În pagină găseşti

Selectaţi Destinaţia

Selectaţi data şi nr de nopţi

Selectaţi tipul mesei

Alege configurația camerelor

Last minute vacanta all inclusive Bulgaria 2015

Avand in vedere bugetul dumneavoastra de calatorie, va propunem o serie de oferte all inclusive pentru un sejur in Bulgaria. Fara indoiala, cazarea la all inclusive inseamna o oferta mai buna dpdv financiar si ofera confort sejurului dumneavoastra. Alegeti ofertele last minute all inclusive

oferte 2015

All inclusive pe litoralul bulgaresc

Ce este o oferta all inclusive? Si in anul 2015, vacanta all inclusive se bazeaza pe includerea serviciilor suplimentare (in general de alimentatie) in tariful total al sejurului. Astfel, atunci cand ajungeti la hotel nu veti mai avea grija unor costuri suplimentare


Propuneri pentru o vacanta all inclusive in Bulgaria 2015

Avand in vedere bugetul dumneavoastra de calatorie, va propunem o serie de oferte all inclusive pentru un sejur in Bulgaria. Fara indoiala, cazarea la all inclusive inseamna o oferta mai buna dpdv financiar si ofera confort sejurului dumneavoastra.

.

a

Ce este o vacanta sau un sejur all inclusive in Bulgaria?

Foarte putine sunt statiunile de pe litoralul bulgaresc care nu ofera aceasta varianta de cazare. De la statiunile populare pana la statiunile mai putin cunoscute gasiti hoteluri all inclusive cu oferte foarte bune in 2015. Cele mai interesante oferte le gasiti in statiunile Nessebar, Elenite, Obzor, Pomorie sau Albena asadar statiuni mai putin cunoscute dar bineinteles si in statiunile consacrate.

La baza conceptului all inclusive se afla 3 mese pe zi ( servire bufet ) si consumul nelimitat de bauturi racoritoare / alcoolice intr-un anumit interval orar (de obicei intre orele 10 am si 10 pm) De cele mai multe ori bauturile sunt produse in Bulgaria.

Sistemul all inclusive in Bulgaria difera insa de la un hotel la altul si in functie de numarul de stele. Totodata hotelierii pot include si anumite gratuitati, facilitati turistilor cum ar fi organizarea unor excursii optionale, accesul gratuit la sauna sau la sala de fitness, gratuitate pentru sezlongurile de pe plaja, invitatii pentru diferite programe de animatie sau spectacole etc.

Diferenta de calitate este data bineinteles de numarul de stele. Daca la un hotel de 3 stele in general se ofera 4-5 feluri de salate la un hotel de 5 stele se poate alege si intre 10-15 sortimente. Unii considera acest concept nepotrivit pentru unele statiuni de litoral pentru ca tine turistul "legat" de hotel, fiind oarecum obligat sa serveasca mesele acolo unde este cazat si ca ar putea interveni plictiseala.

Oferte ALL INCLUSIVE - vacanta Litoral Bulgaria

Foarte putine sunt statiunile de pe litoralul bulgaresc care nu ofera aceasta varianta de cazare. De la statiunile populare pana la statiunile mai putin cunoscute gasiti hoteluri all inclusive cu oferte foarte bune in 2015

Cele mai interesante oferte le gasiti in statiunile Nessebar, Elenite, Obzor, Pomorie sau Albena asadar statiuni mai putin cunoscute dar bineinteles si in statiunile consacrate.

Oferte Ultra All Inclusive pentru o vacanta in Bulgaria

Conceptul ultra all inclusive si all inclusive in Bulgaria, au la baza acelasi concept insa diferenta consta in diferite servicii suplimentare incluse in pretul de cazare. Spre exemplu, unele hoteluri se abat de la regula bauturilor locale si ofera produse din import intre anumite intervale orare sau chiar pe tot parcursul zilei, gratuitate pentru sezlongurile de pe plaja, sau alte servicii suplimentare. Mai jos veti gasi ofertele ce ofera servicii ultra all inclusive in Bulgaria.

Oferte pentru o vacanta all inclusive la un buget economic

Gasiti mai jos cateva oferte propuse de noi, pentru un sejur all inclusive la un buget economic, la hoteluri de 2 si 3 stele.

Oferte all inclusive pentru o vacanta de 4 stele

Gasiti mai jos cateva variante de cazare pentru un sejur all inclusive in Bulgaria, la hoteluri de 4 stele

Sejur all inclusive de 5 stele in Bulgaria

Gasiti alaturat cateva din ofertele propuse de noi cu un raport calitate - pret corect pentru vacante all inclusive la hoteluri de 5 stele pe litoralul Bulgariei


"In general atitudinea a fost corecta Am solicitat detalii referitor la ce insemana All inclusive pe care cei de la Hotel nu le-au trimis ( doar meniul ...)> Cred ca ar fi mai corect ca inainte de a lansa oferta hotelului pe piata, ca agentie sa te asiguri ca primesti din partea hotelului toate detaliile referitoare la continutul ofertei..."

- alex , inginer, 42 ani | Impresii despre Travel Planner >>