Hotelul multumitor..
7.6

Despre Hotel Dolphin Marina, Constantin si Elena, Bulgaria

Am fost destul de multumiti de vacanta, hotel. Personalul lasa mult de dorit. Aerul conditionat din camera nu a functionat, plaja este aproape insa nu este formidabila, mica si sunt putine lucruri de vazut in statiune, este destul de plictisitor.

5.7

Despre Constantin si Elena, Bulgaria

10

Despre Agenţia Travel Planner

V-ati miscat repede si ne-ati convins la fel de repede. PS - gasisem oferte mai bune :) 9 pentru flexibilitate.

Camera a fost curata, am avut pat suplimentar și un fotoliu extensibil....

Recomandabil pentru cei care doresc liniste si odihna, sau pentru familii cu copii. Hotelul foarte curat, personal amabil, plaja curata, neaglomerata...

Eu elesesem alt hotel dar agentia mi l-a sugerat pe acesta si a avut dreptate pentru ca l-am vizitat si pe celalalt si nu se compara cu cel sugerat de agentie la aceelasi pret.Sunteti profesionisti!...


Alte oferte de cazare în Constantin si Elena, Bulgaria

Dacă Hotel Dolphin Marina nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Constantin si Elena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.

5 stele - Alte oferte de cazare in Constantin si Elena, Bulgaria

4 stele - Alte oferte de cazare in Constantin si Elena, Bulgaria

3 stele - Alte oferte de cazare in Constantin si Elena, Bulgaria


"Eu elesesem alt hotel dar agentia mi l-a sugerat pe acesta si a avut dreptate pentru ca l-am vizitat si pe celalalt si nu se compara cu cel sugerat de agentie la aceelasi pret.Sunteti profesionisti!"

- Mihai Gabriel, Operator, 43 ani | Impresii despre Travel Planner >>