Hotelul multumitor..
7.6

Despre Hotel Dolphin Marina, Constantin si Elena, Bulgaria

Am fost destul de multumiti de vacanta, hotel. Personalul lasa mult de dorit. Aerul conditionat din camera nu a functionat, plaja este aproape insa nu este formidabila, mica si sunt putine lucruri de vazut in statiune, este destul de plictisitor.

5.7

Despre Constantin si Elena, Bulgaria

10

Despre Agenţia Travel Planner

V-ati miscat repede si ne-ati convins la fel de repede. PS - gasisem oferte mai bune :) 9 pentru flexibilitate.

Mancare buna si diversificata, personal tanar si mereu zambitor, privelusti incantatoare din camere, toate t vedere la mare. Amplasarea hotelului este pe plaja dar fara acces la mare, fiind in zona unui golfulet. Piscina cu atractii pt copii, topogane de apa si fantani, Facilitati la comun cu alte hoteluri din re...

statiunea fffffffffffffflinistita,nu ofera nimic fata de hotelul in care esti cazat si destul de neingrijita.Recomand pt liniste si plaja....

Cred ca faptul ca am rămas clienți fideli spune totul despre seriozitatea și profesionalismul TravelPlanner. ...


Alte oferte de cazare în Constantin si Elena, Bulgaria

Dacă Hotel Dolphin Marina nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Constantin si Elena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.

5 stele - Alte oferte de cazare in Constantin si Elena, Bulgaria

4 stele - Alte oferte de cazare in Constantin si Elena, Bulgaria

3 stele - Alte oferte de cazare in Constantin si Elena, Bulgaria


"Totul s-a desfasurat rapid si fara incident. Discutiile au avut loc pe email iar platle s-au facut online deci nu a fost necesar sa pierd vreme cu drumuri la agentie. O sa revin cu siguranta!"

- Ionela, Inginer, 36 ani | Impresii despre Travel Planner >>