TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

130 pareri si impresii Hotel Nobel Sunny Beach Bulgaria. 2024

4 stele
Sunny Beach, Bulgaria - Vezi pe hartă

7.9
74%
130 impresii
130 impresii
Impresiile Travel Planner (130)
Amplasare
7.9
Camere
8.5
Mancare
7.9
Personal
7.8
Atmosfera
7.6
Facilitati
7.5
Calitate / pret
8
Impresii pe Hotel Nobel

130 impresii reale, verificate 100% - Hotel Nobel

Impresii pe Hotel Nobel

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
9.0

Un sejur reușit

Camera spatioasa, curata. Plaja la 5 Min. Șezlonguri și umbrele gratuite pe plaja. Sala Fitness și SPA- recomand! Mâncarea nu foarte diversa, dar gustoasa. Sistemul Ultra all inclusive nu este reprezentativ pentru acest hotel, mai degraba all inclusive. Minus- sticle cu apa trebuie sa soliciți la Recepție, altfel doamnele de la curatenie nu suplimentează.
Recomand Travelplanner: Promti, corecți atenți cu clienții.

Arata mai mult

9.5

Vacanță Bulgaria

A fost o vacanta frumoasa, reușită,hotelul ok, personal amabil.

Arata mai mult

9.6

Sejur cu familia la hotel Nobel

O vacanță plăcută aleasa intr-un timp scurt la acest hotel. Nu am decat cuvinte de lauda la adresa si administrarea acestui hotel. Incep de la camera tip studio aleasa de noi, care a fost foarte spatioasa dotata cu canapea extensibila pentru cei doi copii si pat matrimonial imens, baie complet utilata, ac, expresor cafea, mini frigider, balcon cu terasa, etc. Totul curat si bine intretinut. Servicii de servit masa foarte bune, mancarea proaspata gustoasa si diversa, bauturile de calitate atat cele alcoolice cat si sucurile. Restaurant aditional pentru cine cu specific si locuri suplementare la servirea meselor. Piscina interioara incalzita, jacuzzi cu apa calda, saune uscate si umede, sala fitnes, toate functionale si incuse in pretul sejurului. Masaj extra cost. Parcare foarte mare a hotelului conta cost, 20 leva/zi. Distanta 200 metri pana la plaja, accesul se face pe o punte de lemn, dispune de sezlonguri si umbrele gratuite si o casuta bar cu bauturi răcoritoare. Piscina exterioara generoasa cu sezlonguri, Gustari si bauturi la discretie pe tot timpul zilei pe terasa. Recomand acest hotel!!! Mulțumim agenției Travel planner pentru seriozitate si promptitudine,ne ati câștigat de clienti.
Recomand Travelplanner: Recomand Travel Planner!!!

Arata mai mult

7.3

Parere Nobel

Hotel Nobel se prezinta ok dar se poate imbunatatii barul de pe plaja cu ceva mai complex.
Recomand Travelplanner: Comunicarea si rapiditatea au fost ok.

Arata mai mult

9.6

Bulgaria 2023

Camere spațioase, curățenie ,divertisment ,mâncarea cu gust Ps: găsiți alt sistem de prindere al brățării, te rănesti foarte ușor cu plasticul care era plin de striații.
Recomand Travelplanner: Promptitudine, comunicare,corectitudine

Arata mai mult

9.7

O vacanță minunată!

Așa cum mă așteptam, pentru că este a doua oară când mergem aici, totul a fost bine! Camere mari, spațioase, mâncarea diversificată,personal atent,dornic să ajute, curățenie, totul foarte bine! În plus, din acest an, toate serviciile de spa, fitness, jacuzzi, și saună, intră în prețul biletului, hotelul având acum 5stele! Ca minusuri..pe plajă sunt foarte puține șezlonguri, în comparație cu numărul de clienți,iar parcările sunt foarte scumpe! Oricum,un concediu foarte reușit!
Recomand Travelplanner: Surprins plăcut de promptitudine, seriozitate, foarte atenți la detalii, dispuși să ajute, își dau cu adevărat concursul! Cu siguranță îi voi alege și în viitor, când îmi voi planifica vacanțele!

Arata mai mult

10.0

Rusalii in Sunny beach

Am petrecut un weekend minunat și relaxat in aceasta locație unde serviciile au fost la superlativ!
Recomand Travelplanner: Inițial am fost sceptici, doar din prisma faptului că totul s-ar petrecut foarte repede. Promptitudinea de care au dat dovadă este uimitoare, vom apela cu plăcere din nou la serviciile Travel planner și recomand oricui vor dori sa petreacă o vacanță de vis și fără griji!

Arata mai mult

10.0

Vacanta Nobel- Bulgaria

Un hotel minunat, cu personal formidabil, bucatar de nota 100! Cu mare drag voi reveni la ei!
Recomand Travelplanner: Super profesionisti! Recomand!

Arata mai mult

1.0

Vacanța

Cel mai urat concediu !!! Nu recomand sub nici o formă !!! Când am intrat in apartament nu puteai respira de mirosul de urină din baie, lenjerii pătate de sânge, par și ghemuri de praf in baie. Am semnalat toate acestea la recepție, dar mi s a spus ca nu au alt apartament și sa aștept ca se va face curățenie in cameră . După 45 min de așteptare ma duc la recepție și mi se spune ca nu trebuia sa aștept, ca s a făcut curat de mult in apartament . Când ajung in apartament erau doar pernele aranjate pe pat și atât ! Lenjerie neschimbată, baia la fel. Am fost la recepție sa cer banii înapoi sa plec in alta parte, dar domnișoara foarte ‘drăguța’ mi a spus sa sun la agenție. Nu s au putut restitui banii, iar după o ora și jumătate de așteptare mi s a spus ca au 2 apartamente libere ( probabil s au eliberat prin minune, cu 2 ore înainte nu aveau nimic liber) și sa merg sa le vizionez… intr un final am rămas intr un apartament care era o idee mai ok, dar curățenia lasă mult de dorit! Am găsit mâncare sub perdea și gândaci!! Mâncarea oribila ! Nu aveai efectiv ce sa mănânci ! Dacă nu te duceai la începutul programului de masa, rămâneau doar resturi. Mâncare de slaba calitate, fără gust, veche și in fiecare zi erau aceleași feluri de mâncare. Fructele erau vechi și înnegrite, prăjiturile doar zahăr, frișcă și blat colorat. La barul de la piscina se servesc doar băuturi alcoolice locale care sunt groaznice. Toate sucurile sunt de la dozator inclusiv apa, sucuri care au gust de pastile și apa de la robinet. Nu au un meniu diversificat la cocktail uri. Atât la sala de mese, cât și pe plaja erau doar dozatoare cu apa, suc de mere și portocale(tentative). Plaja este departe de hotel. Nu exista minibar in camera! Nu exista prosoape pentru plaja/piscina! Pe lângă banii plătiți la acest hotel a trebuit sa mai cheltuim încă pe atât pe apa, sucuri, mâncare. A trebuit sa plătim parcarea 20 leva/zi ( altor turiști am înțeles ca le au cerut 15 leva/zi in aceeași perioada) Nu recomand sub nici o forma acest hotel ! Ultra all inclusiv niciodată , nici măcar all inclusive!

Arata mai mult

10.0

Vacanța Bulgaria

Am fost foarte multumiți atâta de agenție cât și de hotel mulțumim mult și o sa mai apelam la serviciile dumneavoastră mulțumim !
Recomand Travelplanner: Foarte multumiți !

Arata mai mult

8.6

Vacanta placuta

Nu are legătură cu ultra all inclusive. Barul de la plaja nu e bar, e o baraca din lemn cu un dozator doar cu apa și 2 sortimente de suc.
Recomand Travelplanner: Comunicarea a fost buna.

Arata mai mult

7.5

Vacanta Hotel Nobel

Serviciile ok, Mâncarea nu a fost foarte diversificata, Pe plaja puține șezlonguri iar la piscina puține locuri pe șezlonguri
Recomand Travelplanner: Foarte multumit

Arata mai mult

6.5

nobel hotel

hotel frumos,camera ok,restaurant si mancare bune,un mare minus la faptul ca pe plaja nu se ofera bauturi,plaja departe,si orele de servire a baututilor NOK.

Arata mai mult

9.4

Vacanta Sunny Beach

Hotelul ne-a indeplinit toate asteptarile, isi merita stelele. Camera rezervata a fost una pentru 2 adulti cu 2 copii, ne-au asteptat inclusiv cu patut pentru cel mic. Foarte spatioasa, curata, totul parea nou si intretinut, si cu mult bun gust aranjat totul. Piscina avea apa potrivita pentru baie, sezlonguri suficiente. Am avut parcare chiar in fata hotelului, contra cost si tot sejurul am avut locul rezervat indiferent de cate ori am parasit parcarea.Pe plaja in schimb nu am prins in nicio zi sezlong liber, erau prea putine comparativ cu numarul de turisti. Asta e, nu ne-am suparat, oricum copilul a vrut mai mult la piscina, deci a fost perfect. Mancarea suficienta, diversificata, gustoasa, iar de la barul de la piscina puteai comanda oricand sucuri, bere de la dozator si diverse cocktailuri alcoolice sau nonalcoolice. Intr-un cuvant, a meritat fiecare ban, raportul pret calitate fiind unul excelent.

Arata mai mult

9.7

Vacanta - Hotel Nobel Sunny Beach

Noi am fost multumiti de acest hotel. M-as intoarce oricand!

Arata mai mult

8.2

VACANTA BULGARIA

ESTE UN HOTEL MIC,DISTANTA PANA LA MARE UN PIC CAM MARE,CAM 10MINUTE DE MERS PE JOS,CAMERA SPATIOASA,CURETENIA ZILNIC,SCHIMAT PROSOAPE ZILNIC,MANCAREA AR TREBUI MAI DIVERSIFICATA,IN REST TOTUL OK

Arata mai mult

4.4

Dezamagitor

Conceptul de ultra all inclusive este doar la nivel scriptic si nu faptic. Incep recenzia prin lipsa beneficiilor de parcare( cu toate ca aveau locuri libere m-au pus sa platesc parcare 50 euro pentru 5 zile). Nu exista nicio bautura de import. In Lobby bar totul este contra cost ( absurd aberant) . Mai au un restaurant denumit ,,Serbian gril,, care este tot contra cost. Pe plaja nu se serveste decat apa plata si suc cu un gust oribil( aberant). Nu inteleg unde exista la acest hotel conceptul de ultra all inclusive pentru ca totul este varza numai ultra nu.

Arata mai mult

9.5

Hotel ok.

Servicii foarte bune!

Arata mai mult

9.4

Hotel Nobel Sunny Beach

A fost super ok.Curat,amabili ,numai lb.engleza.

Arata mai mult

8.8

Vacanta Bulgaria - hotel Nobel

Hotel Nobel - 4 stele Check in ora oficiala 14.00. Dar cel mai devreme ora 13.00. Locuri limitate de parcare - 20 de locuri cu plata/ 20 leva / zi. Parcarea publica ~ 25 leva/ zi. Am fost intrebati daca am avut parcarea rezervata. Acces camera 2 lifturi + scari. Camera 4 persoane( 2 adulti si 2 copii (8 si 0 ani) Camera mare spatioasa, pat dublu, canapea si patut pentru bebe. Baie mare cu uscator de par. Mancare Restaurant - diversificata: 8/10 Curatenie camera: 8/10. Personal restaurant amabil si prietenos. Piscina adulti si copii ( 1.6 si 0.5m), exista si o piscina acoperita in zona de spa. Plaja, la 5-10 minute de hotel, dupa dunele de nisip. Exista cateva sezlonguri accesibile, exista si un regulament agatat la umbrele unde este mentionat faptul ca nu se pot rezerva sezlongurile cu prosoape sau alte obiecte, fara prezenta fizica, astfel am gasit sezlo guri disponibile si la ora 9.00. Bar plaja: apa, suc portocale si mere. Plaja si apa curata, fara alge. Supermarketul de la parterul hotelului, preturile de la raft difera de cele de la casa ( am cumparat apa, suc si alune ).

Arata mai mult

10.0

Vacanta Bulgaria

Totul la superlativ,super ok totul

Arata mai mult

9.0

Minunat

Hotelul foarte curat, camere foarte, foarte mari, baie mare, personal extrem de amabil si vorbitor de limba engleza. Mancare bunicica. Un minus este ca nu au minibar in camera, find ultra all inclusiv ar fi trebuit si un minibar in camera.

Arata mai mult

9.7

Vaxanta Sunny Beach

F. Bine

Arata mai mult

3.8

Vacanta Sunny Beach - hotel Nobel

Hotel Nobel a fost o MARE DEZAMAGIRE! Camera 04 (Studio) pe care am primit-o - usa de la balcon nu se inchidea, la baie curgea apa in continuu la racordul furtunului de la wc, curatenie s-a facut dupa 4 zile,(si atunci pentru ca am cerut) in care nici gunoiul nu a fost luat. Camera era amplasata undeva aproape de bucatarie, unde porneau foarte des ventilatoare sau ceva aparate care faceau un zgomot infernal si ziua si noaptea, de nu te puteai odihni,deci izolare fonica zero... personalul obosit, fara chef, entertaiment zero, la piscina puneau maxim 2-3 ore/zi muzica erau 2 animatoare fara chef care veneau 10 minute dupa amiaza sa danseze dupa aceleasi cantecele cu copiii mici, zambete nu prea vedeai, doar unele fortate... Pe plaja de la mare a hotelului era un angajat care se ocupa de administrare, foarte agresiv, am asistat chiar cand un turist roman a fost palmuit de catre acesta in fata copiilor cu care era la plaja, pe motiv ca a insistat sa deschida umbrela in conditiile in care batea vantul. CEA MAI PROASTA EXPERIENTA A FOST LA HOTEL NOBEL. Scriu aceste randuri despre aceasta experienta cu un gust foarte amar ramas dupa aceasta vacanta, in conditiile in care in anii anteriori am fost si la alte hoteluri in Sunny Beach si am avut vacante super reusite.

Arata mai mult

10.0

Concediu

Un hotel foarte ok, aproape de plaja, cu mâncare foarte bună. Aveai ce alege la fiecare masa. Am prins tematica în 3 seri diferite: Italia, Grecia și Bulgaria. În camera s-a făcut curățenie în fiecare zi. Pe plaja șezlong inclus cu băuturi răcoritoare apa, suc de mere și de portocale. La barul de lângă piscina aveai anumite băuturi incluse. Totul a fost minunat. Am fost cazați în camera 413, o camera foarte spațioasă cu priveliște frumoasa.

Arata mai mult

9.9

Vacanța Nobel

Hotelul este amplasat aproape de plaja. Noi am stat intr-un apartament.Camerele sunt mari, curate, balcon dotat cu uscător de rufe. Mâncarea este variata, proaspăta și suficientă. La fiecare masa erau nelipsite fructele: pepene roșu și galben, nectarine, caise-fructe de sezon. Băuturile erau servite la pahar de plastic, dar ok. Plaja este relativ aproape, dar cu un număr redus de șezlong-uri. Per total, am fost multumiți.

Arata mai mult

9.8

Concediu 7 zile

Foarte frumos hotelul, mâncarea excepțională, am prins intr-o seara tematica Italia, în alta Grecia. Băuturi foarte ok la bar, pe plaja șezlong, plaja foarte aproape de hotel. Curățenie în camera în fiecare zi. Am stat în camera 413, priveliștea foarte frumoasa si camera spațioasă.

Arata mai mult

9.7

Vacanta

Camere mari, spațioase.Mâncare ok, proaspăta. Intr-adevăr, la micul dejun se repetau anumite feluri de mâncare. Nu aveai cum sa pleci flamand de la masa. Fructe la discreție. Personal amabil și atent. Este aproape de plaja, nu este pe plaja, dar se ajunge ușor. Șezlonguri putine pentru clienții hotelului, dar am luat cu plata și le-am avut rezervate toată ziua.Pentru banii plătiți, mai mult decât ok.

Arata mai mult

6.7

NU AM MAI MERGE LA ACEST HOTEL

PRO: MANCAREA FOARTE BUNA SI DIVERSIFICATA,PERSONALUL DIN RESTAURANT OK,CAMERELE MARI SI SPATIOASE,NOI AM AVUT APARTAMENT,CALITATEA BAUTURILOR,MA REFER LA BERE,APA,TEQUILA,WHISKEY SI GIN.ASTEA ERAU IN OFERTA. CONTRA: CURATENIA LASA DE DORIT,PROSOAPELE SE SCHIMBA DOAR LA CEREREA EXPRESA, ADICA DESI AI POSIBILITATEA SA PUI PE USA "FA-MI CURAT IN CAMERA" ASTA SE TRADUCE PRIN LUAT GUNOIUL SI ATAT.IN 7 ZILE NU S-A SCHIMBAT DELOC LENJERIA,PROSOAPELE DOAR O DATA PENTRU CA AM INSISTAT,NU TU GEL DE DUS,SAMPON...AU PUS DOAR PENTRU 1 ZI DESI NOI AM STAT 7,SUCURILE,MAI BINE LE-AR SCOATE, APA DE LA DOZATOR + UN SIROP CIUDAT ALBASTRU SAU ROSU CARE ERAU SI BAZA COCKTAILURILOR-NOI LE-AM EVITAT.SERVIREA BAUTURILOR IN PAHARE MICI DE PLASTIC,DACA VOIAI SA BEI APA,SPRE EX..UN PAHAR AVEA 100 ML,TREBUIA SA STAI LA COADA SA CERI APA.NU PUTEAI LUA NICI MAI MULTE CA NU AVEAI CUM SA LE CARI. AVEAI MINIBAR IN CAMERA,DAR GOL SI CICA E ULTRAALLINCLUSIVE.A TREBUIT SA AM GRIJA SA CUMPAR APA DE LA MAGAZINELE DIN JUR SA AVEM SEARA DE BAUT IN CAMERA. BARUL SE INCHIDEA LA ORA 11 SEARA, DECI DUPA, NU MAI CONSUMAI NIMIC PANA A DOUA ZI.SEZLONGURI-BATAIE PE ELE SI LA PISCINA SI LA PLAJA. PLAJA ERA LA O DISTANTA CONSIDERABILA, 400 MP SI LA BARUL DE PE PLAJA AVEAI DOAR APA SI 2 PORCARII DE "SUC"-ACEEASI SERVIRE IN PAHARE MICI DE PLASTIC. CA SA PRINZI UN SEZLONG LA PLAJA TREBUIA SA TE TREZESTI DEVREME, LA FEL SI LA PISCINA. ADICA SEZLONGURILE DE LA PISCINA + CELE DE LA PLAJA NU ACOPEREAU NUMARUL DE PERSOANE CAZATE.AM AVUT NOROCUL CA NOI SUNTEM DE FEL MATINALI, DAR NU ESTE OK. 4 STELE? NICIODATA! CEL MULT 3 SI ASTA PENTRU PARTEA DE RESTAURANT. ULTRAALLINCLUSIVE? NICIODATA! PENSIUNE COMPLETA,CEL MULT!

Arata mai mult

5.7

Vacanta Bulgaria

Camerele sunt super,însă personalul lasă de dorit .Mâncarea nu foarte diversificata.Am primit loc de parcare în spatiile destinate hotelului însă la plecare am fost anunțați ca trebuie sa plătim.Pentru un hotel de ☆☆☆☆ aveam mai multe așteptări.

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (100) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Nobel

Intrebari frecvente despre Hotel Nobel

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Nobel, te-ar mai putea interesa in Sunny Beach, Bulgaria