Caută
x

Impresii Hotel Atlas

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Atlas. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Nisipurile de Aur, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,37
  • 7.6
  • 8.6
  • 8.4
  • 8.4
  • 8.5
  • 8.1
  • 8.4
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Nisipurile de Aur și Oferte

6.26

dezamagire

Incepand cu parcarea ,au zis ca nu sunt locuri dar cand i am facut semn ca le dam spaga de 15 leva s a gasit loc in urmatoarea secunda.Urat!!...Camera a fost ok,fiind studio,spatioasa dar un miros f uratla baie.intr o zi am gasit 2 paturi facute cel de al treilea neatins.nu ne am suparat pana aici.in schimb atitudinea personalului din hotel,restaurant,piscina..a fost ceva ..fara..parca erau jandarmi.nu aveau nici cea mai mica dorinta sau interes daca te simti bine sau ai nevoie de ceva ci aveau grija sa ti impuna tot timpul regulile lor pe un ton si un zimbet sarcastic.la piscina asa zisii salvamari te fluierau cu fluierul de se uita toata lumea la tine in acel moment ptr ca veneai cu un pahar sau o ceasca ,ceea ce era interzis,dar nu aveai cum sa stii ce reguli erau pana nu erai fluierat si avertizat muteste cu un semn din mana,adica sa pleci.nu numai noi cam toata lumea era tratata asa.Mancarea f proasta,daca veneai dupa o ora de la inceperea mesei,platourile pareauai rau ca la cantina,mesele nedebarasate,iti faceai singur curat,apoi cautai furculite cutite etc,timp in care ospatarii se uitau la tine rezemati de locurile lor.in nici un caz hotel de 4 stele.un hotel fara clasa,care si a dorit sa castige bani ,nu sa multumeasca turistii.in sfarsit nu a fost numai parerea noastra,se vedea de la distanta oameni nemultumiti.As putea sa mai scriu dar faptul ca am plecat mai devreme cu 2 zile poate spune..tot!

8.06

Vacanta buna

Hotelul are 4 stele, insa real doar 3. Am revenit la acest hotel dupa 8 ani, atunci merita 4 stele, era frumos, curat. Acum se vede ca se deterioreaza, parchetul este pe alocuri cojit, canapeaua suplimentara existenta in camera avea o ruptura, pernele decorative de pe ea erau murdare. Baia e ok. Un plus este ca in fiecare zi ni se punea in frigider o sticla de 2 l de apa plata si pe sejur aveam si o sticla de vin. Un alt plus este ca nu se rezervau sezlongurile de la piscina cu noaptea in cap, exista acolo un afis in sensul asta. Din pacate erau o multime de romani care ignorau regulile si li se facea observatie: intrau in restaurant dezbracati, uneau si ocupau mesele de parca erau la nunta, umpleau mesele cu mancare si acolo le lasau.

mai sunt 185 impresii

"Felicitari sincere pentru profesionalismul de care dati mereu dovada. Sincer ne-ati impresionat extrem de placut la fiecare colaborare. Oricum aveti sigur un loc in sufletul nostru. "

- Dumitrache Dragos, bucatar, 34 ani | Impresii despre Travel Planner >>