TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

217 pareri si impresii Hotel Royal Palace Helena Park Sunny Beach 2024

5 stele
Sunny Beach, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.8
91%
217 impresii
217 impresii
Impresiile Travel Planner (217)
Amplasare
9.2
Camere
9.1
Mancare
8.7
Personal
8.8
Atmosfera
8.7
Facilitati
8.2
Calitate / pret
8.9
Impresii pe Hotel Royal Palace Helena Park

217 impresii reale, verificate 100% - Hotel Royal Palace Helena Park

Impresii pe Hotel Royal Palace Helena Park

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
9.4

Vacanța Bulgaria

Hotelul foarte curat, camera spațioasă, personalul foarte amabil, curățenie zilnic sau la cerere. Singurul lucru pe care l-as putea eu menționa ca minus a fost mancarea, oarecum lipsită de gust, pizza as spune excecrabila însă foarte variata Per total. De asemenea, la acest hotel “ultra all inclusive” e de fapt all inclusive cu suc și apa și băuturi la dozator și doar whisky jim beam de import, in rest băuturi locale.
Recomand Travelplanner: Totul ok in comunicarea cu agenția de turism, as recomanda și as lua și pe viitor

Arata mai mult

9.8

Superb

Totul la superlativ
Recomand Travelplanner: A patra oară cu Travelplanner. Adevărați profesioniști. Rezervare de la A la Z in 10 minute. Recomand!

Arata mai mult

8.8

Sejur placut la Royal Palace Helena Park

Royal Palace Helena Park este un hotel cu o arhitectura frumoasa, piscina neincalzita, cu camere destul de mari, ingrijite si o zona verde foarte cocheta. Mancarea a fost ok, gasesti ceva de mancat (porc, vita, pui, peste, de cateva ori pe saptamana si fructe de mare), orez, cartofi, legume la tigaie, sufleuri, legume grude, salate (nu mi s-au parut wow)....insa multe feluri de mancare cam uleioase. Fructele sunt ok, dulciurile sunt mult prea slabe calitativ, sucurile la dozator sunt mediocre, bauturile nu le-am încercat. Ca plus eu cred ca este un loc bun pentru odihna. Un mare minus sunt sezlongurile gratuite foarte putine comparativ cu cererea si lipsa barului pe plaja in pachetul Ultra All Inclusive. Piscina draguta insa ce nu mi-a placut ca nu era deloc calda si nici curatata temeinic Per total, intrucat stiam de la inceput plusurile si minusurile hotelului, pentru noi a fost o vacanta reusita.
Recomand Travelplanner: Au fost rapizi si seriosi. Nu am avut probleme in rezervsrea sejurului

Arata mai mult

9.6

Vacanță Bulgaria

Recomand cu drag acestă stațiune! Condițiile din hotel sunt foarte bune. Felicitări tuturor celor din staf! Atenți mereu asupra turiștilor. Profesioniști! Curat! Proaspăt! Îngrijit! Încredere! Am lăsat bani, bijuterii în cameră! NU au fost probleme! Ca și idee: Măncarea este diversificată, deci imposibil să nu-și placă ceva....băutura o încadrez la categoria MEDIU. Sucurile prea puțin acidulate ..prea mult sirop folosit.....la fel pot spune si despre cocktailuri. Plaja super(bătălia pentru sezlonguri continuă), apa super, curațenie pe plajă. Personal, mi-a plăcut!
Recomand Travelplanner: Promptitudine și amabilitate!

Arata mai mult

10.0

Vacanta Sunny Beach

Resort Helena Park un loc în care totul este minunat. Hotelul îți oferă condiții foarte bune de cazare în camere mari, foarte curate, un parc cu piscina foarte frumos amenajate și nu în ultimul rând o gama foarte variata de mâncare pentru toate gusturile. Este de apreciat faptul ca parcarea este gratuită în incinta hotelului iar plaja privata oferă șezlonguri gratuite.
Recomand Travelplanner: O echipă de profesionisti, care sunt gata să-ți ofere tote informațiile de care ai nevoie.

Arata mai mult

10.0

Prima vacanta in Bulgaria

Pro: curățenie impecabila, angajații foarte ok, mâncarea excelenta, multe activitati pt copiii, apa curata, nu foarte adânca(potrivita pt copiii), multa liniste Contra: putin uzat wc-ul; șezlongurile erau ocupate cu prosoape, ceea ce nu mi se pare normal. Ca si concluzie, totul a fost f ok si ne vom reintoarce si la anul, dar mai multe zile
Recomand Travelplanner: Totul perfect, multumim Vom reveni la anul

Arata mai mult

5.5

Mult sub asteptari

Camerele vechi , mancarea se repeta aproape zilnic, lipsa barului pe plaja si nici nu te lasa sa mergi la hotel sa iti iei pe plaja, piscinele murdare, sezlongurile de la plaja trebuie sa te trezesti la 06:00 dimineata fiind in concediu daca vrei sa apuci sezlong.Personalul nu stiu ce inseamna sa zambesti.Sincer chiar si 3 stele mi se par multe pentru acest hotel. Eu unul nu il mai recomand.
Recomand Travelplanner: Totul ok

Arata mai mult

9.9

Vacanta reusita!

Conditiile de cazare au fost foarte bune. Camerele curate, schimbat prosoape zilnic, curatenie in camera in fiecare zi. Mancare foarte buna si diversificata. (Pentru mine, carnea de vita a fost excelenta). Plaja foarte aproape. Sezlongurile gratuite limitate, cele cu plata aveau pret decent 9 leva/sezlong si inca 9 leva/umbrela, 60 leva/baldachin. Bar pe plaja, dar cu plata. Bazine de joaca pentru copii. Un minus ar fi la conditiile din baie (cada putin cam inalta, pentru copii, iar bateria de la chiuveta curgea) Pentru copiii care vor sa doarma la pranz, indicata ar fi o camera cu vedere la strada. Noi am avut camera cu vedere la gradina/piscina interioara, iar la ora 15:30 - 16:00 incepea programul animatorilor, la piscina, si muzica era putin cam tare.
Recomand Travelplanner: Conditiie de cazare la fel ca in descriere; Mesaje ajutatoare inainte de plecare: cu rutele cele mai ok, cu actele necesare, restul va las pe voi sa descoperiti ;)

Arata mai mult

9.2

Foarte frumos cu excepția receptionerului

Recepționer cu apucături LGBT, care nu suporta romanii, orice solicitare nu avea rezolvare …vorbeste urat si isi da ochii peste cap!mancarea la superlativ, curatenie ok,
Recomand Travelplanner: Am intampinat probleme cu vocherul, am sunat si s-a rezolvat imediat!ireprosabil

Arata mai mult

8.9

Vacanta Helena park

Hotelul : condiții ok, în nici un caz de 5 stele dar ok,curat! Mâncarea: nu este foarte variata însă cam tot ce am încercat a fost gustos,ne a plăcut. Foarte curat și în zona de restaurante. Parcarea este f mica pt capacitatea hotelului,nu am găsit loc de parcare, a trebuit sa blocam câteva mașini și ne tot chemau sa o mutam,pana am reușit sa ocupam un loc de parcare. Plaja este curata,apa f ok,cu întrare lina,nisip fin însă aceeași problema ca în fiecare an : rezervarea șezlongurilor de la prima ora și numarul lor insuficient pt capacitatea oaspetilor,mai ales pe timp de week-end. Cel mai mare minus a fost ca piscina interioara nu a fost curățată deloc cât timp am stat acolo( noi am folosit destul de mult aceasta piscina,fiind incalzita),cele de afara fiind zilnic foarte atent curățate,aspirate și ingrijite. Băuturile au fost foarte ok,aveau și băuturi internaționale incluse în all inclusive. Per total ne-a plăcut mult.

Arata mai mult

7.2

Vacanță

Hotel frumos , camere mari curate , paturi comode . Mâncarea lasă de dorit maxim hotel de 3 stele , cu indulgență. Animatori anemici .
Recomand Travelplanner: Super mulțumit

Arata mai mult

8.5

Vacanta Bulgaria

Hotelul amplasat foarte bine fata de plaja, camere spațioase, curat, se făcea zilnic curatenie. Liniște in camere seara. Mâncarea diversificata și gustoasa, fructe la discreție, peste, carne de diferite feluri, aperitive multe. Piscinele și centrul Spa au fost punctul forte.

Arata mai mult

9.4

Bulgaria, august 2023

Hotelul foarte curat. Camerele mari, spatioase, curate. In camere se facea curatenie zilnic, se schimbau prosoapele zilnic. Mancarea foarte bune, diversificata si gustoasa. Un minus este faptul ca sezlongurile de pe plaja sunt prea putine, neintretinute. Camerista arondata zonei noastre mirosea foarte rau a transpiratie. In urma dansei mirosea foarte rau atat pe hol cat si in camere.

Arata mai mult

9.4

Helena Park The Best

Totul la superlativ

Arata mai mult

9.9

Bulgaria

Totul foarte frumos,mai puțin pe partea de animație/distractie/spectacole/muzica-as da nota7din 10

Arata mai mult

9.5

Sejur Bulgaria

Hotelul frumos si elegant,curățenie ok,camera luminoasa,spațioasă cu balcon ok,lenjerii și prosoape impecabile,produse de igienă calitative

Arata mai mult

10.0

Bulgaria

Totul a fost foarte frumos

Arata mai mult

7.5

Vacanța Bulgaria

Mâncarea foarte buna, Curatenie in camere și in tot complexul. Cea mai mare problema numarul foarte mic șezlonguri pe plaja probabil intenționat sa fii obligat sa plătești tot la ei taxa pentru ca așa sunt suficiente. Au bar pe plaja dar totul cu plata indiferent ca ai ultra.

Arata mai mult

9.9

O vacanta de neuitat

Un hotel frumos, cu personal dragust si receptiv. Cand am ajuns am fost cazati ciar mai devreme decat ora de checkin.(14:00), noi amajuns pe la 12:45. Deasemenea am fost istiintati ca desi aveam booked camera dubla standard ...nu mai era disponibila una si am primit gratuit upgrade la camera dubla superioara cu vedere la piscina. Hotelul dispune de toate facilitatile de SPA (masaj, sauna, piscina interioara). Restaurantul este mare si foarte curat, personalul promt in face curateie si a te servi cu bauturile dorite.

Arata mai mult

9.8

Perfect Holiday!

Hotelul Royal Park Helena a fost super, totul este ca la carte, design destul de luxos as putea spune, camera a fost neașteptat de mare, un pat dublu imens, mocheta pe jos, un balcon mare cu view la piscina/pool bar. Mâncarea a fost foarte buna, diversificata, aproape in fiecare zi erau alte feluri, băuturi la discreție, gustări/cocktail/înghețata/fructe la piscina. La piscina ca sa prinzi șezlong liber trebuia sa îți pui prosop dimineața la 8, dacă nu te trezeai cu toată șezlongurile ocupate de prosoape și nu stătea nimeni pe ele, la ora 10 de exemplu. Hotelul are plaja privată, zona de free guests unde erau șezlongurile gratis trebuia sa îți ocupi locul de la ora 5-6 dimn. Hotelul are și o parte cu șezlonguri roșii care trebuie sa achiți 9 leva/ șezlong și umbrela, dacă nu găsești loc la free area. Personalul hotelului este foarte drăguț, începând de la Recepție pana la cei de la restaurant. Noi am fost cu bebe de 1 an, totul a fost super as putea spune.

Arata mai mult

9.8

Perfect Holiday!

Hotelul Royal Park Helena a fost super, totul este ca la carte, design destul de luxos as putea spune, camera a fost neașteptat de mare, un pat dublu imens, mocheta pe jos, un balcon mare cu view la piscina/pool bar. Mâncarea a fost foarte buna, diversificata, aproape in fiecare zi erau alte feluri, băuturi la discreție, gustări/cocktail/înghețata/fructe la piscina. La piscina ca sa prinzi șezlong liber trebuia sa îți pui prosop dimineața la 8, dacă nu te trezeai cu toată șezlongurile ocupate de prosoape și nu stătea nimeni pe ele, la ora 10 de exemplu. Hotelul are plaja privată, zona de free guests unde erau șezlongurile gratis trebuia sa îți ocupi locul de la ora 5-6 dimn. Hotelul are și o parte cu șezlonguri roșii care trebuie sa achiți 9 leva/ șezlong și umbrela, dacă nu găsești loc la free area. Personalul hotelului este foarte drăguț, începând de la Recepție pana la cei de la restaurant. Noi am fost cu bebe de 1 an, totul a fost super as putea spune.

Arata mai mult

8.3

vara

vara la bulgari

Arata mai mult

9.8

Vacanta Bulgaria

Anul acesta am fost la acest hotel. 2 adulți și un copil de 8 ani în perioada 18-23 iulie. A fost o vacanta reusita. Mâncarea este pentru toate gusturile. Atat la restaurant (mic dejun, pranz si cina), cat si intre mese la barul de la piscina. Curățenie se face zilnic. Piscina este și pentru copii și pentru adulți. Hotelul are plaja privata. Și este amplasat foarte aproape de plaja. Plaja e minunata. Nisip fin, fără pietre și scoici. Apa este lina și se poate intra foarte mult în mare. Exista animație pentru copii și un loc de creație pentru copii. În fiecare seara a fost cate un eveniment organizat. Totul a fost bine.

Arata mai mult

9.9

Vacanta plăcută.

Bună ziua, doresc sa las impresia mea în legătură cu agenția travel planner pe aceasta cale le mulțumesc pentru seriozitate și sper sa mai cooperam și pe viitor. Precizez ca nu am mai fost în Bulgaria de 10 ani dar am rămas plăcut impresionat de hotelul Helena parck royal din Sunny . Un hotel curat cu o gradina impresionanta în incinta sa. Personal pregătit și gata sa te ajute ori și când. Per total recomand agenția atât și hotelul.

Arata mai mult

9.3

Vacanta reușită

Personal tânăr amabil, zâmbitor. Facilități ok Aproape de plajă Animație pentru adulți și copii Ca minusuri- departe de centru Faptul că permit rezervarea șezlongurilor cu prosoape

Arata mai mult

9.7

Vacanta mult asteptata

Hotelul este cu o arhitectura impresinanta ,camera mare ,curata personalul de nota 10 la fel si personalul restaurantului’ mancare buna si variata servire ireprosabila. Multumim frumos pentru o vacanta reusita o sa recomand si prietenilor.Multumesc trevel planner

Arata mai mult

9.5

Vacanta Helena

Am fost pentru a 8-a oara la acest hotel, deci nu cred ca trebuie mai multe comentarii despre hotel. Din fericire, au reaparut turistii nemti si englezi (disparuti in pandemie), care sper sa-i inlocuiasca pe ghertoii romani care isi parcheaza masina in usa hotelului si fumeaza neaparat tigari de foi in balcoane si la mesele de afara ale restaurantului, in timpul mesei. Tot din fericire, aceiasi romani obisnuiti cu Mamaia, au inteles ca nu trebuie sa-si umple farfuriile cu un singur fel de mancare (stivuit cu varf), acum isi pun mai multe feluri

Arata mai mult

8.8

Vacanță Helena Park Resort

Hotelul frumos, aproape de plajă, piscine pentru toate categoriile, , totul bine întreținut și curat. Se ajunge foarte ușor, parcare suficientă sau acoperită contracost, vreo 30 de locuri. Personalul amabil, Dar mai au ceva de învațat ce înseamnă 5 stele ultraall. Raport calitate - preț = OK.

Arata mai mult

9.4

La fel ca in ultimii ani

Hotelul la fel ca si in anii precedenti, la fel de primitor. dar, la fel ca in anii precedenti, unii dintre turistii romani trebuie sa fumeze cele mai puturoase tigari, la masa, in balconul hotelului, la toate terasele si spatiile libere disponibile. Probabil ca nu le prieste aerul de mare.

Arata mai mult

8.7

O vacanta relaxanta

Hotelul foarte frumos, cu gradini interioare foate frumos amenajate, camere curate, mancare buna si diversificata.

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (187) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Royal Palace Helena Park

Intrebari frecvente despre Hotel Royal Palace Helena Park

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Royal Palace Helena Park, te-ar mai putea interesa in Sunny Beach, Bulgaria