TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

110 pareri si impresii Hotel Madara Park Nisipurile de Aur Bulgaria

4 stele
Nisipurile de Aur, Bulgaria - Vezi pe hartă

7.9
81%
110 impresii
110 impresii
Impresiile Travel Planner (110)
Amplasare
6.6
Camere
8.3
Mancare
7.9
Personal
8.2
Atmosfera
8.2
Facilitati
7.9
Calitate / pret
8.1
Impresii pe Hotel Madara Park

110 impresii reale, verificate 100% - Hotel Madara Park

Impresii pe Hotel Madara Park

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Nisipurile de Aur Bulgaria
3.4

Vacanta Bulgaria

Bună ziua! Hotelul nu e de 5* clar, mancarea multă, diversificată dar nu este gustoasă.. Stai la rând de îmbătrânești și nici nu se merită Am mancat mai mult roșii, brânză și măsline. Băuturile de la all inclusive daa gratis dar de la dozator și acelea tot fără gust. Curățenia în camere făcută superficial, nu înțeleg de ce m-ai intrau.. Gălăgie maximă în tot hotelul din 4 nopti doar una ne-am odihnit. Foarte departe de plajă! Nu ne vom mai întoarce la hotel Madara niciodată, fiind prima experiență în Bulgaria nu prea ne vine sa ne mai luam o vacanță în această țară!
Recomand Travelplanner: Au fost rapizi și prompți, agenția e super ok păcat că nu am nimerit noi hotelul, cred ca în anii trecuți era top dar anul asta e groaznic!

Arata mai mult

1.1

Trist!

Bună ziua! Sunt foarte dezamăgită...niciodată nu au schimbat lenjeria si prosoapele în 7 zile ! Mâncarea dezgustător,în piscina când am mers sa cerem umbrela au spus ca nu m-ai au...sincer nu recomand acest hotel!

Arata mai mult

4.9

Dezamăgitor

Camere mari , curățenie în cameră cătuși de cât ok. Dar curățenia la piscine lasă foarte mult de dorit. Mâncarea aceeași , deloc diversificată. Personalul de la masă ( exclus doamnele care făceau curățenie ) foarte nepoliticos. Se răspunde răstit la întrebări , se uită urâtă dacă îi întrebi ceva. Foarte departe de mare . Clar nu m-aș mai întoarce și nici nu îl recomand.
Recomand Travelplanner: Agenția super. De doi ani colaborăm și o să colaborez încontinuare . Am recomandat-o și o recomand.

Arata mai mult

6.9

Nota 7

La acest hotel am foat de 2ori ,am tot auzit ca e mai slab ca acum cativa ani si asa a fost.anul trecut in august ansa am ramas dezamagiti ,nu este ce arata in poze pizza este foarte rea si cartofi prajiti atat aveam intre mese,aceleasi spectacole seara de 3ani deja le stiam,mancarea slabut denuma aceleasi feluri se repetau,curatenia a fost ok sa zic.

Arata mai mult

9.5

Nisipurile de aur, Madara Hotel park

Am plecat cu așteptările foarte coborâte, deoarece toată lumea ne a descurajat din cauza prețului mic pe care l am plătit pentru acest sejur. Nu am găsit foarte multe detalii despre acest hotel, dar tot ce ne doream era sa găsim curățenie, deoarece călătoream cu 2 copii sub 3 ani. Am fost foarte plăcut surprinși de absolut tot ce am găsit! Curățenia impecabila, atât în hotel, cât și în curte, totul foarte frumos amenajat, menționez ca dimineața se găseau în curte minim 20 de persoane care făceau curat, maturau, spălau, udau plantele; în cameră, curat în fiecare zi, schimbat cos de gunoi, prosoape, iar în a3a zi de sejur au schimbat lenjeria, menționez ca noi am stat 5 nopți ; iar mâncarea, f diversificata și foarte gustoasa, în prima zi am fost reticenta sa le dau copiilor, dar după ce am trecut prin cele 3 mese, și am văzut care e treaba, au mâncat și ei laolaltă cu noi, fără sa vreun simptom nedorit. Pentru familii cu copii, recomand cu toată încrederea, au f multe programe de animație pentru copii. Cât despre Travel Planner, cu siguranță vom mai apela la serviciile lor!!
Recomand Travelplanner: Extrem de prompți și amabili

Arata mai mult

9.4

O vacanta relaxanta

Plaja cam la 10-15 min de hotel. Are si zona de cearsafuri, fara taxa. Sezlongul 12 BGN, salteaua 3 BGN umbrela 12 BGN - cam scumpe... Are dus, muzica e ok, nu e deranjanta. Salvamarii au fost foarte promti si rapizi in interventii si mereu atenti. La hotel: Mancarea este foarte buna, chiar si pentru mofturosi pentru ca ai de unde alege si poti sa iti faci cam orice meniu vrei. Mereu e altceva si la pranz si seara. Dimineata e ceva mai monoton, dar ai de unde alege! Barul este super-ok pentru un program de la 10-23 care include si bauturi/cockteiluri alcoolice si nealcoolice, cafea, iar inghetata si fast food intre orele12-16 .. La toate mesele ai fructe si diferite dulciuri. Camera curata si spatioasa. Zilnic eram intrebati daca dorim sa faca curat sau sa schimbe ceva etc. Are tv si cu programe romanesti si cu muzica si cu cateva in engleza, pe langa cele in bulgara. Frigiderul foarte mic si cam ineficient, dar nu prea ai nevoie. Are aer conditionat. Personalul amabil si dragut. Singurul minus a fost wi-fi-ul, care era foarte slab. Iar minusul statiunii era curatenia dintre hoteluri si a aleilor, care poate fi imbunatatita, dar inca e acceptabil.
Recomand Travelplanner: E de preferat sa discuti cu o persoana calificata si cu competenta, decat cu cineva din Call center, daca ai vreo problema sau situatie aparte. In rest, s-a comunicat, au fost amabili si s-a rezolvat relativ repede rezervarea,

Arata mai mult

8.7

Vacanta

Trebuie sa recunosc că inițial am avut dubii pina am ajuns la locatie, pe scurt mâncare foarte multa,diversificata, ceea ce m a uimit fara aglomerație la servire deșii hotelul plin de turiști, băuturi sucuri înghețată, deci raport calitate preț excelenta,camerele super ok pentru 4 stele Că și minus as spune atmosfera care nu prea era seara in rest super mulțumit și era puțin cam departe pina la plaja dar o plimbare este binevenita

Arata mai mult

7.0

Sejur Madara

Spre deosebire de celelalte 2 sejururi tot la Madara, acum destul de slabut. In 7 zile o singura data au venit cameristele si ne-au luat gunoiul, mancarea slabuta dar gasesti totusi ceva sa mananci, prajituri mai bune doar daca mergi la prima ora la masa. Statiunea foarte murdara, pungi si gunoi imprastiat la toate colturile. Distanta fata de mare destul de mare, dar asta nu e o problema. Afisele in limba romana lipsesc dar in ultima zi ne-au bagat pe sub usa un bilet in limba romana sa eliberam camera pana la ora 12. Personalul foarte neprietenos.
Recomand Travelplanner: Agentia de nota 10 cu felicitari

Arata mai mult

8.7

Vacanta in Bulgaria

+ Camera spațioasă + Curățenie zilnica in camera + Mâncarea varianta, - Parcarea -locuri insuficiente in fata hotelului, direcționați către o altă parcare - distanța până la mare foarte lunga
Recomand Travelplanner: Au fost rapizi și promti. Vom colabora și pe viitor cu aceasta agenție

Arata mai mult

9.9

O vacanta reusita

La Madara Park am fost cazati 5 nopti - 6 persoane in 2 camere: eu cu sotul si copilul, parintii cu sora mea. Parerea tuturor a fost ca toate serviciile oferite au meritat fara indoiala pretul pe care l-am platit. Personalul amabil si cu bun simt. Doamnele de la masa te intampinau cu zambetul pe buze. Camerele nu cele mai noi, dar bine intretinute, foarte curate (fara praf, stropi sau mizerie). Dupa 3 zile, fara sa cerem) au venit sa schimbe asternuturile, sa mature si sa spele cu mopul. Zilnic, in jurul orelor 14-15, daca doream, ne puteau schimba prosoapele si lua gunoiul. Posibilitate de reglare a temperaturii in fiecare camera, dupa preferinte, mai cald sau mai rece. Manacarea a fost foarte gustoasa si variata. Se mai repetau unele meniuri dar erau atat de multe variante incat era imposibil sa nu gasesti ceva care sa iti placa. In fiecare zi erau cel putin 5 feluri de salate, legume si fructe proaspete, carne de 2-3 feluri, peste, lapte, iaurt, branzeturi, prajituri (cele mai multe clatite si eclere mancate de mine vreodata). Pizza si inghetata in fiecare zi. Bauturi la discretie de dimineata pana seara la ora 23: apa, sucuri, bere, vin, cocktailuri. Seara de dansuri pentru copii si adulti aproape zilnic. Loc de joaca pentru copii, spatiu de jucat batminton/volei/baschet/fotbal. Verdeata multa, cu flori, arbusti si copaci bine intretinuri, udate zilnic. Un peisaj relaxant si placut privirii. Piscina curata si cu 1-2 grade mai calda decat apa marii. Intr-adevar plimbarea pana la mare dura cam 15-20 minute (la pas de copil de 3 ani), dar nu ne-a deranjat. Era o ocazie sa luam pulsul statiunii. Plajele din sudul statiunii, in apropiere de dig, erau cele mai potrivite pentru copii, cu intrare lina in apa si valuri mai putine. Per total a fost o vacanta reusita.
Recomand Travelplanner: A fost prima experienta cu Travel planner, dar mi s-a parut o agentie serioasa, care isi doreste reusita vacantelor clientilor sai. Mi-a fost de ajutor emailul si mesajul primit inainte de plecarea in vacanta, cu sfaturi utile de luat in considerare.

Arata mai mult

1.7

Vacanta Bulgaria

Nu aș mai merge. Singurul lucru care mi a plăcut a fost camera de hotel. Mâncarea nu prea buna, am găsit par în mâncare, aceeași mâncare aproape zilnic(aceeași la mic dejun, prânz și cina). Bere, suc din dozator fără gust. Oamenii, în general, bulgarii nu prea drăguți.

Arata mai mult

8.7

O vacanță reușită

Hotelul a fost bun,cu mâncare bună, mai puțin curățenia din cameră
Recomand Travelplanner: Recomand cu căldură această agenție

Arata mai mult

9.6

o vacanta reusita

un hotel foarte bun, am mers 5 ani al rand.
Recomand Travelplanner: Ca de fiecare data, o placere sa colaboram cu agentia dumneavoastra an de an. Va multumim pentru serviciile oferite si pentru comunicarea cu noi, clientii :) .

Arata mai mult

7.3

vacanta Hotel Madara Park, Nisipurile de Aur, Bulgaria

Hotelul in regula, restaurantul in regula, personalul foarte OK, in schimb a lipsit complet orice forma de distractie (animatori, muzica, biliard, etc.).
Recomand Travelplanner: Au fost rapizi si prompti. Voi recomanda aceasta agentie.

Arata mai mult

9.4

Excelent

Hotelul este foarte frumos amplasat, accesul în satul de vacanță și la plaja este foarte ușor doar 5-10 minute de mers pe jos.

Arata mai mult

8.6

vacanta reusita

9.9

o vacanta reusita

am fost la acest hotel acum multi ani, am revenit anul trecut si anul acesta ceea ce spune suficient despre impresia lasata

Arata mai mult

9.5

Smartline Madara Park

-Confort Hotel 3*plus -Dotari 4* -Servicii 4* -Masa 4*

Arata mai mult

9.4

Impresii sejur Paste 2019

Bună ziua , Noi am fost un grup de 5adulti și 3copiii.Pt noi a fost a doua ora iar pt prietenii noștri a fost prima data și au rămas fascinați de serviciile și curățenia hotelului.Angajatii Hotelului în noaptea de înviere au avut grija sa ne ducă la biserica sa luam lumina iar la întoarcere am fost primiți cu oua roșii și cozonac.Noi recomandam Hotel Madara și mulțumim frumos Dn Mihaela Miu.

Arata mai mult

10.0

Impresii sejur Paste 2019

Bună ziua , Noi am fost un grup de 5adulti și 3copiii.Pt noi a fost a doua ora iar pt prietenii noștri a fost prima data și au rămas fascinați de serviciile și curățenia hotelului.Angajatii Hotelului în noaptea de înviere au avut grija sa ne ducă la biserica sa luam lumina iar la întoarcere am fost primiți cu oua roșii și cozonac.Noi recomandam Hotel Madara și mulțumim frumos Dn Mihaela Miu.

Arata mai mult

9.9

Revenim cu siguranta

Am mai fost acum multi ani la acest hotel si imi pare bine ca am revenit. Hotelul este renovat, totul a fost super si mai bine decat in trecut asa cum ma asteptam.

Arata mai mult

9.9

Un sejur super

Un hotel elegant,camere curate personal amabil.

Arata mai mult

9.9

Un sejur super

Un hotel elegant,camere curate personal amabil.

Arata mai mult

9.7

Vacanta = Paradis

Hotelul si facilitatile acestuia: jos palaria!

Arata mai mult

8.7

Hotel ok, poate cam departe de plaja

9.4

superb

Super ok. totul a fost mai bun decat ne asteptam . felicitari

Arata mai mult

9.1

Servicii ireprosabile !

Este un hotel foarte curat , cu un personal foarte serviabil ,camere foarte spatioase, mobilier nou, baia dotata cu uscator de par, geluri de dus , balconul imens.... Foarte mult spatiu frumos amenajat in curtea hotelului...Multa verdeata. Locuri de joaca pentru copii. Mancarea buna, bauturi , sucuri la discretie, dozatoare de cafea...Personalul de la sala de mese foarte atent si serviabil.

Arata mai mult

9.3

Foarte multumit! Raport calitate/pret in adevaratul sens!

Am ales acest hotel la recomandarea unui consultant al agentiei Travel Planner, agentie prin care gasim de cativa ani cele mai potrivite oferte pentru concediul anual pe care il petrecem pe litoralul bulgaresc. Ca de fiecare data, hotelul recomandat s-a ridicat la nivelul asteptarilor noastre: curatenie, amplasare, servire, mancare (regim all inclusive) .....toate super ok. Singurul inconvenient, dar des intalnit in general in Bulgaria, a fost legat de locurile de parcare....care sunt prea putine, insa au compensat celelalte servicii si de aceea impresia generala despre acest hotel este una foarte buna. Ne-am intoarce aici cu drag si o sa recomandam in continuare si prietenilor acest hotel, dar si agentia Travel Planner care ne indruma si ne ajuta de fiecare data sa gasim cele mai bune oferte ptr. vacanta.

Arata mai mult

6.5

madara- nu recomandat. nisipurile de aur-nu recomandat.

- este foarte departe de plaja.pierdeam 40 minute sa jungem/sa revenim (de) la plaja. - nu are mancare variata. - nu are deloc mancare pentru vegetarieni. - nu are indicatoare pentru localizare. am pierdut mai mult de 1 ora ca sa il gasim. - nu am putut dormi nici noaptea, nici ziua. noaptea din cauza turistilor nemti care faceau o galagie de nedescris, iar ziua din cauza echipei de animatori care la ora 15 incepea sa faca "atmosfera" la microfon. - apa din piscina mirosea ingrozitor a clor.

Arata mai mult

8.7

OK

Putin cam departe de plaja. Dar nu e un inconvienent major. Camera chiar daca a fost mica a fost foarte curata. Aer conditionat gratuit si luminoasa. Mancarea a fost exceptionala. Atmosfera OK, animatorii se puteau gandi la mai multe programe pentru adulti. Sa includa mai multe persoane. Seara disco pentru copii. Nimic pe muzica pentru adulti..Un concurs de dansuri, ceva..orice :) . Facilitati ok. Ce m-a deranjat. Salvamarul se lega intruna de noi ca orientam sezlongul dupa soare. In momentul in care ma ridicam de pe el il lasam in pozitia initiala dar intruna ne-a adresat situatia si a fost neplacut. Am luat un mar in mana la iesirea din sala de mese si personalul mi-a spus ca nu am voie sa ies afara cu mancarea. Cu toate ca la piscina puteam servi mere. Trebuia doar sa le iau din alta locatie. Era vorba de un singur mar. O gramada de oameni ies cu ceva in mana si il mananca la sezlong, bancuta etc. Exagerat din punctul meu de vedere. Parcarea 35 euro pentru 7 zile. Fara bon fiscal. Foarte foarte scump. In flyer scrie de cina speciala. Am intrebat de ea la inceput de sejur si ni s-a spus ca nu este posibil. La piscina dupamasa nu mai erau prosoape. Aveam mereu doua bilete pe care nu le puteam utiliza.

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (80) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Madara Park

Intrebari frecvente despre Hotel Madara Park

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Madara Park, te-ar mai putea interesa in Nisipurile de Aur, Bulgaria