Oferte ALBENA Bulgaria 2014

Am selectat ofertele de cazare in Albena in functie de gradul de confort. In cazul in care variantele de cazare se incadreaza preferintelor dumneavoasta va rugam sa ne contactati pentru rezervari. vezi sejur Albena; Majoritatea hotelurilor ofera cazare in regim all inclusive. vezi all inclusive albena

Oferte pentru o vacanta in Albena, Bulgaria 2014

Am pregatit o selectie de hoteluri pe care le consideram cele mai bune oferte de cazare pentru o vacanta in Albena

Oferte Cazare Albena - Hoteluri 5 stele

Oferta pentru hoteluri de 5 stele, din pacate, nu este variata, singura posibilitate de cazare cu servicii de 5 stele fiind la hotelul Flamingo.

hotel flamingoHotel Flamingo Albena Bulgaria - 5 stele

5stele Albena

Cel mai bun hotel din Albena, Flamingo este modern, are 9 etaje si este situat intr-un spatiu verde chiar in centrul statiunii si la numai cca 150 de m de plaja din Albena.

100% recomandă

Cazare Albena - oferte hoteluri 4 stele

Oferta pentru hotelurile de 4 stele este bogata in Albena. Unele hoteluri de 4 stele, cum ar fi Kaliakra Superior, pot concura cu multe din hotelurile de 5 stele de pe litoralul Bulgariei.

Hotel Gergana Albena Bulgaria - 4 stele

4stele Albena

Renovat in anul 2008, hotelul Gergana este mai mult un complex alcatuit din 3 corpuri; situat chiar pe plaja, la cateva minute de centrul statiunii si in apropierea rezervatiei naturale Baltata.

90% recomandă

Hotel Laguna Beach Albena Bulgaria - 4 stele

4stele Albena

Hotelul are 7 etaje si are o deschidere frumoasa spre plaja care se afla la cativa pasi. Desi nu foarte luxos, ofera o atmosfera placuta de vacanta pe litoralul Bulgariei; in imediata apropiere a hotelului Laguna Garden.

86% recomandă

Hotel Arabella Beach Albena Bulgaria - 4 stele

4stele Albena

Modern si potrivit pentru petrecerea vacantelor in familie dar si cu prietenii, Arabella Beach este situat chiar pe plaja din Albena.

100% recomandă

Hotel Laguna Mare Albena Bulgaria - 4 stele

4stele Albena

Hotelul se afla doar la 100 de metri de plaja si la 100 de metri de centrul balneologic, unde se ofera diferite programe de ingrijire cosmetica si programe de tratament, precum si sala de fitnes, situata in imediata apropiere de aleia artizanilor.

83% recomandă

Hotel Kaliakra Superior Albena Bulgaria - 4 stele

4stele Albena

Situat la cativa pasi de plaja din Albena si la cateva minute de zona comerciala, hotelul Kaliakra ofera turistilor toate conditiile de care au nevoie pentru a petrece o vacanta sau un sejur reusit pe litoralul Bulgariei.

78% recomandă

Hotel Laguna Garden Albena Bulgaria - 4 stele

4stele Albena

Hotelul se afla chiar la inceputul strazii comerciale din Albena, la 150 metri de plaja si doar la cativa metri de centrul balneologic Medica, unde sunt oferite diferite programe de cosmetica si programe de tratament, precum si sala de fitnes.

78% recomandă

pool.JPGHotel Malibu Albena Bulgaria - 4 stele

4stele Albena

Hotelul Malibu este pozitionat central in statiunea Albena, la 100m de plaja. Este o alegere ideala pentru familii, avand o atmosfera plina de viata, multe activitati si divertisment.

100% recomandă

Cazare Hoteluri Albena - oferte 3 stele

Hotelurile de 3 stele din Albena sunt pentru toate buzunarele. Va recomandam hotelurile care se afla pe plaja. Nu exista o diferenta foarte mare de pret si in plus beneficiati de confortul unei vacante relaxante.

piscina2.JPGHotel Sandy Beach Albena Bulgaria - 3 stele

3stele Albena

Hotelul Sandy Beach se afla la doar 50m de plaja, in mijlocul statiunii. A fost renovat in 2011.

25% recomandă

hotel_ralitsa-superior-park_albena_5.jpgHotel Primasol Ralitsa Superior Garden Albena Bulgaria - 3 stele (fost Ralitsa Superior sector K)

3stele Albena

Situat la 800 de m de plaja intr-o zona linistita la statiunii Albena, hotelul Ralitsa Superior Garden are toate caracteristicile unui hotel destinat vacantei cu familia.

NOU

Hotel Primasol Ralitsa Superior Aqua Club - Albena Bulgaria - 3 stele (fost Ralitsa)

3stele Albena

Hotelul este situat intr-o frumoasa zona de parc la 950 de metri de plaja. In imediata apropiere a hotelului este Clubul sportiv pentru calarie, teatru de vara, trei stadioane de fotbal

75% recomandă

Hotel Primasol Ralitsa Superior Albena Bulgaria - 3 stele (fost Ralitsa Superior cladirea principala)

3stele Albena

Situat la 800 de m de plaja intr-o zona linistita la statiunii Albena, hotelul Ralitsa Superior are toate caracteristicile unui hotel destinat vacantei cu familia.

85% recomandă

Hotel Oasis Albena Bulgaria - 2 stele

2stele Albena

Situat in centrul statiunii Albena, intr-o zona verde, hotelul Oasis este aproape de zona comerciala si cca 150 m de plaja. Potrivit pentru tineri casatoriti cu copii;

100% recomandă

Hotel Orhideea Albena Bulgaria - 3 stele

3stele Albena

Este situat la 500 metri de plaja, intr-un loc calm si linistit, clubul all inclusive Orhidea corespunde la toate standartele pentru club de familie.

50% recomandă

Hotel Elitsa Albena Bulgaria - 3 stele +

3stele Albena

Perfect pentru vacanta in familie, hotelul este situat chiar pe plaja din Albena si in imediata apropiere a unui parc intins.

71% recomandă

Hotel Nona Albena Bulgaria - 3 stele

3stele Albena

Hotelul este in situat in apropierea rezervatiei Baltata, chiar pe plaja si la cateva minute de centrul statiunii Albena.

33% recomandă

Hotel Compas Albena Bulgaria - 3 stele

3stele Albena

Hotelul Compas este situat la 650 de metri de plaja, in zona linistita si calma a statiunii. In imediata apropiere este centrul comercial.

100% recomandă

Boryana_pool (8).jpgHotel Boryana Albena Bulgaria - 3 stele

3stele Albena

Situat in apropierea rezervatiei Baltata, chiar pe plaja din Albena si la cateva minute de centrul statiunii. Este potrivit pentru petrecerea unei vacante in familie pe litoralul Bulgariei.

100% recomandă

Hotel Vita Park Albena Bulgaria - 3 stele +

3stele Albena

Un hotel potrivit pentru petrecerea unei vacante pe litoralul Bulgariei, Vita Park este la 960 m de plaja din Albena, intr-o zona linistita si verde, in partea de sud est a statiuni. La fiecare 30 de minute sunt mijloace de transport spre plaja si restul statiunii.

67% recomandă

Hotel Mura Albena Bulgaria - 3 stele

3stele Albena

Hotelul Mura este situate chiar pe plaja. "Mura" se afla chiar langa rezervatia naturala "Balata" o zona unica pentru o vacanta placuta si plina de sanatate.

90% recomandă

Slavuna opit.jpgHotel Slavuna Albena Bulgaria - 3 stele

3stele Albena

Hotelul Slavuna este situat direct pe plaja si este o alegere populara atat pentru familii, cat si pentru adulti de toate varstele.

90% recomandă

pool 2.jpgHotel Dobrotitsa Albena Bulgaria - 2 stele

2stele Albena

Situat pe plaja, hotel Dobrotitsa din Albena este modern si elegant, are o atmosfera magica si combina o gama larga de facilitati si servicii. Cu toate atractiile in apropiere (in maxim 100m) se garanteaza multa distractie pentru toata lumea.

88% recomandă

Kaliopa pool.jpgHotel Kaliopa Albena Bulgaria - 3 stele

3stele Albena

Hotelul Kaliopa din Albena se afla chiar pe plaja si in imediata apropiere de magazine, restaurante si alte atractii din statiune.

NOU

Com_outside.jpgHotel .Com Albena Bulgaria - 3 stele

3stele Albena

Hotelul Com este situat in statiunea Albena si ofera o mare varietate de servicii si divertisment pentru toate varstele. Este pozitionat intr-o zona de parc la 900m de plaja si ofera transport gratuit la fiecare 30 de minute pana la / de la plaja.

75% recomandă

pan4.JPGHotel Panorama Albena Bulgaria - 3 stele

3stele Albena

Aflat intr-o pozitie excelenta cu multe spatii verzi, acest hotel prietenos are o atmosfera linistita si relaxanta. Hotelul Panorama este ideal pentru adulti si familii care se vor bucura de liniste si pace. Este pozitionat intr-o zona de parc la 600m de plaja, oferind transport gratuit la fiecare 30 de minute pana la / de la plaja.

NOU

Dorostor_SEA.JPGHotel Dorostor Albena Bulgaria - 3 stele

3stele Albena

Dorostor ii v-a atrage pe cei ce cauta cazare la preturi convenabile la un hotel pe plaja, aproapiat de atractiile statiunii.

100% recomandă

Hotel_Althea_pool (18).jpgHotel Althea Albena Bulgaria - 3 stele

3stele Albena

Acest hotel bine stabilit are o atmosfera linistita si pasnica fiind ideal pentru familii si cupluri. Este pozitionat intr-o zona de parc, la 500m de plaja. Exclusiv pentru oaspeti, exista transport gratuit catre / de la plaja, la fiecare 30 minute intre 9.30 si 15.00.

85% recomandă

02.Kamelia.JPGHotel Kamelia Albena Bulgaria - 3 stele

3stele Albena

Localizat central si la 50m de plaja, hotelul Kamelia ofera cazare prezentabila, condusa de un personal prietenos si de nadejde. Ideal pentru cei ce vor sa fie in centrul statiunii, iar pentru iubitorii de tenis exista doua terenuri de tenis chiar in cadrul hotelului.

NOU

hotel_magnolia-standard_albena_3.jpgHotel Magnolia Albena Bulgaria - 3 stele

3stele Albena

Adapostit printre tufisuri infloritoare si plante colorate, cu aroma pinilor in aer, acest hotel bine condus ofera standarde inalte si este locul ideal pentru a te destinde si relaxa. Hotelul Magnolia este alegera perfecta pentru cupluri si familii. Este pozitionat intr-o zona de parc, la 750m de plaja. Se pune la dispozitia oaspetilor transport gratuit catre plaja la fiecare 30 minute, intre 9.30 si 15.00.

100% recomandă

Magnolia_outside.JPGHotel Magnolia Lux Albena Bulgaria - 3 stele

3stele Albena

Hotelul Magnolia este alegera perfecta pentru cupluri si familii. Este pozitionat intr-o zona de parc, la 750m de plaja. Se pune la dispozitia oaspetilor transport gratuit catre plaja la fiecare 30 minute, intre 9.30 si 15.00.

100% recomandă

_W9I4050.jpgHotel Amelia Albena Bulgaria - 3 stele

3stele Albena

Hotelul Amelia se afla situat in centrul statiunii Albena, la doar 150m de plaja privata.

NOU

_w9i8077 copy.jpgVile Vita Park Albena Bulgaria - 3 stele

3stele Albena

Vilele Park sunt situate la 950m de plaja in sud-vestul statiunii, inconjurat de vegetatia abundenta a parcului. Se ofera transfer gratuit la plaja din Albena, la intervale periodice de 30 min, în fiecare zi de la 09:30 la 17:30.

100% recomandă

villas-east.jpgVile Magnolia Albena Bulgaria - 3 stele

3stele Albena

Vilele se afla la 900m distanta de plaja, in zona de parc a statiunii Albena. Fiind situate printre vegetatia bogata a parcului, vilele oferta o atmosfera calma si odihnitoare.

NOU

1298358911.jpgVile West Albena Bulgaria - 3 stele

3stele Albena

Vilele West sunt asezate in zona de parc a statiunii Albena la 750 de metri de plaja, inconjurate de multa vegetatie.

NOU

exterior.JPGHotel Lora Albena Bulgaria - 2 stele

2stele Albena

Hotelul Lora este situat in zona de parc a statiunii Albena, la 300m de mare.

NOU

Dobrudja2.JPGHotel Dobrudja Albena Bulgaria - 3 stele

3stele Albena

Hotelul Dobrudja are 17 etaje si se inalta deasupra oricarei alte cladiri din Albena si din imprejurimi. Hotelul este pozitionat central, fiind la 150m distanta de plaja.

100% recomandă

_w9i8111 copy.jpgHotel Primasol Ralitsa Superior Aqua Club - vile Vita Park - Albena Bulgaria - 3 stele

3stele Albena

Vilele Park sunt situate la 950m de plaja in sud-vestul statiunii, inconjurat de vegetatia abundenta a parcului. Se ofera transfer gratuit la plaja din Albena, la intervale periodice de 30 min, în fiecare zi de la 09:30 la 17:30.

NOU

Ne găsești pe: Facebook Twitter Youtube