Am fost acolo si ne-a placut
8.7

Despre Hotel Bellevue, Sunny Beach, Bulgaria

Amplasarea foarte aproape de plaja.Doar traversam strada .Tinand cont de faptul ca nu suntem niste persoane foarte pretentioase ,aceasta vacanta a fost placuta si relaxanta .Am fost acolo impreuna cu fetele mele si cu nasii .Camerele au fost cu fata spre mare si ne-a placut foate mult.Au fost mici dar,curate .In fiecare zi ni se facea curat si ni se schimbau prosoapele.Mancarea nu a fost foarte variata dar a fost bine pregatita , pe gustul nostru .

8.5

Despre Sunny Beach, Bulgaria

Mare ,plaja curata .Nu exista maidanezi si vanzatori ambulanti printre sezlonguri.

10

Despre Agenţia Travel Planner

De incredere

Buna ziua, A fost o experienta placuta, un sejur relaxant. Personalul putin cam inflexibil, dar asta nu tine de agentie.Mancarea foarte buna si variata, amaplasare buna aproape de plaja, servicii bune. O experienta placuta. Va multumesc....

merg in aceasta statiune de 7 ani si au aceeasi problema -curatenia - care lasa mult de dorit. Este o statiune , intr-o mare parte, foarte zgomotoasa, aglomerata si cu multi tineri O recomand celor care suporta agitatia si aglomeratia....

Suntem la a 5 rezervare facuta prin dvs, cred ca aceasta spune totul despre increderea in serviciile dvs....


Alte oferte de cazare în Sunny Beach, Bulgaria

Dacă Hotel Bellevue nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sunny Beach, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.

5 stele - Alte oferte de cazare in Sunny Beach, Bulgaria

4 stele - Alte oferte de cazare in Sunny Beach, Bulgaria

3 stele - Alte oferte de cazare in Sunny Beach, Bulgaria

2 stele - Alte oferte de cazare in Sunny Beach, Bulgaria

0 stele - Alte oferte de cazare in Sunny Beach, Bulgaria


"Este a doua oara cand aleg serviciile agentiei Travel Planner. Aceasta are un personal amabil, orientat spre satisfacerea permanenta a cerintelor, asteptarilor si nevoilor clientilor."

- Simona, economist, 25 ani | Impresii despre Travel Planner >>