Impresii Hotel Berlin Green Park

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Berlin Green Park. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Nisipurile de Aur, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
7,8
  • 7.7
  • 8.3
  • 7.4
  • 7.5
  • 7.8
  • 7.6
  • 7.3
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane

8.73

In mare parte a fost ok

Parerea mea despre hotel si a celor cu care am fost este ca nu se clasifica a fi un hotel de 4* ci poate unu de 3*,camerele au fost spatioase si frumoase dar curatenia lasa de dorit,la dus dupa ce terminam iesea apa pana incamera sub mocheta se facea o pata mare,am fost la receptie sa spunem dar nu sa rezolvat nimic,managerul era arogant cand am discutat,in sala de mese a plouat au pus galeti in mijloc,de mancare in mare a fost ok dar stateam la coada si ce era mai bun se termina si daca nu erai printre primii nu mai gaseai,piscina de afara e frumoasa,dar piscina interioara nu functioneaza desi noi asa am stiut ca functioneaza la fel si fitness.Eu cred ca personalul sa schimbat sau nu stiu ce sa intamplat ca sunt foarte multi nemultumiti la acest hotel.Chiar daca au fost si nemutumiri noi ne-am simtit bine,dar vrioam sa stiti ca turistii care vor sa mearga sa aleaga alt hotel.

7.42

hotel bine amplasat cu o priveliste frumoasa, camere mari, curatenia lasa de dorit, mancarea proasta si insuficienta, gratarul numai din tocatura(mici, hamburgheri, carnati, etc.), desertul mereu acelasi (prajituri de casa la kg), fructele insufuciente, plaja cu scoici si pietre, sezlongurile vesnic ocupate de "prosoape" .....

6.73

hotel cu potential de ...4 stele

+ cazare - camere spatioase si curat in camere / locatie -ok pe un deal cu liniste si verdeata + sezlongurile cu umbrela de pe plaja dar ..care daca nu te duceai dimineata sa le ocupi cu prosoape nu mai gaseai dupa ora 08.30 libere ptr ca : sunt la comun cu cei de la berlin golden beach + cursele din 1/2 ora dus/intors de la hotel la plaja si invers - mancarea - putina - si daca ajungeai spre finalul intervalului numai gaseai farfurii , pahare , feluri de mancare , sucuri , parerea mea fiind ca restaurantul este subdimensionat in sezon - personal putin si feluri de mancare care se repeta ,2 marmite de supa/ciorba mai mereu goale - in niciun caz allinclusive gold ul care scrie pe site . - curatenia de pe casa scarii , holuri , grupul sanitar de la parter - curatenia de pe drumul spre plaja - cele 100 trepte care coboara de la hotel spre plaja - fara un cos de gunoi si o zona care trece pe langa un canal cu miros....

6.8

Satisfacator,nu as mai reveni la acest hotel!

Hotelul a fost ok,camerele,dar nu prea își respecta clienții, curățenie deloc în 5 zile,lipsa săpun normal sau lichid.

mai sunt 54 impresii

"Recomand cu mare placere agentia Travel Planner! Multumesc pt tot ajutorul acordat d-nei Camelia si promit ca o voi contacta si pt programarea urmatoarelor vacante! Tineti-o tot asa!"

- demir mihaela crina, Avocat, 25 ani | Impresii despre Travel Planner >>