În pagină găseşti

In anul 2014, vacanta de 1 mai o poti petrece pe litoralul Bulgariei din cel putin 3 motive: este foarte aproape (in cca 4 ore esti pe litoralul bulgaresc) / hotelierii te asteapta cu oferte promotionale de deschidere a sezonului estival / variantele de cazare all inclusive completeaza un sejur 1 mai pe litoral Bulgaria

Top oferte 1 mai Bulgaria 2014

Majoritatea hotelurilor va asteapta cu pachete de 2,3 sau 4 zile pentru o vacanta de 1 mai in Bulgaria. Consulta ofertele de mai jos si contacteaza-ne pentru mai multe informatii sau rezervari.


Momentan, nu exista nicio oferta disponibila.

"Despre agentie , nu pot decat sa va multumesc pentru toata atentia acordata si am sa va rercomand cu toata caldura si increderea tuturor cunoscutilor . Nu am cunoscut atata atentie din partea altor agentii , care dupa ce si-au luat banii nici nu te baga in seama ... Voi ati fost foarte atenti decad am incheiat contractul si pana ne-am intors in tara . Chiar imi doream sa va multumesc si sa va largiti orizonturile si catre alte tari sa putem sa mai colaboram si pentru alte destinatii . Va multumim si sa o tineti asa in continuare . Mult succes in \"marea \" de agentii . ..."

- Manole Laura Brindusa, inginer , 38 ani | Impresii despre Travel Planner >>