TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

99 pareri si impresii Hotel Obzor Beach Resort Obzor Bulgaria. 2024

4 stele
Obzor, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.0
85%
99 impresii
99 impresii
Impresiile Travel Planner (99)
Amplasare
9.5
Camere
8.5
Mancare
6.5
Personal
7.7
Atmosfera
8.2
Facilitati
7.4
Calitate / pret
8.2
Impresii pe Hotel Obzor Beach Resort

99 impresii reale, verificate 100% - Hotel Obzor Beach Resort

Impresii pe Hotel Obzor Beach Resort

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Obzor Bulgaria
9.2

Vacanța Obzor

Zona liniștită, potrivită pentru o vacanță în familie. Hotelul amplasat excelent, cu condiții decente ( cu excepția curățeniei care chiar are nevoie de mai multă atenție).
Recomand Travelplanner: Foarte bună experiența. Super rapizi, mailuri cu informații super utile și clare. Oferta foarte bună.

Arata mai mult

10.0

Excelent

A fost o vacanta foarte frumoasa, am avut apartament la parter cu iesire la terasa si piscina, vedere de la terasa catre mare. Fetele de la curatenie au venit zilnic, fara sa ne deranjeze. La cazare a fost bine, am gasit loc de parcare in fata la liber, sezlonguri la piscina incluse. Cu alte cuvinte, a fost mult mai bine decat anii trecuti, mai atenti.

Arata mai mult

9.8

Liniste, relaxare

Curatenie, personal amabil, studio dotat ok, minimarket in incinta cu varietate medie de produse
Recomand Travelplanner: Prompti cu raspunsul la toate emailurile

Arata mai mult

6.5

Vacanta Bulgaria

Apartamentul corect, mancarea foarte proasta, atitudinea personalului de imbunatatit.
Recomand Travelplanner: Au oferit toate informatiile de care am avut nevoie

Arata mai mult

8.6

obzor beach apartments

Multumim mai intai travel planner pentru organizare si informatiile date tot timpul pozitionare buna, exact langa plaja apartamentele foarte mari si curate schimbare cearceaf si prosoape la 2 zile lipsa animatii si muzica parcare este si cu plata la subsolul hotelului 10-15 leva pe zi,dar si free in spatele hotelului mancarea foarte buna si diversificata la fel ca si la bar all inclusive pe plaja poti sta cu cearceaf si umbrela free noi am luat sezlonguri 10 leva umbrela + 10 leva sezlongul a fost super ca nu trebuia sa ma trezesc la 6 sa ocup sezlonguri:))) Complex foarte aerisit si fara aglomeratie recomandat pentru familii cu copii si pentru cei care vor liniste

Arata mai mult

10.0

Vacanta Bulgaria

Totul de nota 10. Mâncare bună, piscine multe și curate,apartamentul spațioas, amplasare pe plajă.
Recomand Travelplanner: Cea mai bună agentie de turism.

Arata mai mult

8.2

Obzor 2022

Hotelul este unul liniștit, noi am avut apartament sea view , cu balcon si bucătărie utilata.
Recomand Travelplanner: Am recomandat această agenție și prietenilor noștri.

Arata mai mult

8.6

Vacanță Obzor Bulgaria

În primul rând țin să precizez că în experiența avută (prima de altfel) cu Agenția Travel Planner a fost una exemplară din toate punctele de vedere, de recomandat fără niciun dubiu. Mai departe în ce privește serviciile primite la modul general s-au încadrat în termeni si specificații. Acum, că la fața locului întâmpini sau ești mai putin plăcut surprins de unele deficiențe sau lipsuri în facilitățile oferite pe "hârtie" în pachetul operatorului local de servicii (cazare, masă, etc) bănuiesc că ține de seriozitatea acestuia, nu a agenției prin care se face rezervarea... La obiect, rețeaua de internet wifi din incinta Complexului Resort Obzor Beach Apartaments nu se poate folosi decât la nivelul solului, parterului. Deși Resortul administrează si plaja aferentă complexului, șezlongurile și umbrelele de pe plajă SE PLATESC chiar daca ai rezervat pachetul All inclusiv!!! Cam atât la capitolul minusuri despre această locație.
Recomand Travelplanner: Foarte serioși, promti, de recomandat clar, am fost foarte mulțumiți de colaborarea cu Agentia Travel Planner.

Arata mai mult

9.5

Vacanța Obzor

A fost al treilea an in care am vizitat Obzor Beach Resort. Am observat câteva îmbunătățiri fata de anii trecuti. Curățenie zilnic, personal suficient, Recepția bine organizata, comunicare buna, a fost primul an in care era pregătit apartamentul, la ora 10. Priveliște superba din apartament, dacă este sea view. Datorita suprafetei mari, plaja nu se aglomerează deloc, dar șezlongurile sunt contra cost. Piscine multe cu apa curată. Parcarea subterana face toti banii Supermarketul din incinta f bine aprovizionat, nu nu lipsește nimic, prețuri bune. De asemenea magazinul cu articole pt plaja este util. 2 locuri de joaca decente Mâncare gustoasa la Tropicana. Despre restaurantul principal nu știu nimic, noi având doar cazare. Un hotel vechi, modest, nu pentru pretențioși. Dar personal dispus sa rezolve orice solicitare.
Recomand Travelplanner: Comunicarea cu Agentia a fost ireproșabila

Arata mai mult

8.7

Vacanța Obzor beach resort

Hotel decent, in special pentru familii cu copii, poziționat foarte bine, pe plaja. Nu exista posibilități prea mari de distracție, liniștit. Umbrele și șezlonguri pe plaja cu plata, la piscina gratis. Parcare păzită la exterior, sau subteran, ambele variante cu plata.Atitudinea personalului de la Receptie ok, formalitățile de cazare au durat puțin .
Recomand Travelplanner: Foarte mulțumită Travel Planner, mergem de multă vreme cu aceasta Agentie in Bulgaria -recomand , prețuri și servicii foarte bune.

Arata mai mult

5.4

OBS - Obzor Beach Resort ?!?

Prima impresie poate fi descrisa intr-un singur cuvant "Mizerie" ! Mergem de 7 ani in Bulgaria, in rezorturi de 4* si 5* dar OBS a fost/este pe ultimul loc la curatenie. Tot apartamentul era mudar, prosoapele erau de-un gri imaculat (initial au fost probabil albe ). Am sunat la receptie, nu au fost surprinsi :) de telefon, dar ne-au spus ca nu au alt apartament si ca prosoapele le pot shimba doar a doua zi (sic !). Asa ca ne-am inceput vacanta cu o curatenie generala. Curatenie in apartament se facea doar la cerere, la fel prosoapele erau schimbate doar la cerere (nu a fost cazul, ne-am descurcat singuri, ne era teama ca vor face mai multa mizerie :) ). Al doilea rand de prosoape au fost la fel de gri si patate ca si primele, nu-ma bune de sters pe jos (sic !). In spatile comune curatenia probabil se facea tot la cerere si cum nimeni nu a cerut asta pe holurile imobilului te simteai ca pe plaja. Restaurantul ok, oarecum in media restaurantelor de 4* din Bulgaria. Mancarea suficient de variata ptr. o saptamana de concediu, bine gatita, personalul amabil. Plaja super OK lunga si lata, aerisita, sezlongurile gratuite, nu trebuia sa alergi dupa ele la 6 dimineatza. Resortul din perspectiva asta are un super potential, evident daca-i administrat corect. Overall nu poate fi recomandat ca un Resort de 4*, este cel mult un complex de apartamente, detinute de mai multi proprietari, administrate de OBS.
Recomand Travelplanner: Doamna Camelia, draguta, operativa a incercat sa ne ajute. Dupa ce am facut rezervarea si am facut plata am intrebat in ce conditi putem renunta ? avand in vedere ca Bulgaria tocmai intrase in zona Galbena. Singura optiune era sa pierdem toti bani :( . Probabil ca aceasi optiune am fi avut si in cazul in care am fi dorit sa schimbam resortul in prima zi de sejur. La anul cu siguranta vom alege operatorul si in functie de conditiile de cancel.

Arata mai mult

9.1

Vacanta Bulgaria- Obzor Beach ResortPer

Per total un concediu ok. Cateva neplaceri..cheia primita la ora 15,15 ... dupa 3 zile in care nimeni nu a schimbat prosoapele sau sa faca curat( nu era nevoie zilnic dar citisem ca se face si se schimba lenjeria ) am intrebat la Receptie si mi au spus ca trebuie sa anunti cu 24 ore anterior daca doresti curatenie . Am anuntat atunci ..nu a venit nimeni nici a doua zi de la solicitare sa schimbe prosoapele sau sa faca curat. A cincea zi le am reamintit :), au venit doamnele in aceeasi zi, la ora 15,30..Apartamentul era spatios, are chicineta dotata, baie mare, 2 balcoane.
Recomand Travelplanner: Am fost surprinsa placut de Travel planner. Mesaje cu nr tel urg, reamintirea documentelor necesare ...efectiv nu au uitat de tine dupa ce ai cumparat vacanta! Felicitari! Vom colabora si pe viitor si va voi recomanda! Multumim!

Arata mai mult

6.9

Obzor Beach

Hotelul arata foarte bine,locația excelenta,camerele spațioase dar cam neîngrijite (parchet degradat,la baie mici probleme)..fiind hotel 4* ( observi micile neplăceri)---parcare nu ai gratuit( 10 leva pe lângă hotel--15 leva interior /24 h..) dar forte greu găsești în ambele cazuri.

Arata mai mult

6.0

Vacanta Bulgaria

Hotelul destul de învechit, pt. 5 stele. A fost inconfortabil modul de abordare a curățenie și anume necesitatea ca înainte cu o zi sa ceri expres sa vina sa facă curat. În privința mâncării, au fost cam aceleași feluri de mâncare, fără multe feluri. La anul o sa alegem alta locație.

Arata mai mult

8.2

3* lin loc de 4*

As zice ca este un hotel de 3*, nu 4*. Hai 3.5* ca este vara. Parcarea masinilor se poate face in subsolul cladirilor 15 leva / zi (desi exista pentru fiecare corp de cladire ce are ~80 apartamente doar 10 locuri), langa hotel pe strada ( contra cost ~8leva/zi) sau pe camp (desi acum cativa ani era un spatiu larg langa hotel unde se putea parca; acum au blocat accesul). am avut un apartament cu 2 camere - vedere la mare. Camera nu era foarte curata. Balcon mic cu vedere la mare intradevar - din lateral. SA zicem. In baie un miros de inchis dar am tinut ventilatorul pronit non-stop si a disparut. Usa se inchidea prin trantire - era lasata din balamale. Masa (pentru ca am avut all inclusive light) decenta. Mancarea gatite nu era wow. Mancarea rece (aperitive, salate etc..) ok. Dulciurile de la bax - le cumperi de la orice magazin ce nu are vitrina frigorifica. Sucuri si bauturi nota 3. Dar era light (la all inclusiv) si inteleg. Animatie: 2-3 joculete pe zi, mini disco la 19.30 ... minim necesar. Jocurile tip sah mare, boccha sau minigolf abandonate si destul de paradite. La sha nu mai aveau piesele... deci nu puteai juca. Piscinele curate , chiar foarte curate. Plaja decenta, sezlonguri (cam vechi, decolorate, saltele vechi) gratis (cu o mica nota - din dreptul complezului B pana la A, in dreptul complexului C randul 1 si 2 cu bani, randul 3 si 4 gratis). Una peste alta un complex de stat la plaja sau piscina si mancat. LA acest pret am avut experiente mai bune.

Arata mai mult

8.9

Vacanta fără fițe

Nu este hotel pentru pretențioși. Per total ok și decent. Dotat cu bucătărie că la mama acasă ( frigider, plita, cuptor, hota, prăjitor pâine, cana fiert apa, vesela .....). Mâncarea la restaurant ok.

Arata mai mult

10.0

Concediu plăcut

Foarte curat și liniste

Arata mai mult

8.0

Mult prea linistit

Resortul are mai multe corpuri numerotate de la A la G. Intre corpurile cladirilor sunt diferite piscine sau locuri de joaca pt copii cu varstq pana la 7 ani max. Corpul A este in mijloc. Actiunea se petrece mai mult in zona restaurantului si a receptiei. In zona E,F si G este liniste totala, zona potrivita pentru cei care vin fara regim de masa sau cei care se feresc de vanzoleala. Noi am fost cazati in zona aceasta, cu All Inclusive Light si sincer era peste mana sa ajungem la restaurant mergand prin soare, in special dupa amiaza. Nu am avut acces la snack bar, deoarece am preferat sa facem plaja in zona unde eram cazati. Apartamentele sunt ok, destul de spatioase, dotate in kitchineta cu vase, pahare, frigider mare, cafetiere, toaster, pat dublu in camera si canapea care se extinde in living. Curatenia e de nota 8, se schimba prosoapele la cerere, lenjeria doar daca ceri expres. Personalul este destul de primitor, mult mai primitor ca in Albena sau Sunny Beach. Piscinele arara bine, potrivite pentru copii de la 1 an. Plaja f aproape dar zona libera, fara sezlonguri, nu era intretinuta. Gaseai mucuri de tigara, plastice, etc...Intrarea in mare nu era chiar lina dar acceptabila pt un copil de 4 ani.

Arata mai mult

8.1

Raport bun calitate-pret

8.5

vacanta Obzor

hotel amplasat pe plaja, ideal pentru familii cu copii

Arata mai mult

4.6

Sejur dezamagitor

Este al 4-lea sejur la acest hotel si serviciile sunt din ce in ce mai slabe. In acest sejur, 14-17 iunie, plaja nu a fost amenajata cu sezlonguri si umbrele, nu am fost informati de catre agentie. Daca am fi stiut NU am fi ales acest hotel. Curatenie superficiala, fara schimbat prosoape sau luat gunoiul in 4 zile.

Arata mai mult

8.9

locatie super dar servicii medii

hiotelul este amplasat super bine.cel putin pentru cei cu copilasi ca si noi.este super mare hote;ul si frumos.camere mari si spatioase.asta e super.

Arata mai mult

9.7

Obzor Beach Resort - sejur 10 zile

Plusuri - amplasarea foarte buna, fiecare corp de cladire are piscina proprie pentru adulti si inca una pentru copii, parcuri pentru copii intre cladiri, supermarket, schimb valutar, bancomat, camere spatioase, apartament dotat peste asteptari (inclusiv cafetiera, vesela, tacamuri, pahare, oale, cuptor si microunde, frigider mare), mancarea gustoasa si diversitate mare, ospatarii debarasau mesele foarte rapid, mancarea completata constant si rapid pana sa se goleasca tavile, fructe multe si proaspete mereu, acces facil plaja, apa putin adanca pana la o distanta de 15-20m, potrivit pentru copii. Minusuri - parcarea nu este inclusa, in perimetrul hotelului costa 15 leva/zi (am insistat la receptie sa negocieze tariful pentru 3 apartamente si 10 zile de sejur fiecare si au spus ca nu se negociaza sub nicio forma), se poate parca pe strada din spatele hotelului dar tot cu plata, 8 leva/zi, curatenia in camere nu grozava, dulciurile de la desert nu prea grozave si lipsea inghetata, mini discoteca de seara pentru copii a avut acelasi program de cantece si dansuri timp de 10 zile, sezlongurile nu sunt incluse decat la piscina, pe plaka se plateste 7 leva/sezlong + 7 leva umbrela,

Arata mai mult

9.6

Bulgaria 2018

Plus: • amplasarea excelenta, pe plaja, ceea ce pentru noi, familie cu copii a fost extraordinar, • curatenie excelenta in fiecare zi • camerele frumoase, bucataria superdotata • masa foarte gustoasa si de calitate cu varietate mai ales seara, • discoteca pentru copii care ne dadea jumatete de ora de respiro  • plaja curata, apa marii limpede • supermarket in apropiere in cazul in care aveam nevoie de ceva Minus: • lipsa parcarilor: la resort solicitau 15 leva pe zi ceea ce mi se pare foarte scump. Noroc ca ne-am inteles cu angajatul primariei si ne-a facut un pret mai bun pentru tot sejurul (50 leva) • receptie: persoanele angajate la receptie lucrau haotic si destul de “suparate si reci”. Desi am ajuns mai repede (ora 11.00) si am fost informati ca putem intra doar de la ora 14.30 (pe voucher scrie ora 14.00), in momentul in care am revenit la receptie a trebuit sa asteptam ceva timp pana sa ne gaseasca camere si sa ne repartizeze.

Arata mai mult

9.4

Bulgaria 2018

Amplasare perfecta, langa plaja, iar faptul ca la parterul cladirii in care am fost cazati se afla market-ul a fost perfect. Restaurantul se afla in partea opusa a complexului, iar un mare minus ar fi partea de receptie. Angajatii de la receptie nu se prea intelegeau intre ei (probabil ca erau noi) si erau destul de "reci" si suparati. Parcarea este foarte scumpa (15 leva/zi la subsolul cladirii) Am preferat sa parcam in afara complexului unde ne-am inteles cu angajatul primariei. Mancare foarte buna, curatenie in camera in fiecare zi. Disco pentru copii zilnic, piscine cu apa rece. Plaja si marea excelente.

Arata mai mult

8.6

vacanta obzor 2018

renovat de curand, spatii verzi, locuri de joaca noi

Arata mai mult

4.6

O mare...dezamagire

Pe parcursul vacantei de 6 zile nu s-a facut nici macar o data curatenie. La baie suportul de sapun era ruginit, oglinda deteriorata, iar gresia de la dus era foarte murdara. La restaurant (mai bine zis cantina) mancarea era f. proasta, iti provoca de-a dreptul sila. Dimineata parizer de diferite forme si cel mai ieftin cascaval. Pe mese nu existau decat arareori fete de masa, de obicei murdare.De trei ori am gasit par in mancare. Concluzia mea este ca acest hotel nu merita mai mult de 2 stele.

Arata mai mult

7.9

Feedback

-hotel cu camere spatioase -camere utilate corespunzator -serviciile hotelului ar trebui imbunatatite, mai ales din perspectiva celor 4 stele (curatenie)

Arata mai mult

8.0

Locatie superba, servicii nu prea

Un hotel excelent pentru mers cu copii, dar pentru masa as opta pentru terasele din oras. Cu personalul trebuie sa ai rabdare si pina la urma daca esti suficient de decis se rezolva.

Arata mai mult

7.0

Vacanta linistita

Complexul de un concept modern este amplasat la nici 15 minute de mers pe jos de statiunea Obzor chiar pe malul marii cu o plaja mare destul de curata, dotata cu umbrelute si sezlonguri dar si zone ok pentru cei ce doresc sa faca plaja pe cearsaf intins pe nisip. Fiecare corp al complexului are piscine ( una de 0,5 m adancime pt. bebelusi si una mai mare de 1,4 m adancime maxima pt. copii si adulti ). Piscinele sunt supravegheate de un salvamar intre orele 09:00-18:00 fapt ce iti confera un confort psihic ca cineva are grija de copilul tau care se balaceste in piscina. La capitolul ipresii proaste vreau sa punctez urmatoarele lucruri: 1) intr-una din baile apartamentului am gasit miros neplacut de canalizatie dar am depistat rapid cauza si anume, sifonul de pardoseala nu avea acel dop de apa necesar; am izolat sifonul de pardoseala cu cutia periei de curatat vasul de WC si problema sa rezolvat . 2) Ora de interventie a cameristelor mi sa parut in neregula ( 14:00-15:00 cand de regula eram cu familia in apartament ) . In fata complexului hotelier ( peste drum ) un camp imens cu balarii de peste 1,5 m inaltime ( de fapt nici in incinta complexului nu se acorda o atentie deosebita zonelor verzi, iarba fiind la limita de a se usca )

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (69) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Obzor Beach Resort

Intrebari frecvente despre Hotel Obzor Beach Resort

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.