurile de Aur. Hotelul este deschis din 2011.

EARLY BOOKING 20% 90% recomandă

Hotel VIVA Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Desi nu este aproape de plaja hotelul creeaza o atmosfera placuta pentru vacanta si va veti simti foarte bine; cca 10-15 minute pana la plaja; 5 minute pana la Aqua Park.

EARLY BOOKING -10% 84% recomandă

vistamar-outdoor.jpgHotel Grifid Vistamar Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Hotelul Grifid Vistamar se afla in statiunea Nisipurile de Aur, la doar 10 metri de plaja. Hotelul a fost complet renovat in 2010 / 2014 si promite a fi unul din cele mai bune hoteluri pe plaja la un buget mai redus. (Oficial hotelul are categoria 3 stele insa noi consideram ca serviciile si conditiile sunt de 4 stele; raportul calitate / pret este chiar peste alte hoteluri de 4 stele din Bulgaria); parcarea - 10 euro / zi / masina (in functie de numarul de locuri disponibile)

95% recomandă

pool.jpgHotel Grifid Bolero Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Mai mult un complex hotelier, Bolero se numara printre hotelurile bune de pe litoralul bulgaresc, un loc ideal pentru petrecerea vacantei; amplasat la cca 150 de m de plaja si cca 500 de metri de centrul statiunii.

97% recomandă

Hotel Grifid Arabella Beach Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Hotelul Grifid Arabella Beach este aproape de centrul statiunii, la 100 de m de plaja din Nisipurile de Aur, o locatie potrivita pentru petrecerea unei vacante sau sejur pe litoralul Bulgariei.

Reduceri 5%-56% 90% recomandă

Hotel Slavey Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Redeschis pe 1 iunie 2009, Hotelul Slavey reprezinta una din recomandarile noastre avand in vedere raportul calitate pret. Se afla la cateva minute de centrul statiunii si de plaja din Nisipurile de Aur.

EARLY BOOKING -10% 81% recomandă

Hotel Madara Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Situat intr-o zona verde si linistita, hotelul Madara se afla la circa 350 de plaja si cca 5-10 minute de centrul statiunii Nisipurile de Aur.

EARLY BOOKING - 15% 81% recomandă

Hotel Mimosa Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Hotelul Mimosa se afla intr-o locatie linistita si mai putin aglomerata, la 350 m de plaja si la cateva minute de centrul statiunii Nisipurile de Aur.

EARLY BOOKING -15% 79% recomandă

Hotel Berlin Green Park Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Berlin Green Park este situat la cateva minute de plaja si de portul cu yacht-uri, intr-o zona verde, cu flori si ofera o panorama splendida asupra marii si a statiunii Nisipurile de Aur.

EARLY BOOKING -15% 85% recomandă

Hotel Astera Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Astera Hotel & Casino este situat in zona centrala a statiunii Nisipurile de Aur si foarte aproape de plaja.

82% recomandă

Hotel Helios SPA Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Recunoscut pentru calitatea serviciilor de wellness Hotelul Helios SPA se afla la cca 350 de m de plaja si la cateva minute de centrul statiunii Nisipurile de Aur.

52% recomandă

4.jpgHotel Morsko Oko Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Hotelul este situat in partea nordica a statiunii Nisipurile de Aur, la doar 50 de metri de plaja. Hotelul Morsko Oko a fost renovat in anul 2009.

EARLY BOOKING -15% 69% recomandă

Hotel Central Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Inconjurat de o zona verde si la numai 150 m de plaja, HOTEL CENTRAL este situat in zona centrula a statiunii Nisipurile de Aur - una din cele mai frumoase statiuni de pe litoralul bulgaresc

EARLY BOOKING -15% 73% recomandă

Hotel Lilia Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Hotelul Lilia este amplasat chiar pe plaja, la cateva minute de centrul statiunii Nisipurile de Aur si la cca 17km nord de orasul Varna.

EARLY BOOKING -10% 83% recomandă

Hotel Berlin Golden Beach Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Hotelul face parte din lantul hotelier international LTI (specializat in hoteluri "de plaja") Este situat in partea nordica a statiunii Nisipurile de Aur, in imediata apropiere a plajei si a portului de yacht-uri, intr-o zona cu multe locuri pe care turistii sunt invitati sa le viziteze.

EARLY BOOKING -15% 50% recomandă

C.Front and side facade.jpgHotel Grifid Metropol - Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Situat in statiunea Nisipurile de Aur, la 500 m de centru, hotelul Grifid Metropol este separat de plaja doar de o promenada. (Hotelul accepta copiii intre 0 si 12 ani doar daca platesc 70% din pretul unui adult in camera dubla)

Early Booking -10%-20% 85% recomandă

Hotel Elena Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Hotelul Elena, potrivit nu numai pentru familii dar si pentru tineri, este situat in partea de sud a statiunii Nisipurile de Aur la cca 3-5 minute de plaja si 10 minute de centrul statiunii. Avand in vedere amplasarea, serviciile si amenajarile, reprezinta una din recomandarile noastre pentru un sejur in Nisipurile de Aur.

EARLY BOOKING -20% 68% recomandă

_MG_6702.sign.jpgHotel Kristal Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

La 450 m de plaja si la cca 200 m de centrul statiunii Nisipurile de Aur, hotelul este inconjurat de verdeata si ofera toate conditiile pentru o vacanta linistita; in regim all inclusive.

86% recomandă

Hotel Sofia Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Hotelul este amplasat in partea de sud a statiunii la cca 150-200 m de plaja; complet renovat

67% recomandă

Others_151265_4.jpgHotel Royal Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Hotelul Royal este situat in statiunea Nisipurile de Aur la 300 de metri de plaja. Este un hotel nou, deschis in anul 2003.

EARLY BOOKING -10% 57% recomandă

Hotel Luna Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

La numai 50 de m de mare, de la hotel se coboara niste trepte pentru a ajunge pe plaja si are o amplasare buna in cadrul statiunii Nisipurile de Aur. Renovat in 2003, hotelul este recomandat pentru petrecerea unei vacante relaxante pe litoralul Bulgariei.

EARLY BOOKING -10% 74% recomandă

Hotel Edelweiss Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Renovat si redeschis in anul 2004, este unul din hotelurile din Nisipurile de Aur potrivit pentru relaxare si petrecerea unei vacante pe litoralul Bulgariei; situat la 250 de m de plaja; cca 10 minute de de centrul statiunii.

EARLY BOOKING -10% 69% recomandă

1.JPGHotel Gladiola Star Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Hotelul Gladiola Star este situat in centrul statiunii Nisipurile de Aur, la 100 de metri de plaja.

NOU

getimage (18).jpgHotel Zdravets Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Hotelul Zdravets este un hotel de 4 stele situat in inima uneia din cele mai frumoase si verzi statiuni de pa coasta bulgara a Marii Negre. Este pozitionat la numai 200m de plaja si printre copaci vechi de un secol.

60% recomandă

Hotel Odessos Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Hotelul Odessos este amplasat in statiunea Nisipurile de aur la aproximativ 150 m de plaja, fiind inconjurat in abundenta de vegetatie si arbori, de unde si denumirea de parc: Hotel Park Odessos.

EARLY BOOKING -20% 86% recomandă

Hotel Atlas Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Modern si amenajat cu gust, hotelul este amplasat la cca 400 m de plaja si la cateva minute de centrul statiunii. Cu numeroase facilitati si servicii Atlas este o varianta de luat in calcul pentru vacanta dumneavoastra.

EARLY BOOKING -10% 86% recomandă

IMG_42141.jpgHotel Aqua View Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Construit in 2012, Aqua View este un hotel situat la 16 km de orasul Varna, in linia a doua la 150 m de plaja. Hotelul are un stil mediteranean la exterior, iar la interior este alcatuit in principal din lemn natural si piatra cu numeroase detalii clasice. Toate camerele ofera o priveliste spre mare.

EARLY BOOKING -15% 40% recomandă

357_01_640.jpgHotel SPA Orhidea Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Hotelul SPA Orhidea se afla la 3 km de statiunea Nisipurile de Aur, in regiunea Chayka, si la 450 m de plaja. Este un loc unic, care combina briza marii si prospetimea padurii.

100% recomandă

Cabacum-Beach-web-1.jpgCabacum Beach Residence Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Hotelul de lux se afla la 3 km de Nisipurile de Aur si la 12 km de centrul orasului Varna. Comlexul ofera o experienta de vara de neuitat in apartamente spatioase, situate in imediata apropiere (50 m) de vestita plaja Cabacum.

EARLY BOOKING -10% NOU

b_bulgaria_chaika_hotel_primasol_magnolia_hotels__spa__20531.jpgHotel Club Sunshine Magnolia & SPA Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Complexul Sunshine Club Magnolia and SPA dispune de doua hoteluri, un centru SPA modern si plaja privata. Complexul este situat in partea de sud a statiunii, la doar 150 m de plaja Kabacum. Centrul statiunii Nisipurile de Aur se afla la 10 minute de mers cu autobuzul.

EARLY BOOKING -15% 50% recomandă

Golden_Star_Pool_9a49c56f34_lt_lb_rt_rb_9b18f802fa.jpgHotel Sentido Golden Star Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Hotelul Sentido Golden Star este situat chiar pe plaja si promite o vacanta relaxanta si linistita. Hotelul ofera o varietate de tratamente balneologice intr-un centru SPA mare de 780 m2.

EARLY BOOKING -10% 100% recomandă

hotel joya park nisipurile de aur 23.jpgHotel Joya Park - Nisipurile de Aur Bulgaria - 4 stele

4stele Nisipurile de Aur

Complexul Joya Park este situat la 350 m de plaja in statiunea Nisipurile de Aur, Bulgaria. Amenajerile moderne si facilitatile oferite asigura o vacanta confortabila, in mijlocul unui parc natural.

EARLY BOOKING -10% NOU

Cazare hoteluri Nisipurile de Aur - oferte 3 stele

Hotelurile de 3 stele din Nisipurile de Aur exprima foarte bine raportul dintre calitate si pret. Unele hoteluri vin cu oferte imbatabile.

Hotel Excelsior Nisipurile de Aur Bulgaria - 3 stele +

3stele Nisipurile de Aur

Parte integranta a Complexului Primasol Sunlight, hotelul este situate la aproximativ 350 m de plaja si 300 de centrul statiunii Nisipurile de Aur.

EARLY BOOKING -15% 93% recomandă

09.jpgHotel Primasol Sunrise Nisipurile de Aur Bulgaria - 3 stele

3stele Nisipurile de Aur

Hotelul Primasol Sunrise este amplasat in partea superioara a statiunii Nisipurile de aur la aproximativ 350 m de plaja, intr-o zona bogata in vegetatie.

EARLY BOOKING -15% 87% recomandă

25279190.jpgHotel Ljuljak Nisipurile de Aur Bulgaria - 3 stele

3stele Nisipurile de Aur

Hotelul Ljuljak este situat intr-o zona linistita, plina de verdeata din Nisipurile de Aur, la o distanta de 350 de metri de plaja si de centrul statiunii.

EARLY BOOKING -15% 89% recomandă

a37bf2b54f5f7290d0dd2580c31ed8e4_Blue%20Sky%201.jpgHotel Blue Sky Nisipurile de Aur Bulgaria - 3 stele

3stele Nisipurile de Aur

Renovat in 2007, Hotelul Blue Sky este situat la o distanta de 300 de metri de plaja, intr-o zona linistita a statiunii Nisipurile de Aur.

64% recomandă

hotel.JPGHotel Pliska Nisipurile de Aur Bulgaria - 3 stele

3stele Nisipurile de Aur

Hotelul Pliska este localizat in centrul statiunii Nisipurile de Aur, la 300 m de plaja si aproape de aleile comerciale. Hotelul este deschis tot timpul anului si ofera conditii excelente atat pentru o vacanta de neuitat, cat si pentru a nunti, conferinte, seminarii, prezentari, evenimente corporate si sportive.

EARLY BOOKING -20% 57% recomandă

Hotel Kaliakra Palace Nisipurile de Aur Bulgaria - 3 stele +

3stele Nisipurile de Aur

Hotelul Kaliakra Palace se afla chiar pe plaja intr-o zona linistita la cca 10 -12 minute de centrul statiunii Nisipurile de Aur. O alegere perfecta pentru familiile care au un buget redus pentru o vacanta all inclusive in Bulgaria

100% recomandă

487_04_640.jpgHotel Shipka Nisipurile de Aur Bulgaria - 3 stele

3stele Nisipurile de Aur

Hotelul Shipka este situat la 200 m de plaja din Nisipurile de Aur si la 300 m de centrul statiunii. Hotelul ofera cazare comfortabila si gama larga de facilitati.

EARLY BOOKING -10% 100% recomandă

getimage (2).jpgHotel Astoria Nisipurile de Aur Bulgaria - 3 stele

3stele Nisipurile de Aur

Hotel Astoria este situat in partea centrala din Nisipurile de Aur la doar 30 m de plaja. Fiind un simbol al statiunii Nisipurile de Aur de-a lungul anilor, hotelul deschide portile din nou pentru sezonul de vara. Complet renovat in 2010, hotelul Astoria ofera o gama de facilitati de buna si un standard ridicat de cazare, pastrand stilul si arhitectura.

EARLY BOOKING -10% 100% recomandă

front view.JPGHotel Tintyava Nisipurile de Aur Bulgaria - 3 stele

3stele Nisipurile de Aur

Hotelul Tintyava se alfa la numai 200 m de plaja, iar centru statiunii este la numai cativa pasi.

NOU

6670108.jpgHotel Tsarevets Nisipurile de Aur Bulgaria - 2 stele

2stele Nisipurile de Aur

Hotelul Tsarevets este situat intr-o zona verde a statiunii Nisipurile de Aur, in apropiere de Parcul Natural Nisipurile de Aur. Parcul acvatic Aquapolis este la 700 de metri. O plaja cu nisip si umbrele de soare se gasesc la 200 de metri.

100% recomandă

Ne găsești pe: Facebook Twitter Youtube