TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Andalusia Beach Elenite Bulgaria. 2024

3 stele
Elenite, Bulgaria - Vezi pe hartă

6.9
47%
19 impresii
19 impresii
Impresiile Travel Planner (19)
Amplasare
9.1
Camere
7.2
Mancare
5.4
Personal
5.8
Atmosfera
8.1
Facilitati
5.7
Calitate / pret
6.5
Impresii pe Hotel Andalusia Beach

19 impresii reale, verificate 100% - Hotel Andalusia Beach

Impresii pe Hotel Andalusia Beach

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Elenite Bulgaria
5.4

nu recomand...

jalnic, camere murdare cu pereti, mobilier si covoare patate, liftul era un adevarat pericol - fire rupte in panoul de comanda, cam tot ce se incadra in serviciile all inclusive lipsea, nu aveau mingi de golf, la tenis nu ne-a bagat nimeni in seama, la aqua park trebuia sa platesti sezlongul (12 leva), daca nu vorbesti bulgara, nu ai acces la mai nimic... iar plaja plina de pietre si alge...
Recomand Travelplanner: e ok

Arata mai mult

6.5

Un hotel de evitat

Am fost acolo, DIN PACATE. Am ales acest hotel datorita unor prieteni ce si-au rezervat bilete in acelasi hotel/aceeasi perioada. Sa incep sa descriu: - camere murdare, curatenia si schimbul de prosoape se face la 3 zile - la cerere, hartie igienica trebuie sa ceri, cand face curat iti ia prosoapele dar nu-ti lasa altele la schimb daca nu ceri; -mancarea (all inclusive) insuficienta, asta si datorita managementului prost al hotelului, dar si al valului de rusi cazati in hotel care "radeau" tot (mancare inclusiv in genti), tavile cu mancare erau reumplute foarte greu sau deloc, sperand ca vei renunta la mancare, asta se concretiza in cozi foarte mari, nervi si burti goale. Daca esti vegetarian te poti bucura din plin de acest sejur, 2 feluri de salate care nu se vor epuiza (un tzatziki) si salata bulagareasca (rosii, castraveti si branza). -la check in ti se dau 3 tichete de masa la restaurantele a-la carte din complex (cateva hoteluri si restaurante), dar stupoare, trebuie sa faci rezervare la aceste restaurante in hotelul tau, tot stand la o coada infernala si neputand rezerva cele 3 tichete odata. Dupa ce rezervi un tichet, te lovesti de refuzul lor pentru rezervari ulterioare chiar daca mai ai curajul de a lua coada ziua urmatoare (care era rostul acelor tichete?). - sezlonguri incluse la piscina si pe plaja....ce gluma buna!!! daca vrei un concediu in care sa te trezesti zilnic la 6-7 ca sa te duci sa-ti pui prosoapele pe sezlonguri pentru a nu se ocupa...e posibil sa ai sezlonguri...posibil pentru ca poti avea surpriza sa ajungi pe la 8-9 dupa micul dejun pe plaja si sa-ti gasesti prosoapele in nisip si alti "locatari" pe sezlongurile tale. - iar all-inclusive din punct de vedere bauturi si snack pe timpul zilei, aproape inexistent avand in vedere ca si pentru un pahar cu apa trebuia sa iei alte cozi la rand, nefiind dozatoarele la liber cum ar fi fost normal. Singurul plus al acestui complex este animatia: piscinele si toboganele, precum si animatorii care intretineau atmosfera de dimineata pana seara.
Recomand Travelplanner: Agentia a fost excelenta, prompta, chiar a fost frumos cand am primit mesajul de inceput si sfarsit de sejur ... va recomand sa scoateti acest hotel din portofoliul Dvs. pentru a nu va strica imaginea. M-am gandit mult daca sa postez acest review pentru ca multa lume ar fi inclinata sa confunde serviciile agentiei cu cele ale hotelului. Pentru agentie nota 10.

Arata mai mult

9.4

Foarte OK

Un hotel foarte curat,conditii foarte bune.
Recomand Travelplanner: Foarte ok.

Arata mai mult

8.1

vacanta perfecta

hotelul foarte bine amplasat camerle spatioase si curate
Recomand Travelplanner: personalul de la agentie foarte amabil si agentia una foarte buna impresie de nota 10

Arata mai mult

8.9

ok

Hotelul este frumos, 4 stele, elegant. Mancarea ok, se poate insa si mai bine (nu sunt gratare). Camerele curate, cu stil, insa cam mici. Merita de mers mai bine la hotelul Royal Park (unde am fost anul trecut). Pacat ca personalul nu este de calitate. Parerea mea este ca sunt platiti f. prost si ca sunt acceptate orice persoane, probabil cel care accepta salariul mai mic este angajat. Este jenant sa vezi peste tot borcane pe care scrie "tips", nimeni insa nu introduce ceva acolo. Oricum, inainte de a te gandi la bacsis, mai bine incerci sa te porti frumos. Probabil ca in unele situatii nu da roade nici daca se procedeaza in aceasta maniera. Posibil pentru ca totul este all inclusive, oamenii nu sunt dispusi sa dea ceva in plus. Parcul acvatic din satul de vacanta (cu acces gratuit) face 1/2 din banii dati. Concluzie finala: merita de mers acolo, raportul calitate/pret f. bun.
Recomand Travelplanner: Promptitudine

Arata mai mult

9.3

Hotel Andalusia

Noua ne a placut atat hotelul cat si imprejurimile, conditiile sunt ok, deservirea la fel, insa la capitolul internet stau foarte prost- internetul poate fi accesat doar din holul hotelului unde este un semnal foarte prost, nu mi se pare firesc un hotel cu 4 stele, atat de populat sa nu aiba acces la internet din camer, dar per total a fost bine, ne am odihnit din plin.
Recomand Travelplanner: Am mai colaborat pentru cateva vacante si cu alte agentii alese la intamplare, insa de data aceasta am ramas foarte multumita de operativitatea si grija fata de client. Va multumesc si cu cea mai mare placere, va vom contacta si pentru alte vacante.

Arata mai mult

8.5

SATISFACATOR

UN HOTEL BUN DAR CU MULTE LIPSURI
Recomand Travelplanner: O AGENTIE SERIOASA, CU PERSONAL FOARTE EFICIENT

Arata mai mult

8.3

impresii andalusia

puncte tari -hotel amplasat pe plaja, camere ok,se face curatenie zilnic -peisaj extraordinar, curatenie, verdeata -aqua park modern -plaja/apa curata -mancare destul de buna (la royal park ceva mai variata) puncte slabe -personalul plictisit si neprietenos (tipic in bulgaria) -lifturi putine si lente -restaurentele a la carte cu meniu slab si servire de nota 0 -fructe putine , mancare putin variata
Recomand Travelplanner: agentie ok, serioasa

Arata mai mult

6.8

Mancarea strica totul

Hotelul e OK, camerele spatioase, baile dotate cu cada (dar degeaba pentru ca lipsa dopul deci puteai face doar dus). Am vizitat mai multe camere si din toate lipsea dopul de la cada. Mancarea e oribila, iar restaurantul prea mic comparativ cu cati turisti poate gazdui hotelul. Cu siguranta nu voi mai merge si nici nu voi recomanda nimanui.
Recomand Travelplanner: Doar cuvinte de lauda despre agentie. Toata procedura a fost rapida si corecta

Arata mai mult

7.9

vacanta elenite

a fost un sejur placut...

Arata mai mult

5.3

dezamagire

foarte slab!

Arata mai mult

7.5

afara e vopsit gardul......

slab!
Recomand Travelplanner: promptitudine

Arata mai mult

6.9

Sejur Elenite-Hotel Andaluzia

In legatura cu hotelul,impresia a fost foarte buna!Curatenie,conditii bune,aerul conditionat era functional!Ca problema a aparut,ca internetul wi-fi,nu exista,iar parcarea este inexistenta!Incepand din Antalya,Mallorca,Cipru,Grecia,niciunde nu exista preturi atat de exorbitante la parcare!7,5 eur/zii! Serviciuk"all inclusiv"este foarte slab!In 5 zile s-a intamplat de mai multe ori ca la baruri sa nu existe pahare sau bere!Personalul total dezinteresat! Mancarea era de multe ori rece!

Arata mai mult

5.9

dezamagire

camerele mici, igrasie in bai, obiectele sanitare defecte, mirosea groaznic, mai nimic de facut, gradinita pentru copii - o incapere cu foarte putina lumina in care copiii puteau doar sa coloreze si era vesnic goala, fara loc de joaca pt copii in aer liber, exista unul in interior dar este cu plata, mancarea groaznica si foarte putin diversificata - nu exista bufet pentru copii, desi era trecut cu surle si trambite

Arata mai mult

7.1

bine si rau

locatie foarte buna ,pacul cu topogane cu apa senzational masa nesimtit de proasta ,nemaiantalnit de proasta,fara alte cuvinte

Arata mai mult

2.8

cel mai prost concediu

un hotel frumos dar cu servicii de doi bani

Arata mai mult

7.7

bunucica

bunicica

Arata mai mult

1

Andalusia

Dupa ce am citit tot ce se putea despre statiune si hotel eram gata sa renuntam. Am spus totusi sa incercam. Am ajuns acolo si nu am inteles de ce atatea comentarii negative. Hotelul , camerele, totul stralucea de curatenie. In fiecare zi se facea curat in camere, se schimbau prosoapele. Meniul a fost ok, cam sarac insa gaseai ceva care sa-ti placa pana la urma, ar mai fi trebuit sa fie cateva snack baruri si locuri de unde se servea inghetata, acestea nu erau suficiente si am stat mereu la rand. Erau multe viespi acolo, incercau sa le indeparteze insa nimic nu a fost eficient. Oricum, viespi am intalnit si in Grecia.

Arata mai mult

1

O vacanta pentru familii cu copii

Se afla in prima linie, la plaja. Plaja este mare si frumoasa, camerele sunt dragute, atmosfera este linistita si placuta. Un aqua parc se afla la 100 m distanta de hotel , acolo umbrelele si sezlongurile sunt cu plata. Seara mesele sunt tip bufet si din pacate meniul era cam repetitiv. Se servea foarte putin peste, in principal se servea pui si porc. De asemenea, nu erau suficiente mese afara in aer liber. Mai era un restaurant in aer liber, foarte dragut si un altul cu specific bulgaresc la care insa nu am reusit sa mancam pentru ca nu am gasit locuri libere niciodata. Gustarile dintre mese au fost mereu : pizza si hotdogs. Cu toate acestea pot spune ca am avut o vacanta agreabila.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Andalusia Beach

Intrebari frecvente despre Hotel Andalusia Beach

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.