Am fost acolo si ne-a placut
8.7

Despre Hotel Bellevue, Sunny Beach, Bulgaria

Amplasarea foarte aproape de plaja.Doar traversam strada .Tinand cont de faptul ca nu suntem niste persoane foarte pretentioase ,aceasta vacanta a fost placuta si relaxanta .Am fost acolo impreuna cu fetele mele si cu nasii .Camerele au fost cu fata spre mare si ne-a placut foate mult.Au fost mici dar,curate .In fiecare zi ni se facea curat si ni se schimbau prosoapele.Mancarea nu a fost foarte variata dar a fost bine pregatita , pe gustul nostru .

8.5

Despre Sunny Beach, Bulgaria

Mare ,plaja curata .Nu exista maidanezi si vanzatori ambulanti printre sezlonguri.

10

Despre Agenţia Travel Planner

De incredere

Desi foarte bine amplasat (apoape de plaja) camera nu se ridica la standard de 4 stele. Mancarea a fost buna si servirea se facea destul de repede fara prea multe cozi. Am fost cazati imediat, dar camerele pentru romani sunt la parter si nici cum nu am putut rezolva la etaj sau cu vedere la mare. Personalul destul de s...

Am mai fost in Sunny Beach, cunosteam statiunea si este una din cele mai frumoase si mai animate statiuni ale litoralului bulgaresc....

Cred ca faptul ca am rămas clienți fideli spune totul despre seriozitatea și profesionalismul TravelPlanner. ...


Alte oferte de cazare în Sunny Beach, Bulgaria

Dacă Hotel Bellevue nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sunny Beach, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.

5 stele - Alte oferte de cazare in Sunny Beach, Bulgaria

4 stele - Alte oferte de cazare in Sunny Beach, Bulgaria

3 stele - Alte oferte de cazare in Sunny Beach, Bulgaria

2 stele - Alte oferte de cazare in Sunny Beach, Bulgaria

0 stele - Alte oferte de cazare in Sunny Beach, Bulgaria


"Totul s-a desfasurat rapid si fara incident. Discutiile au avut loc pe email iar platle s-au facut online deci nu a fost necesar sa pierd vreme cu drumuri la agentie. O sa revin cu siguranta!"

- Ionela, Inginer, 36 ani | Impresii despre Travel Planner >>