TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

51 pareri si impresii Hotel Lion Sunny Beach Sunny Beach Bulgaria

4 stele
Sunny Beach, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.7
94%
51 impresii
51 impresii
Impresiile Travel Planner (51)
Amplasare
8.4
Camere
9
Mancare
8
Personal
8.9
Atmosfera
9
Facilitati
8.6
Calitate / pret
9
Impresii pe Hotel Lion Sunny Beach

51 impresii reale, verificate 100% - Hotel Lion Sunny Beach

Impresii pe Hotel Lion Sunny Beach

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
9.5

PERFECT

ASA CUM STIAM, ASA CUM DOREAM.... ASA A FOST....
Recomand Travelplanner: Mereu in sprijinul clientilor...... nu dezamagiti niciodata.....

Arata mai mult

8.7

Interesant

Buna ziua, a fost un sejur placut. Este un hotel curat, ordonat, totusi cateva minusuri care sa zicem pot fi trecute cu vederea. 1. Desi la check-in le-am trimis pe mail voucherul, a doua zi ne astepta un mesaj pe o foaie A4 introdusa pe sub usa camerei pe care ne informau sa coboram la receptie pentru a clarifica aspecte referitoare la voucher. Pana la urma totul a fost in regula, doar ca receptionerul de servici nu si-a verificat mail-ul. 2. La schimbarea prosoapelor in a treia zi a sejurului ne-u lasat un singur set de prosoape, desi eram 2 persoane. A fost nevoie sa solicit suplimentarea la receptie. 3. La cina, la ora 18:00, se forma o coada destul de lunga la autoservire. In rest a fost OK.
Recomand Travelplanner: Totul ok. Cu exceptia comunicarii prin telefon. Raspund mai repede pe email.

Arata mai mult

9.6

Vacanta Bulgaria Lion Sunny Beach

Experienta a fost una relaxanta si linistita. Vremea, din pacate, a fost putin cam nefavorabila, dar per ansamblu ne-am simtit de minune. Personalul hotelului foarte amabil si bine pregatit, cu mici mentiuni la room service, unde din pacate nu ni s-au schimbat prosoapele pe toata durata vacantei. Camera foarte curata si spatioasa. Mancarea a fost exceptionala! Per ansamblu a fost un concediu foarte placut si probabil vom reveni catre aceeasi statiune si, poate, catre acelasi hotel.
Recomand Travelplanner: A fost pentru prima data cand am lucrat cu o agentie de turism. Foarte rapizi, prompti, corecti si cu siguranta voi reomanda apropiatilor agentia!

Arata mai mult

8.9

Vacanta în Sunnny Beach

Vacanta la Hotel Lion a fost excelenta. Hotel foarte curat, personal ok, te ajutau atunci când ai avut nevoie . Mâncare foarte buna , nu erau foarte multe feluri, dar a fost bună. Având în vedere faptul ca hotelul este mic, capacitatea restaurantului era la fel ,dar , a fost suficienta pentru toată lumea. Ceea ce consider eu ca ar trebui îmbunătățit este modalitatea în care se curatau camerele pe perioada în care turiștii sunt prezenți în hotel. În perioada sejurului nostru femeia de serviciu nu a întrat în camera noastră niciodată. A trebuit sa o urmăresc pe hol pentru a-mi schimba prosoapele și a-mi lua ceea ce mai aveam nevoie. Pentru mine nu a însemnat prea mult dar pentru hotel e un minus. Ar mai fi faptul ca se făceau în fiecare zi cozi la aparatul de cafea și la cel de sucuri. Dacă ar mai suplimenta cu câte unul din fiecare , ar fi perfect.
Recomand Travelplanner: E adora oara când călătorim cu Travel Planner și suntem pe deplin mulțumimiti de serviciile agenției. Recomandam tuturor.

Arata mai mult

6.7

Vacanță Lion Sunny Beach

Hotelul curat, frumos ca și aspect exterior, exact ca și în fotografiile de prezentare ale agenției. Camerele au tv cu eran plat.În ceea ce privește masa, au sub numărul de stele afișate, întru cât dimineața erau aceleași produse fără exagerare, iar seara se stătea la o coadă imensă , pentru a constata în final ca nu ai ce pune în farfurie. Mâncare nediversificată pentru cele 2 corpuri de clădire. De asemenea distanța până la plajă era destul de mare, în cazul nostru având si copii mici. Singurul avantaj a fost ca era o zonă linistită. Personalul a fost ok, deși engleză nu se vorbea decât la receptie.
Recomand Travelplanner: O agenție cu tradiție,întrucât cât profesionalismul si rapiditatea îi caracterizează. Colaborez cu Travel Planner de 10 ani și o recomand cu încredere tuturor.

Arata mai mult

9.9

Vacanta 14 nopti Bulgaria, Lion

Hotelul este tot asa frumos ca in anii trecuti, ingrijit, curat, camere curate, prosoape, lenjerii. Noi am avut camera family, ne-au acceptat in ea cu 3 copii, bebe avand doar 1 an. Mancarea foarte buna si diversificata la cina, dar mai putin diversificata la mic dejun, stand atatea zile au fost tot aceleasi mancaruri la mic dejun. La amiaza am optat sa comandam de la ei, deoarece si pretul si mancarea au fost foarte bune plus ca puteam sa luam mancarea in camera. Personalul foarte amabil si prietenos, pt noi a fost al 3 lea an in care am mers tot la ei. Anul acesta fiind "pandemia in vacanta" la restaurant puteai intra doar cu masca, ceea ce e ok si igienic. Noi am mers cu masina pt ca nu suntem vaccinati, si este loc de parcare foarte ok in fata hotelului gratuit, sau 10 leva/zi in parcarea pazita a hotelului. Am efectual testul PCR la Viva clinic, desi am primit cateva flyere in limba romana cu asa zise teste PCR rapide si mult mai ieftine, dar personalul de la hotel si cei de la Viva clinic nu au auzit de acea clinica mobila.
Recomand Travelplanner: Ne-am laudat cu asa agentie si prietenilor. Tot timpul am fost informati, am stiut unde si ce trebuie sa facem sau care sunt ultimele stiri. Fiind in vacanta nu am stat sa urmarim situatia cu pandemia pacii, dar aici au fost cei de la Travel Planner care au avut grija sa fim la curent, foarte prompt, cu ultimele modificari/updateuri. De asemenea toate cerintele noastre legate de cazare au fost transmise hotelului, astfel am evitat orice neintelegere.

Arata mai mult

9.7

Vacanta Bulgaria

Hotelul a fost excelent. Atat serviciile tot si mancarea. Camera a fost curata, frumoasa. Vederea din terasa a fost de poveste la piscina. Suntem multumiti si odihniti :)
Recomand Travelplanner: Ati fost foarte atenti la fiecare domenii ale calatoriei, ca vremea, taxe, starea in legatura cu pandemie... etc. Astfel am fost bine informate, vacanta a fost placuta

Arata mai mult

9.5

Minunqt

Hotelul este foarte curat. Mâncarea, sucurile și băuturile au fost ok. Parcarea contra cost 10 leva pe zi. Plaja la 450 m de hotel. Ne-am simtit foarte bine!
Recomand Travelplanner: Mi-am rezervat pe site lor, m-au contactat imediat, iar confirmarea pentru rezervare am primit-o a doua zi, când am făcut și plata. Am fost foarte mulțumită, mai ales ca am avut un preț mai bun fata de o alta agenție care-mi oferise același sejur cu 40 eur mai mult/camera.

Arata mai mult

9.8

A fost o vacanța frumoasa la Sunny Beach

Hotelul este curat, personalul amabil, nu a fost foarte aglomerat, mâncarea buna.
Recomand Travelplanner: Voi recomanda aceasta agenție deoarece au fost rapizi și prompți . Au răspuns la orice nelămuriri am avut.

Arata mai mult

6.1

Vacanta Bulgaria

Avand in vedere ca este a doua oara cand mergem la hotelul Lion am putut sa ne facem o parere mai clara: Mancarea sa repetat in proportir de 90% zilnic atat dimineata cat si seara,wifii internetul nu a mers pe toata perioada decat la receptia hotelului in rest totul a fost ok
Recomand Travelplanner: Agentia este ok si am recomandato si o voi recomanda

Arata mai mult

7.5

Sunny

10.0

Un concediu de nota 10

Am fost trei ani la rand la acest hotel, serviciile au ramas aceleasi de nota 10!!!

Arata mai mult

8.7

poti veni cu incredere

este curat,cu toate accesoriile functionale,alimentatia buna si indestulatoare ,distanta mica pina la plaja marii,cu piscina in curte,schimb valutar garantat linga receptie. Puteti veni cu incredere.

Arata mai mult

7.8

O Alegere Buna

Primitor , curat , mancarea foarte buna totul a fost ok

Arata mai mult

9.4

Foarte bun

Foarte bun si cu asta ma refer la hotel, la cazare , la servicii la mancare, angajati la tot. La 5 minute de mers de plaja un hotel cu angajati de nota 10, camerele ca in poze, mancare diversificata , piscina curata.Ne-a placut foarte mult!

Arata mai mult

9.5

O vacanta reusita

Un sejur de 6 zile, un grup de 3 familii, fara copii. Am plecat foarte multumiti de ceea ce ne-a oferit hotelul, pentru pretul platit. Recomand!

Arata mai mult

9.6

Ospitalitatea, dotarile Hotelului si frumusetea statiunii care au invins vremea

Este pentru a sasea oara cand ma intorc la acest hotel. Am fost mereu in perioada sfarsit iunie - inceput iulie.. Presupun ca deja va inchipuiti ce parere am ca turist si absolvent al unei Facultati de Economia Comertului si Turismului. Raportul este pret mic/calitate superioara. Hotelul ofera camere spatioase, curate (zilnic femeia de serviciu facea curatenie si schimba prosoapele iar la 2-3 zile asternutul). Mancarea (demipensiune-bufet) din abundenta, variata si gustoasa cu desert fructe sau prajituri plus bauturi analcolice (sucuri de fructe), bere sau vin (bulgaresti), cafea si ceai la discretie. "Am pus" cel putin 4 kg si acum sunt la cura de slabire. Exista si mici probleme. Hotelul nu are parcare, dar eu am mers cu un autocar de linie in conditii civilizate - schimband la Varna. Este un pic departe de mare, dar ai liniste intrucat cu cat te apropii de plaja cu atat zgomotul (muzica si fondul sonor al turistilor) creste si in plus hotelul are o piscina frumoasa si repet curata. Tot personalul Hotelului este foarte atent cu turistii. O mica problema este faptul ca, cameristele nu vorbesc decat bulgara - restul personalului vorbeste engleza. Dar google translate sau un dictionar fac minuni in relatia cu ele. Doua vorbe in bulgara si le-ai devenit "prieateli". O alta problema ar fi Internetul WiFi. Fiind multi turisti cu tablete, telefoane etc. in anumite intervale orare functioneaza foarte greu. Eu avand de lucru, de seful ma mai suna, imi faceam corespondenta dimineata devreme. Televiziune: televizoare moderne plate cu ecran mare (din acest an) dar programe bulgaresti, nemtesti, rusesti si doua in limba engleza. Vremea nu prea a tinut anul asta cu noi dar ce sa va mai spun: Fratilor daca cautati un hotel curat, linistit, unde se mananca bine, cu acces la net la preturi mici mergeti fara grija o sa mai veniti si la anul aici.

Arata mai mult

9.7

nota 10

neasteptate conditii la pretul platit

Arata mai mult

9.8

Recomand ++

Un hotel cu o arhitectura deosebita,aproape de plaja,camerele mari ,piscina mare si curata. Mancarea in general buna si de calitate, iar pt. masa de seara au incluse si bauturi(sucuri,bere, vin).Atmosfera este relaxanta in incinta hotelului si a piscinelor, Raportul calitate pret unul excelent.

Arata mai mult

10.0

Liniste, relaxare, bun gust - succes absolut!

Buna tuturor! Am ales Hotelul Lion fara sa cunoastem detali despre el, bazandu-ne mult pe parerile de pe site-ul Travel Planner. Si am facut alegerea perfecta. Nu am fost dezamagiti nici de personal, nici de servicii si in nici un caz nu de camera in care am fost cazati. Am ales o camera family pentru noi si cei 2 copii si am primit o camera mare,cu spatiu generos si vedere panoramica. Zilnic mesele au fost imbelsugate si gustoase. Bauturile servite la cina si mic dejun au fost de calitate, chiar daca au fost de la dozator. Am fost foarte impresionati de curatenia de la sala de mese...ceva mai rar in Bulgaria, este al patrulea sezon in aceasta tara si intotdeauana am apelat la aceasta agentie minunata, Multumim!!!! In camera se face curat zilnic! De mentionat faptul, ca , din tot hotelul doar 5 familii de Romani am foast cazati in acest hotel timp de 6 nopti si trebuie sa recunosc ca s-a vazut acest lucru, in mod special la masa......s-a vazut civilizatia oamenilor din alte tari. Piscina este curata si cu apa foarte calda. Intr-un cuvant, un hotel de nota 10. Cu siguranta vom revenii si la anul.

Arata mai mult

9.0

foarte bine

.

Arata mai mult

7.9

Destul de OK.

Hotel-ul a fost in general OK. Unica obiectiune, in anumite camere nu mergea aerul conditionat.

Arata mai mult

8.3

Mai revenim la Hotel Lion

Multumit de hotel, de personal si de mancare

Arata mai mult

6.9

Servicii 50/50

ATENTIE a nu mai face si altcineva confuzie in a nu gasi hotelul pt. ca eu am pierdut 2 ore sa il gasesc deoarece am mers cu google maps cum caut locatii de obicei si m-a dus la Hotel Lion Sunny Beach unde era un hotel in constructie. Am cautat pe Booking si era in alta zona pe harta lor cu denumirea de Hotel Lion, acolo l-am si gasit! Cand am ajuns parcasem in fata unde banuiesc ca parcarea nu se taxeaza dar la receptie au insistat sa o trag in spate unde era si paznic si am platit taxa pe 5 zile 50 Leva (euro nu le placea si nici plata cu card chiar daca aveau POS la receptie). Camera cat de cat curatica (se putea si mai bine) cu ceva paianjeni, sistemul de ventilatie AC nu racea de nicicum dar a fost bine ca nu era f. cald. Mancarea bunicica dar cam aceeasi in fiecare zi (in ultima zi aparandu-ne chiar ceva enzeme pe piele, mai mult sotiei, dar aceeasi treaba am patit-o si cu 1 an in urma la Albena la un alt hotel, poate sa fi fost si de la soare, nu garantez 100% ca mancarea este cauza) la masa nu ai voie cu bauturi si in timpul meselor te tot intreaba angajatii lor daca vrei ceva de baut de la Bar Pool contracost bineinteles. In rest bine!

Arata mai mult

9.4

raport calitate/pret incredibil!!!!!!!!!

a fost atat de bine si atat de ieftin, ca perea incredibil! despre hotel numai bune, in afara de amplasare, care nu e pe plaja, restul a fost foarte bine pentru 4*. personalul foarte amabil. pe noi nu ne-a deranjat deloc, ca nu era pe plaja hotelul, ne place miscarea, si la etajul 6 urcam numai fara lift, asa ca nota generala 10! Ifrim Ludmila.

Arata mai mult

9.9

Cele mai frumoase amintiri

Sunt foarte multumit de pozitia hotelului fata de plaja, magazine, orice...Totul la indemana, camera imensa, asa cum am vazut in poze, piscina incredibila, cam putine sezlonguri, dar per total, a fost o super vacanta

Arata mai mult

7.5

Hotelul nu se incadreaza la categoria 4 stele

Intr-adevar camerele sunt spatioase, insa se vede ca nu s-a mai investit deloc pentru intretinerea lui.Lenjeria este deja ingalbenita de atata clor probabil, canapeaua din apartament era murdara, mi-a fost sila sa ma asez pe ea, la fel si fotoliul . Am avut noroc spun eu, ca am stat intr-un apartament cu doua bai deoarece la ora 17.30 - 18 cand veneam de la plaja intr-una din bai nu aveam apa calda, fapt ce a demostrat ca centrala lor termica nu facea fata, asta se intampla deseori si dimineata. Mancarea era la nivelul unui hotel de 2 stele, nediversificata, gen fast food, cu multe produse congelate si prajite iar ceea ce m-a deranjat a fost faptul ca la masa de seara nu era inclus nici macar un pahar cu apa, ceea ce nu se preteaza la 4 stele.

Arata mai mult

9.5

o vacanta reusita

Camerele sunt mari si aerisite, iar curatenia se facea zilnic. Aerul conditionat in camere, piscina curatata zilnic si mancare suficienta. Hotelul dispune si de o parcare platita in curte dar si de locuri de parcare gratuite in fata hotelului. Raportul calitate pret este foarte bun

Arata mai mult

3.5

foarte OK

In afara de mancare, care a lasat foarte mult de dorit, nu ne putem plange de nimic. Camerele sunt mari, mobilate OK, curatenie se facea zilnic. In plus, am avut si loc de parcare la hotel, cu plata, ce-i drept.

Arata mai mult

9.4

Un concediu frumos

Un hotel de trei stele cu servicii de patru.Mocheta din camera era cam uzata pentru un hotel de patru stele. S-a facut curatenie in fiecare zi, s-au schimbat prosoapele si lenjeria. Mancarea in schimb a lasat de dorit. Dimineata era aceeeasi mancare, iar seara abia puteam alege ceva pe gustul nostru -erau numai amestecuri din bucataria bulgareasca.

Arata mai mult

Incarca inca 21 impresii (21) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Lion Sunny Beach

Intrebari frecvente despre Hotel Lion Sunny Beach

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Lion Sunny Beach, te-ar mai putea interesa in Sunny Beach, Bulgaria