TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

383 pareri si impresii Hotel Topola Skies Resort Aquapark Balchik 2024

4 stele
Balchik, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.7
87%
383 impresii
383 impresii
Impresiile Travel Planner (383)
Amplasare
8.6
Camere
9.2
Mancare
8
Personal
8.5
Atmosfera
8.5
Facilitati
8.8
Calitate / pret
8.7
Impresii pe Hotel Topola Skies Resort Aquapark

383 impresii reale, verificate 100% - Hotel Topola Skies Resort Aquapark

Impresii pe Hotel Topola Skies Resort Aquapark

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Balchik Bulgaria
8.7

Frumos

Camera spatioasa, mancarea buna, locuri de joaca destule, totul in regula... mai putin personalul hotelului. Dar se numara printre locatiile in care as mai reveni ! Serviciile si colaborarea cu personalul Travel Planner : excelenta. cu recunostinta dlui A.M.

Arata mai mult

9.8

Super vacanta

Pot sa spun ca am fost foarte multumiti de curatenie,camere mari,mancare gustoasa,diversificata,dulciurile nu au fost prea stralucite,dar se gasea ceva sa ti placa.Mi a placut foarte mult ca gaseai toalete si dusuri peste tot,langa fiecare piscina ,la terenul de fotbal ,la aqua park...Aqua parkul este super...aventura parK iarasi este minunat pt doritori...dar piscina incalzita a facut toti banii!!!Pt ca a batut vantul in fiecare zi,desi era cald afara,apa din piscine a fost cam rece si nu prea ne am putut bucura de ele,dar copiii s au putut balaci in piscina incalzita pana noaptea la ora 22.Apropo...nu stiu ce sisteme de filtrare a apei au,ca apa din toate piscinele era extrem de curata si seara .Sunt multe de spus,dar in concluzie...MERITA!!!
Recomand Travelplanner: Am ales agentia dupa pretul mic pe care il aveau si am colaborat foarte bine cu ei .Mi a placut ca am putut sa iau legatura telefonic pt orice intrebare si sa ma lamureasca.Multumesc si astept oferte cat mai multe !!!

Arata mai mult

7.5

Recomand mancarea pentru copiii mici

Am plecat în vacanță cu emoții în ceea ce privește mâncarea pentru copilul mic (1 an), insa din fericire am găsit de fiecare data legume fierte la abur, paste, grătar și omleta (făcută pe loc). Ca și lipsuri, as puncta distanta mare pana la plaja, chiar dacă se asigura transportul sport de către hotel. Piscina interioara care ar fi trebuit sa fie încălzită, nu a avut apa calda în fiecare zi, ci doar în primele 2 zile. Ca și concluzie, dacă îți doresti sa stai doar în resort, fără sa mergi la plaja des, da, recomand Topola Skies Resort.
Recomand Travelplanner: Recomand Travel Planner

Arata mai mult

9.5

Hotel bun

Camera spațioasă. Prosoape schimbate zilnic. Mâncarea gustoasa și variată. Sunt și produse comune pt care se plătește, de ex granita. Multe piscine, inclusiv interioara. Aqua park cu tobogane apreciate de copii. Acces la plaja cu vehiculul hotelului. Destinație buna pentru vacante scurte.
Recomand Travelplanner: Am putut rezerva și plati un sejur duminica, pentru plecare in 2 zile. Rapizi și prompți. Mulțumim

Arata mai mult

5.0

Vacanța topola skies

Nu prea mi-a plăcut personal puțin sictirit programe divertisment mai deloc un atu pentru locația asta este ca au parc acvatic și 4 piscine din care 1 încălzită in rest mâncarea este praf și pulbere aceeași mâncare zi de zi același fel de prăjituri adică un chec la care mai schimbau culoare iar pizza fabuloasa adica nici nu ai pune gura pe asa ceva făcută pe felii de pâine. Ce sa mai zic nici dacă ar fi prețul pe jumate nu as mai calcă acolo.
Recomand Travelplanner: As recomanda-o cu drag foarte ok respectele mele

Arata mai mult

8.5

Vacanta Bulgaria

Priveliste frumoasa
Recomand Travelplanner: Recomand

Arata mai mult

7.8

Vacanta Bulgaria

Hotel ok, camera ok, personal ok, as recomanda;
Recomand Travelplanner: Rapizi si promti, fata de data trecuta acum nu ne-au mai facut probleme; Recomandam cu incredere Tavel Planner;

Arata mai mult

9.8

Vacanta Topola Skies

Un resort de nota10. Curat , ideal pt familiile cu copii , aerisit, camerele curate , se face curățenie în fiecare zi, prosoapele se schimba in fiecare zi , mâncarea este ok.Personal foarte amabil,servicii impecabile si privelistea superba!️
Recomand Travelplanner: Recomand aceasta agentie!!

Arata mai mult

8.7

Vacanță Bulgaria

Hotelul este mare compus din m-ai multe corpuri . Au parcare gratuita și cea m-ai mare din câte am văzut pana acum la Bulgari. Camerele sunt mari, spațioase, curate cu balcon și loc pentru uscat prosoape. Piscine sunt multe atât pentru adulți cat si pentru copii inclusiv una acoperita si încălzită când e cazul. Activități sunt destule pe lângă echipa de animație care te invita la anumite jocuri cat si Aqua Parkul la care accesul este gratuit , nu te plictisești la acest hotel . Mancarea oarecum variata, micul dejun a fost același in fiecare zi dar la prânz și cina erau schimbate unele meniuri in special la grătar, midii cred ca au fost in fiecare seara la cina dacă va plac , deserturile colorate și extrem de dulci dar înghețată a fost buna și coada de copii pentru ea . Lobby bar deschis non-stop dar între orele 23- 8 toate băuturile erau contra cost . Apa am găsit o sticla de 1,5 când am ajuns apoi am umplut-o de la dozator , atenție nu aruncați sticla ca alta nu m-ai primiți. Chiar dacă au fost unele minusuri destul de mari distracția compensează si am reveni la acest hotel .
Recomand Travelplanner: Despre Travel Planner numai de bine ca de obicei, foarte serioși și promți.

Arata mai mult

10.0

Vacanță plăcută!

Bună ziua,referitor la cazarea noastră la Topola Skies va informam ca totul a decurs f bine!Am ajuns în jurul orei 10.00(,tin sa menționez ca hotelul are parcare privata și păzită ,),am fost informați ca ,camerele le vom primi la ora 15 ,dar le am primit la ora 12!Referitor la camere f spațioase,curate cu o priveliște deosebită! Prosoape schimbate zilnic .Resortul are 2 restaurante cu mancare proaspătă si diversificata,piscina încălzite,terenuri sport și Aquapark, Multumim Travel Planner pentru o vacanta reușită la resortul la care noi am mai fost in pandemie!
Recomand Travelplanner: Recomand pentru serviciile oferite!!seriozitate și profesionalism!!!

Arata mai mult

9.5

Vacanta

Complexul de nota 10, la fel și piscinele, și mâncarea. Nu știu cum sunt camerele de hotel, dar în partea de blocuri, cel puțin în apartamentul în care am fost cazați, condițiile nu sunt de 4 stele. Maxim de 3. Cu toate acestea, curățenia a fost de nota 10.
Recomand Travelplanner: Totul a decurs cum trebuie.

Arata mai mult

9.2

Vacanța Bulgaria

Cazarea foarte buna, masa de calitate si diversificata si personalul amabil. Complexul sufera la ceea ce priveste accesul la mare si plaja oferita, insa per total a fost ok.

Arata mai mult

9.5

Foarte ok. Recomand

Camera mare, curatenie, aqua parkul de nota 10+, bauturile ... "Ca la all inclusive", insa la minimarketul de la intrare erau preturi decente, mancarea buna, inghetata diversificata, cafeaua destul de buna, fara "sezlonguri rezervate" de la prima ora a diminetii, piscina infinity foarte relaxanta. Personal nu mi au placut dulciurile, dar....poate tine doar de gusturi si asa s -a "potrivit". In seara de film, am vizionat cu cei mici kung fu panda in limba romana (insa consider ca ar fi mers niste "rontaieli" pentru cei mici- au lipsit pe toata durata sejurului). Plaja frumoasa, parcare mare, betonata. Personalul serviabil, animatorii incercau sa si faca treaba

Arata mai mult

8.2

Weekend prelungit Topola

Hotelul curat , personal amabil , mancarea diversificata dar de slaba calitate, bautura lor locala .

Arata mai mult

9.2

Super vacanta

Chiar daca multe recenzii te fac sa te gandesti de doua ori noi am tras biletul castigator. Totul a fost peste asteptarile noastre . Piscina infiniti si aqua parcul fac toti bani. Copii au fost super incantati.

Arata mai mult

9.7

Vacanta Bulgaria /topola skyies

Am ajuns la hotel la in jur de ora 11. Am primit camera și la ora 15 am primit brățările. Camera foarte mare,2 paturi alăturate și o canapea extensibila(noi fiind 2 ad și 2 copii). Am avut o sticla cu apa plata,și o cana fierbător. Piscine curate,4 la Nr și o piscină încălzită. Personal amabil,echipa de animație. Mâncarea ok, proaspătă,dar repetitivă. Sucurile foarte dulci. Curățenie se făcea,se schimbau prosoapele, se lua gunoiul. Nu se schimba lenjeria(dar nu m a deranjat). Aqua parcul ok. Poate nu foarte impresionant. Plaja sălbatică,cu plata și zona free. Mie mi a placut. Nu mi a placut că barul de pe plajă și șezlongurile erau cu plata ( dar știam). In concluzie o vacanță reușită ,ne am simțit bine,nu am avut probleme medicale(gen enterocolita) și nici nu am auzit în hotel pe nimeni. Mulțumim Travel Planner!

Arata mai mult

9.7

Relaxare & distracție

Ne-am simțit bine motiv pentru care am revenit a 3 a oară mulțumim

Arata mai mult

10.0

Topola Skies

Pot descrie în câteva cuvinte experiență noastră la topola Skies resort. Liniște, curățenie, personal profesionist, opțiuni nenumărate in a petrece timpul, conținutul meselor foarte variat, gustos, bine preparat, din abundență. Cu drag vom reveni.

Arata mai mult

5.4
mamcarea un dezastru

Arata mai mult

9.4

Vacanta Topola skies

Recomand, fetita a fost foarte incantata, mancare buna si diversificata

Arata mai mult

10.0

Vacantă Topola

Totul a fost la superlativ,ne vom reintoarce cu placere

Arata mai mult

9.8

Topola Skies 2023

Am revenit al doilea an, dupa o escapada de trei zile anul trecut, in care ne-am simtit foarte bine. Serviciile sunt cel putin la fel de bune ca anul trecut. De data aceast am optat pentru un apartament Deluxe, pentru cea mai frumoasa priveliste asupra Marii Negre. Curatenie, mancare proaspata si gustoasa, facilitati pentru copii, personal atent si amabil. Revenim oricand cu placere!

Arata mai mult

9.6

Minunat!

Pentru noi, totul a fost minunat! Un concediu foarte relaxant alaturi de doi copii (12 și 6 ani) foarte energici care nu s-au plictisit absolut deloc și care își doresc sa revenim la acest hotel!

Arata mai mult

8.5

Sejur Hotel Topola Sky

A fost frumos, însă serviciile nu mai sunt la fel de bune,cum ar fi: curățenie în cameră nu s-a făcut, șampon, balsam de păr și loțiune de corp nu mai există. Totuși ne-am bucurat de vacanță!

Arata mai mult

9.8

Vacanța Hotel Topola Skies Resort Aquapark

Recomand acest hotel din toată inima, am avut o vacanta minunata. Am ajuns la hotel în jurul orei 13:30, am primit camera imediat, brățările le-am primit la ora 15. Camera foarte mare, noi fiind o familie de 3 adulți (1 copil 15 ani=adult) și un bebe de 1 An, 2 paturi de o persoana Unite și o canapea extensibila, plus terasa, suficient pt noi. Curățenia a fost pe măsură, atât în camera cât și în baie, se făcea zilnic, aspirat, spălat pe jos, prosoape schimbate... Mulțumita, ținând cont de faptul ca avem un bebe. Mâncarea a fost foarte bună, diversificata și proaspătă,suficienta pt toată lumea, fructe și prăjituri bune zilnic, plus gustările de la snackbar. Băuturile răcoritoare bune, alcool diversificat... Mulțumiți și de acest aspect. Senzație a făcut aqua parcul, pt copii a fost cireașa de pe tort, nu au ieșit din incinta decât pt mâncare și băuturi. Ca și puncte slabe ar fi plaja, la distanta mare, dar pt care era inclus transport, ar fi fost ok sa fie amenajata, multe pietre și foarte îngustă. Per ansamblu a fost un concediu reușit. Cu siguranță vom reveni...

Arata mai mult

8.3

Vacanță Topola Skies

10.0

Superb

Curățenie nota 10, priveliște nota 1000 Pentru noi a fost totul perfect, nu ai timp sa te plictisești. Mâncare bună, proaspătă. Am petrecut 5 nopți în resort, familie cu un copil de 10 ani.

Arata mai mult

9.4

Vacanta Topola

Locatia este una excelenta, camerele mari, mancarea foarte buna inclusiv dulciurile, animatia buna, aqua parcul este super. Per total am fost foarte multumiti.

Arata mai mult

9.5

Vacanta Bulgaria

Hotelul a fost ok. Apartamentul mare/spatios, cu 2 camere + living, balcon/terasa imensa, si cel mai important, 2 bai. Mancarea buna, gratar zilnic. Berea buna. Piscinele super. Aquapark super. Pentru plaja de la mare este microbuz, dar este frumos si drumul pe jos (15 min).

Arata mai mult

9.5

Vacanta Bulgaria

Totul la superlativ. Desi prosoapele au fost schimbate zilnic, nu s a facut curatenie in cele 6 zile.

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (353) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Topola Skies Resort Aquapark

Intrebari frecvente despre Hotel Topola Skies Resort Aquapark

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Topola Skies Resort Aquapark, te-ar mai putea interesa in Balchik, Bulgaria