vacanta all inclusive si oferte pe litoral bulgaria 2014

Ce este o oferta all inclusive? Si in anul 2014, vacanta all inclusive se bazeaza pe includerea serviciilor suplimentare (in general de alimentatie) in tariful total al sejurului. Astfel, atunci cand ajungeti la hotel nu veti mai avea grija unor costuri suplimentare 

Oferte ALL INCLUSIVE - vacanta Litoral Bulgaria

Foarte putine sunt statiunile de pe litoralul bulgaresc care nu ofera aceasta varianta de cazare. De la statiunile populare pana la statiunile mai putin cunoscute gasiti hoteluri all inclusive cu oferte foarte bune in 2014

Cele mai interesante oferte le gasiti in statiunile Nessebar, Elenite, Obzor, Pomorie sau Albena asadar statiuni mai putin cunoscute dar bineinteles si in statiunile consacrate.


Propuneri pentru o vacanta all inclusive in Bulgaria 2014

Avand in vedere bugetul dumneavoastra de calatorie, va propunem o serie de oferte all inclusive pentru un sejur in Bulgaria. Fara indoiala, cazarea la all inclusive inseamna o oferta mai buna dpdv financiar si ofera confort sejurului dumneavoastra.

Oferte pentru un sejur all inclusive in Bulgaria cu buget superior

Gasiti mai jos cateva din ofertele propuse de noi cu un raport calitate - pret corect pentru un buget superior.

Oferte Ultra All Inclusive pentru o vacanta in Bulgaria

Conceptul ultra all inclusive si all inclusive in Bulgaria, au la baza acelasi concept insa diferenta consta in diferite servicii suplimentare incluse in pretul de cazare. Spre exemplu, unele hoteluri se abat de la regula bauturilor locale si ofera produse din import intre anumite intervale orare sau chiar pe tot parcursul zilei, gratuitate pentru sezlongurile de pe plaja, sau alte servicii suplimentare.

Mai jos veti gasi ofertele ce ofera servicii ultra all inclusive in Bulgaria.

Ce este o vacanta sau un sejur all inclusive in Bulgaria?

Foarte putine sunt statiunile de pe litoralul bulgaresc care nu ofera aceasta varianta de cazare. De la statiunile populare pana la statiunile mai putin cunoscute gasiti hoteluri all inclusive cu oferte foarte bune in 2014. Cele mai interesante oferte le gasiti in statiunile Nessebar, Elenite, Obzor, Pomorie sau Albena asadar statiuni mai putin cunoscute dar bineinteles si in statiunile consacrate.

vacanta all inclusive pe litoralul bulgariei in 2014

La baza conceptului all inclusive se afla 3 mese pe zi ( servire bufet ) si consumul nelimitat de bauturi racoritoare / alcoolice intr-un anumit interval orar (de obicei intre orele 10 am si 10 pm) De cele mai multe ori bauturile sunt produse in Bulgaria.

Sistemul all inclusive in Bulgaria difera insa de la un hotel la altul si in functie de numarul de stele. Totodata hotelierii pot include si anumite gratuitati, facilitati turistilor cum ar fi organizarea unor excursii optionale, accesul gratuit la sauna sau la sala de fitness, gratuitate pentru sezlongurile de pe plaja, invitatii pentru diferite programe de animatie sau spectacole etc.

Diferenta de calitate este data bineinteles de numarul de stele. Daca la un hotel de 3 stele in general se ofera 4-5 feluri de salate la un hotel de 5 stele se poate alege si intre 10-15 sortimente. Unii considera acest concept nepotrivit pentru unele statiuni de litoral pentru ca tine turistul "legat" de hotel, fiind oarecum obligat sa serveasca mesele acolo unde este cazat si ca ar putea interveni plictiseala. 

Inapoi sus ↑

Hoteluri / Oferte All Inclusive - Litoral Bulgaria 2014

Majoritatea hotelurilor care se afla in oferta noastra, pentru litoralul Bulgariei, includ varianta pentru cazare in regim all inclusive. Veti gasi mai jos o serie de oferte propuse de Travel Planner pentru un sejur all inclusive in functie de bugetul dumneavoastra de calatorie in 2014

Alte oferte cazare All Inclusive Bulgaria pe litoral in 2014

Un sejur all inclusive este din ce in ce mai popular si cerut de turisti pentru ca ofera confort si este mai convenabil din punct de vedere financiar sa ai totul inclus. Mai jos sunt alte cateva oferte pentru o vacanta all inclusive.

Ne găsești pe: Facebook Twitter Youtube