TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Atrium Beach Hotel Elenite Bulgaria. 2024

3 stele
Elenite, Bulgaria - Vezi pe hartă

6.2
57%
7 impresii
7 impresii
Impresiile Travel Planner (7)
Amplasare
7
Camere
6
Mancare
5.2
Personal
7.2
Atmosfera
6.5
Facilitati
5.8
Calitate / pret
5.2
Impresii pe Atrium Beach Hotel

7 impresii reale, verificate 100% - Atrium Beach Hotel

Impresii pe Atrium Beach Hotel

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Elenite Bulgaria
5.5

hotel de 3*

hotel sub standarde de 4*
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

5.5

hotel de 3*

hotel sub standarde de 4*
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

1

hotel de 2 stele

un hotel de 2 stele cu indulgenta
Recomand Travelplanner: ok

Arata mai mult

9.1

Excelent

Dupa parerea mea a fost o vacanta superba, serviciile oferite de Atrium erau excelente, mancare buna, bautura buna, alte serviicii erau buna, singura exceptie era internetul care mergea destul de grea fiind o persoana care lucreaza zilnic pe internet am avut nevoie de ea...dar pt o vacanta nu ne trebuie internet....asa ca a fost ceva exceptional pt mine
Recomand Travelplanner: Serviciile sunt foarte bune, am primit ceea ce am platit, deci agintie superba

Arata mai mult

8.9

gyati

Foarte frumos din exterior si interior in afara de camere. Mai au de lucrat la ele cum ar fi, niste exemple: - covor murdar si cam uzata - timp de 2 zile nu a functionat aerul conditionat - TV cu diagonala mai mare de 37 ar fi mai placut si program mai variabil
Recomand Travelplanner: Nu prea cunosc agentia pt ca un prieten facea rezervarea, dar din vorbele lui am tras o concluzie pozitiva. Am inteles ca este o agentie de incredere si flexibil. Motivul ar fi ca din vina noastra rata a doua din motive copilaresc am uitat sa trimitem la termen, la ceea ce Agentia a fost intelegator.

Arata mai mult

8.0

In legatura cu hotel Atrium

Hotelul este frumos, insa noi am fost cazati intr-o camera foarte mica (nr. 215)... Daca am mai merge acolo, cu siguranta am solicita alta camera. In cele 7 zile cat am stat acolo, nu au folosit aspiratorul nici macar odata. Personalul a fost amabil (cu unele exceptii). Nu prea vorbesc engleza, sau alta limba de circulatie internationala. Este foarte prost organizat inscrierea la restaurantele A la carte: trebuie sa stai la rand inainte de ora 10, ca incepand de la ora 10 sa apara o doamna care face inscrierile pe lista... am fost un grup de 6 adulti cu trei copii si aveau pretentia ca din fiecare familie sa stea cineva la rand (sa nu mai vorbim de faptul ca ora 10 este absolut prost ales, trebuie sa intrerupi orice activitate sa poti sa stai la rand). Am reusit de doua ori sa ne inscriem...a treia oara (fiind trei restaurante A la carte), am stat la rand cam 30 minute, mai erau 5 persoane inaintea noastra, cand doamna s-a ridicat, si-a luat hartiile si a plecat fara sa spuna nimic...nu mai erau locuri. Am ajuns la restaurantul Bulgaresc- a fost in regula, cel Mediterranean nu a meritat efortul statului la rand, iar la cel de-al treilea nu am ajuns.
Recomand Travelplanner: Cea mai buna parere o avem despre agentie! Cu siguranta vom mai apela la serviciile Dumneavoastra! Felicitari pentru profesionalism. Am scris sincer despre micile probleme pe care le-am intampinat ca sa puteti ajuta alti turisti in viitor.

Arata mai mult

9.3

raport calitate - pret OK

Recunosc ca am avut ceva retineri, dat fiind faptul ca este primul concediu la vecinii nostrii bulgari.Ajunsi acolo, am fost multumita de ceea ce am gasit.Hotelul este ok, amplasarea la fel, parcul acvatic a facut toti banii, baiatul meu de 7 ani, si nu numai, chiar si eu(41 ani)am fost foarte incintati.O problemuta ar fi restaurantul hotelului, care este dupa parerea mea subdimensionat, si meniul care nu a fost foarte diversificat (comparativ Grecia, Turcia), insa , daca nu esti foarte pretentios e OK.
Recomand Travelplanner: foarte multumita.amabili, rabdatori, ofera toate detaliile si bune si rele.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Atrium Beach Hotel

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.