TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

119 pareri si impresii Hotel Tiara Beach Sunny Beach Bulgaria. 2024

4 stele
Sunny Beach, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.9
88%
119 impresii
119 impresii
Impresiile Travel Planner (119)
Amplasare
8.5
Camere
9.4
Mancare
8.7
Personal
8.8
Atmosfera
8.9
Facilitati
8.5
Calitate / pret
9
Impresii pe Hotel Tiara Beach

119 impresii reale, verificate 100% - Hotel Tiara Beach

Impresii pe Hotel Tiara Beach

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
9.6

Vacanta Bulgaria

Excelenta atât cazarea , cât și mâncarea.
Recomand Travelplanner: O agenție de încredere!

Arata mai mult

7.7

Tiara Beach Hotel

Perioada sejurului: final de august Plusuri: - camera spațioasă și curata - la 3-5 minute de mers pe jos pana pe plaja - plaja curata cu nisip fin și intrare lina în mare - primele prăjituri de la all inclusive care chiar aveau gust - mâncarea era gustoasa chiar daca nu era asa diversificata ca la alte hoteluri - apa din piscine calda Minusuri: - parcarea hotelului 10E/zi - nu exista minibar, doar un minifrigider (primeai totuși o apa plata la 2L la început de sejur și...atat) - snack bar aproape inexistent (o pizza scoasa din cuptor o data la 20 min: doar sos de rosii si brânza, vafe câte vroiai, cârnăciori, cartofi prăjiți, prăjituri ramase de la amiază, inghetata: 2 feluri) În schimb la cina și prânz erau aprox 5-6 feluri de înghețată. - am mai băut eu la all inclusive...dar cola mai rău ca asta în viata mea.

Arata mai mult

9.1

Sejur Sunny Beach

Hotel curat, camere mari si curate, personal atent, raport bun calitate/pret. Mancare nu foarte diversificata, iar hotelul putin cam departe de plaja.
Recomand Travelplanner: Totul la superlativ. O agentie care chiar se ocupa de clienti, cu atentie sporita si comunicare perfecta.

Arata mai mult

9.5

Sejur august 2023 Tiara Beach

Hotelul este amplasat aproape de plaja, la aproximativ 5 minute de mers. Camerele sunt in regula, mobila noua, paturi confortabile, insa nu se pune accent pe curatenie. In afara de faptul ca se schimba prosoapele, in rest nu se sterge praful, nu se aspira, nu se curata toaleta. Mancarea este buna, gustoasa si diversificata. Bauturile slab calitativ. Internetul merge doar la receptie si afara, in zona unde am fost noi cazati nu a mers. La fel si tv ul, functiona pe toane si prindea doar cateva canale bulgaresti. Piscinele ok, curate, dar noi am prins apa rece, din pacate. Echipa de animatori este in regula, se organizeaza spectacole pt copii in fiecare seara. Plaja curata, frumoasa, nisip fin. Aveti grija insa la apa marii! Noi am venit cu probleme.
Recomand Travelplanner: In ce priveste agentia Travel Planner, noi am fost multumiti, am primit mailuri si inainte de plecare si dupa revenirea in tara. Agentie serioasa,o recomandam cu drag!

Arata mai mult

9.5

Vacanta Bulgaria, Hotel Tiara beach

Amplasare buna, zona linistita, mancare buna, cam 3-4 minute de mers pe jos de la hotel pana la plaja (cu copii).
Recomand Travelplanner: Au fost rapizi si prompti. Voi recomnada aceasta agentie. :)

Arata mai mult

9.2

Vacanta Sunny beach

Tiara Beach Hotel este o opțiune ft bună pt o vacanta cu copiii,mancarea speciala pt bebelusi și copii a completat perfect mâncarea diversificata și gustoasa din fiecare zi plus bauturi de ft buna calitate atat in incinta cat si la barul de la piacina,berea ft buna.Recomand cu toată încrederea hotelul care este frecventat de mulți germani.Nu are plaja privata ,dar asta nu este un dezavantaj ,plaja este ft mare și curata, poți sa stai lejer și în porțiunea dedicata cearceafurilor.
Recomand Travelplanner: Au fost rapizi ,prompti

Arata mai mult

8.8

Vacanța Tiara Beach

Hotelul este apropia de plaja, aproximativ 5 min, cam veche clădirea, camera ok dar patul a fost format din 2 paturi simple, salteaua cam incomoda, mâncarea nu foarte diversificata dar foarte gustoasa, in schimb micul dejun s-a repetat in fiecare dimineata si nu foarte gustos. Divertismentul echipei Tiara Beach nu a fost la înălțimea așteptata.
Recomand Travelplanner: Voi promova aceasta agenție. Au fost promti și super profi

Arata mai mult

8.9

Vacanta Bulgaria

Hotelul este situat la aprox.10 min de plaja, serviciile de cazare bune, conform descrierii de pe site, mancare diversificata, o echipa de tineri foarte implicati, curatenie zilnica in camere, program de divertisment in fiecare seara pentru cei mici dar si pentru cei mari. Ar putea fi imbunatatita zona toboganelor care este destul de alunecoasa pentru copii, iar snack barul are un aspect dezolant.. Parcare cu plata in curtea interioara a hotelului. Raport calitate-pret o alegere buna!
Recomand Travelplanner: Profesionisti

Arata mai mult

9.8

Vacanța sunny beach

Buna ziua! Am avut parte de o vacanța frumoasa, a fost a 2 a oară când am ales acest hotel! Mâncarea diversificata, camere mari și curate! Totul a fost minunat! Mulțumim!
Recomand Travelplanner: Recomand cu drag agenția! De nota 10!

Arata mai mult

10.0

Tiara Beach 10+

Ne-a plăcut absolut tot..peste așteptări.De la curățenie, la mâncare, la personal.Am avut un concediu perfect
Recomand Travelplanner: Foarte serioși și cu siguranță vom reveni.

Arata mai mult

10.0

Vacanta Bulgaria

Totul foarte bine. Mancare multa curatenie la fel aproape de plaja camera mare si spatioasa. Am stat 10 nopti 2 adulti si 2 copii pretul 1300 euro. Mai mergem

Arata mai mult

10.0

Vacanta Bulgaria

Totul foarte bine. Mancare multa curatenie la fel aproape de plaja camera mare si spatioasa. Am stat 10 nopti 2 adulti si 2 copii pretul 1300 euro. Mai mergem

Arata mai mult

9.0

Vacanță plăcută, dar cu început ușor stresant

Inceputul vacantei a fost usor stresant deoarece noi suntem o familie formată din 5 membri, aveam vaucher de rezervare pentru 2 camere cu vedere la mare, ne asteptam sa primim camere pe acelasi etaj, dar după lungi negocieri (vreo 2 ore) au reusit sa ne ofere doar o cameră la un nivel superior de unde se vede marea, cealaltă camera fiind la etajul 1. Hotelul frumos, deși aglomerat nu s-a simțit lucrul acesta. La masă găseai produse indiferent la ce oră ajungeai, meniul era diversificat, iar preparatele chiar aveau gust. Băuturile diverse și nediluate. La piscine curat și găseai șezlonguri. Animatorii isi făceau bine treaba, copii, dar si adulții chiar se distrau. Ca minus a fost doamna manager de la receptie ce ne-a încurcat camerele si amplasamentul hotelului deoarece abia de la etajul 3 se poate vedea marea, deci cine achita camere cu vedere la mare, ceea ce am făcut și noi, nu au certitudinea ca au vedere la mare, deoarece sunt dune de nisip destul de înalte. Aceleași dune trebuie ocolite și pentru a ajunge la mare. Toboganele de apa au fost preferatele copiilor.
Recomand Travelplanner: Deja am recomandat agenția de turism Travel Planner pentru promptitudine și seriozitate. Am apreciat faptul că au încercat și ei sa rezolve problema cu amplasamentul camerelor noastre, dar din păcate hotelul era aglomerat și nu ne-au putut da camere apropiate.

Arata mai mult

9.2

Vacanta Tiara Beach

Vacanta a fost frumoasa per ansamblu, cu un plus pentru camera, mare și curată, curățenie în fiecare zi, schimbat prosoape zilnic, lenjerie la 3 zile. Mâncare ok, aveai de unde alege, un mare minus însă la tacâmuri, farfurii, foarte murdare, cu urme de mâncare. Piscina și aquaparcul foarte ok, șezlonguri destule, personalul amabil. Per total un 8 din 10.

Arata mai mult

9.9

Hotel Tiara Beach

Hotelul curat, in camere se făcea curățenie zilnic, prosoapele au fost schimbate la 2 zile, piscina foarte curata, locuri pentru toată lumea la masa, mâncare variată unde și cei mai pretențioși aveau de unde alege. Distanta până la plaja aproximativ 5 minute, intrare lina in apă, plaja cu nisip fin curata

Arata mai mult

9.8

Excelenta vacanta

Hotelul este curat, spațios și mâncarea cea mai buna dintre toate hotelurile vizitate în Bulgaria atât de pe litoral cât și din Bansko. Pentru a nu aglomera restaurantul, seara se manca în 2 serii ceea ce face sa fie mancare mereu. Drumul spre plaja nu este deloc lung, este unul de 5min mers. Camera curata, spațioasă.

Arata mai mult

10.0

Vacanță în Sunny Beach hotel Tiara Beach

Hotel impresionant,camere mari,pat dublu imens plus canapea,baie cu cabina de duș, curățenie se face zilnic.Curtea hotelului este foarte mare,piscina imensă plus în spatele hotelului loc cu tobogane și terasa unde zilnic se face pizza pe loc,grătar,hot dog plus dulciuri,salate, fructe și bineînțeles dulciuri la discreție. Șezlonguri sunt suficiente în jurul piscinei cu toate ca hotelul era plin.Animatorii și au făcut datoria pe deplin de dimineață până seara târziu. Nu ai cum sa te plictisești. Mâncarea este cu gust,dimineața se fac clătite,omlete și oua ochiuri pe loc iar în fiecare zi nu a lipsit grătarul cu multa diversitate.Totul la superlativ. Multumim Travel Planner pentru această vacanță minunată

Arata mai mult

4.8

Puțin dezamăgit

Deși am contractat cameră cu vedere la mare la cazare am fost foarte surprins și dezamăgit totodată. Camera se afla la etajul 1 cu vedere la dunele ce separă marea de hotel deși eu plătisem suplimentar. Deși am cerut la recepție să mi se schimbe camera mi s-a explicat că de fapt camera este cu vedere către mare deși marea o puteai vedea doar în poze. De asemenea deși erau locuri în parcarea hotelului am fost redirecționat către o așazisă parcare neamenajată situată pe un teren viran vis-a-vis de hotel unde doi inși luau taxă de parcare. Am mers la recepție pentru a mi se rezolva problema dar nici nu m-au băgat în seamă. Rușine angajaților care nu fac cinste acestei stațiuni superbe.

Arata mai mult

9.8

Concediu -Tiara beach

Buna ziua, Hotel excelent cu personal mai mult decat atent si binevoitor Manacarea diversificata si buna cu gust si pentru toate varstele si preferintele Atmosfera foarte placuta cu spectacole in fiecare seara si pentru cei mici si pentru cei mari Totul a fost foarte frumos.

Arata mai mult

9.2

Vacanță Bulgaria

Hotel curat, frumos,camere mari și spațioase paturi confortabile, curățenie zilnic,schimbat prosoape zilnic,lenjeria la 3zile!Personal la recepție mai amabil decât anul trecut, mâncarea în general diversificată,mai diversificata decât anul trecut și în general gustoasă! înghețată vrac și ambalată de la ora 10-24!Distanta până la plajă mica ! -minusuri,locuri de parcare contra unei "atenții",altfel nu aveau,deși le arătai,răspunsul era că sunt pentru turiștii nemți și englezi (oare românii nu erau turiști și nu plăteau tot 15bgn/zi?) , programul de animație pentru adulți ,seara,f slab!Intr una din zile in ciorbă de văcuță,am găsit salam tăiat mai mărunt(probabil rămas de la micul dejun)!Gustarea de la ora 14,30-17 aceeași zilnic!Apa in minibar nu s a alimentat niciodată pe parcursul celor 6zile ,iar consumabilele de la baie doar o data!Trecând peste minusuri,a fost un concediu plăcut și m as mai întoarce oricând la acest hotel!

Arata mai mult

9.2

Vacanță Bulgaria

Hotel curat, frumos,camere mari și spațioase paturi confortabile, curățenie zilnic,schimbat prosoape zilnic,lenjeria la 3zile!Personal la recepție mai amabil decât anul trecut, mâncarea în general diversificată,mai diversificata decât anul trecut și în general gustoasă! înghețată vrac și ambalată de la ora 10-24!Distanta până la plajă mica ! -minusuri,locuri de parcare contra unei "atenții",altfel nu aveau,deși le arătai,răspunsul era că sunt pentru turiștii nemți și englezi (oare românii nu erau turiști și nu plăteau tot 15bgn/zi?) , programul de animație pentru adulți ,seara,f slab!Intr una din zile in ciorbă de văcuță,am găsit salam tăiat mai mărunt(probabil rămas de la micul dejun)!Gustarea de la ora 14,30-17 aceeași zilnic!Apa in minibar nu s a alimentat niciodată pe parcursul celor 6zile ,iar consumabilele de la baie doar o data!Trecând peste minusuri,a fost un concediu plăcut și m as mai întoarce oricând la acest hotel!

Arata mai mult

9.4

Vacanta Bulgaria Tiara Beach

Recomandam oricui acest hotel. Raportul calitate-pret a fost mai mult decat ok. Am fost cu 2 copii de 3 si 5 ani si totul a fost super. Mancarea, piscinele, poll barul, personalul, camerele, amplasarea, curatenia, totul a fost peste asteptari. Partea cu topoganele este atractia principala pentru amatorii de senzatii tari. Este potrivit atat pentru familii cu, copii, cat si pentru persoane singure sau cupluri. Cu siguranta vom reveni !

Arata mai mult

8.2

Vacanta tiara beach

Este al doilea an când merg la tiara beach, camera ok, mâncarea bună, piscina cu apa ok, ospatarii și barmanii mult mai drăguți ca anul trecut, distanta fata de plaja 5 minute. A fost un concediu plăcut!

Arata mai mult

9.8

Hotel nota 10+

Totul a fost perfect, mancarea a fost de foarte multe feluri dar si foarte bună, proaspătă și multă. Personalul foarte amabil. Bauturile bune si gustoase, bere rece si acidulată. Foarte aproape de mare, 5 minute pe jos. Parcarea 15leva/zi, parerea mea este ca se merită, parcarea fiind păzită non-stop. Party pentru copii cat si spectacole pentru adulti seară de seară, pe tot parcursul zilei la piscină se organizau activități, concursuri. Ca si concluzie, un concediu PERFECT la un Hotel de 10 stele plus!!!

Arata mai mult

10.0

VAcanta perfecta

Camere spatioase si moderne! Curatenie si atentie din partea personalului( de la Recepție , barmani, ospatari) .Mancare pe placul nostru, fetele de la restaurat foarte atente la curatarea meselor.

Arata mai mult

4.9

Tiara Beach

Recomand hotelul Tiara Beach doar pt camerele mari și spațioase pe care le are. Curățenia în camere este exemplară, însă la baile de jos este horror! Piscina cu impurități in ea. Curățenia de la piscine și din locurile de joacă lipsește cu desăvârșire. La locul de joacă era f mult praf și multe pânze de păianjen. Copii sunt obligați să se descalțe,însă animatorii intra încălțați. Paharele care sunt de unică folosință sunt luate și spălate din nou. Mâncarea este ok, nu f diversificata, însă aici depinde de gustul fiecăruia. Drumul până la plajă nu este de 150 m așa cum este in descriere, plus că plaja este horror. Nu este amenajata, plina de dune și bălării.

Arata mai mult

9.0

Vacanță Bulgaria

Hotelul a fost ok,raport calitate preț!

Arata mai mult

9.9

Super vacanta!!!

Mergem de 2 ani la Tiara Beach.Totul este la superlativ la un pret atat de mic.Mâncarea, băuturi, curățenie și personal.

Arata mai mult

8.2

Este sub impresiile postate

Vacanta acceptabila

Arata mai mult

9.5

Vacanta in Bulgaria

Hotel mare curat, camere spatioase, curatenie zilnica. Restaurantul cu capacitate mica. Hotel nu e pe plaja, nu are plaja proprie, dar acces rapid la plaja. Tobogand pentru toate varstele

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (89) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Tiara Beach

Intrebari frecvente despre Hotel Tiara Beach

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Tiara Beach, te-ar mai putea interesa in Sunny Beach, Bulgaria