TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

116 pareri si impresii Hotel Izola Paradise Sunny Beach Bulgaria. 2024

4 stele
Sunny Beach, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.2
91%
116 impresii
116 impresii
Impresiile Travel Planner (116)
Amplasare
7
Camere
8.5
Mancare
8.1
Personal
8.1
Atmosfera
8.4
Facilitati
7.8
Calitate / pret
8.8
Impresii pe Hotel Izola Paradise

116 impresii reale, verificate 100% - Hotel Izola Paradise

Impresii pe Hotel Izola Paradise

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
8.4

Vacanta sunny beach

Camera mare, curata , cu balcon. Mâncarea diversificata, în fiecare zi era ceva nou. Fructe multe, prăjituri. Piscina curată, parcare gratuita. Totul a fost f frumos. Singurul minus este distanta mare fata de plaja.
Recomand Travelplanner: Ca de obicei, prompți și corecți.

Arata mai mult

9.4

Vacanta 2023

Hotelul m-a suprins placut, camerele ok, se facea curatenie in fiecare zi, restaurantul arata foarte bine, mancarea destul de diversificata, piscina super, gaseai sezlonguri mereu, personalul foarte amabil, stiau engleza, parcarea gratis, hotelul se afla la 15 min de mers pe jos de plaja
Recomand Travelplanner: Cei de la Travel planner au fost super, desi am facut rezevarea cu 2 zile inainte sa plecam, au fost foarte rapizi si amabili. Cu siguranta as mai apela la serviciile Travel Planner pt urmatoarea vacanta

Arata mai mult

9.4

Vacanta Bulgaria

Am fost plăcut surprinsa de Hotelul Izola Paradise, camerele au fost ok, se facea curatenie in fiecare zi, restaurantul arata foarte bine, iar mancarea destul de diversificata, cele 3 piscine au fost super, gaseai mereu sezlonguri la piscina, hotelul se afla la 15 min de mers pe jos de plaja, personalul super amabil, stiau engleza si te ajutau cu orice problema
Recomand Travelplanner: Cei de la Travel Planner mi au lasat o impresie foarte buna, desi am facut rezervarea cu 2 zile inainte sa plecam, au fost foarte rapizi si amabili si totul a fost super ok. Cu siguranta as mai apela la serviciile Travel Planner pt urmatoarea vacanta

Arata mai mult

10.0

Prima vacanța în Sunny Beach

Totul a fost la superlativ...Ne- au întâmpinat cu căldură oameni faini la hotel care ne-au făcut sejurul de neuitat. Curățenie, bun gust, mâncare bună și amabilitate. Vom contacta cu drag alte vacante prin intermediul dvs.
Recomand Travelplanner: Va recomand cu drag tuturor!

Arata mai mult

9.6

Vacanta Sunny Beach

Super hotel, foarte curat, mâncare gustoasă, proaspata,piscina curata,personal prietenos, noua ne a plăcut foarte mult!
Recomand Travelplanner: Super agenție!! Rapid, eficient, recomand cu placere!!Cu siguranță vom mai apela la Travel Planner!

Arata mai mult

7.6

Vacanță Bulgaria

Doi adulți și un copil de 10 ani. Începând de la recepție, domnișoara a fost drăguță, parcare gratuită, singura problema a fost faptul că mașina a fost plină de praful din parcare, camera nu chiar de 4 stele eu aș da doar 3 stele datorită băii, iluminatul din balcon nu funcționa doar la camera noastră dar în cameră se se făcea curat zilnic, mâncarea bună, piscinele curate. Până la plajă era de mers cam 10-15 minute. Destul de mulțumiți calitate/preț.
Recomand Travelplanner: Agenția foarte bine organizata, multe informații primite în legătură cu taxe, curs valutar, etc.

Arata mai mult

9.0

Vacanta iulie 2023

Vacanța a fost programată în perioada 3-9 iulie. Am mers pentru a doua oară la acest hotel. Camera este destul de spațioasă. Trebuia să beneficiem de aer condiționat, însă cei de la hotel au spus ca au o problema în tot corpul (hotelul are 3 corpuri) și că nu știu cât va dura să fie remediată, drept urmare nu am avut aer condiționat în nici o zi din toată șederea noastră la hotel. Mâncarea este bine gătită, destul de diversificată și cred că se poate găsi ceva pentru toată lumea, inclusiv pentru copii. Nu a fost foarte aglomerat și mereu am găsit toate felurile de mâncare disponibile și locuri atât în restaurantul interior cât și pe terasă. Personal ce debarasa mesele foarte rapid. Sucurile, berea și vinul sunt cele locale, nu sunt de brand. Curățenie se face zilnic în camere. Au fost 2 animatori atât pentru adulți, cât și pentru copii. Pentru copii în prima parte a zilei nu au jucat decât cărți cu cei un pic mai mari, cu cei mai micuți (fetița noastră are 6 ani) nu au făcut nici o activitate, nici măcar nu au încercat atragerea lor în activități. Seara aveau minidisco. Pentru adulți au făcut gimnastica în apă, karaoke. Cred că se putea mai mult și mai bine. Distanța până la plajă este cred de 10-15 minute mers pe jos. Pentru noi nu a fost o problemă. Au 3 piscine: 2 pentru adulți și una pentru copii. Piscina cea mai mare și cea mai aglomerată nu a avut apa atât de clară ca cea un pic mai mică.
Recomand Travelplanner: Cei de la agenție sunt serioși, prompți, atenți la dorințele clienților.

Arata mai mult

9.3

Vacanta Bulgaria _sunny beach

Personal drăguț, mâncare diversificată, distanțare sociala(reguli) - ok
Recomand Travelplanner: O agenție super, recomand Foarte ok Promti

Arata mai mult

9.9

Marea Neagra

Foarte bun servicii de calitate
Recomand Travelplanner: Servicii de calitate.

Arata mai mult

8.4

o saptamana super cu copilul

Hotel fain, mancare variata - sigur gasesti ceva de mancare -, all inclusive ca la bulgari cu bauturi locale, piscine si program de copii, piscina chill de adulti (si copii permisi, dar alt vibe). camere decente, curate. singurul dezavantaj vreo 10 (15 minute cu copil) pana la plaja.
Recomand Travelplanner: foarte faina partea cu agentia. remindere inainte de plecare - inclusiv cu voucherul din nou sa fie la indemana, sms de plecare/intoarcere, comunicare rapia si oferta buna.

Arata mai mult

9.3

Xxxx

9.4

Superrr

Hotelul curat, personalul foarte amabil. Mancarea super buna si diversificata.

Arata mai mult

9.9

EXCELENT

Avand in vedere ca eu am fost initiatorul sejurului din Sunny Beach pentru un grup de 11 camere (circa 20 de persoane) va transmit impresiile in numele intregului grup: toti au fost foarte multumiti pentru hotel, pentru masa, pentru conditiile oferite la hotel. Tot grupul a hotarat ca anul viitor sa mergem impreuna, posibil sa mai apara in plus inca 6-8 persoane. In concluzie, tot grupul a fost foarte satisfacut.

Arata mai mult

8.9

MINUNAT

Am revenit la Izola după doi ani. A fost OK .

Arata mai mult

8.7

Sunteți firma în care eu am incredere.

Bună.

Arata mai mult

9.0

hotel izola

-camera standard et.2-partea cu strada, usa la balcon nu se inchidea bine si auzeam orice zgomot, filtru la aerul conditionat cred ca nu a mai fost schimbat cu anii+ mucegai in dreptul aparatului ac + mancarea super ok si difersificata

Arata mai mult

8.9

Concediu plăcut

Ca în descriere totul OK.cazara .masă .parcare .As reveni cu drag.

Arata mai mult

10.0

O vacanta de vis!

Atmosfera perfecta,personalul cald si primitor,curatenie,loc de parcare asigurat,mancare pentru toate gusturile.

Arata mai mult

9.1

O vacanta de vis!

Atmosfera perfecta,personalul cald si primitor,curatenie,loc de parcare asigurat,mancare pentru toate gusturile.

Arata mai mult

8.3

Super

9.6

Sunny Beach 2018

Am fost foarte multumiti de hotel. Camere mari, mochetate, curatenie, baie mare, elegant decorata, cu cabina de dus. Mancare destul de diversificata, dar foarte gustoasa. Personal prietenos, amabil.

Arata mai mult

8.8

Cam dejamagit

9.7

Vacanta perfecta

Apartamentul in care am fost cazați superb , curățenie , prosoape schimbate zilnic.

Arata mai mult

9.0

Raport calitate-pret foarte bun

Hotel bun, dar nu de 4 stele, mai aproape de 3 stele superior, cam intunecos, receptionerii amabili dar foarte retinuti, spatii comune nu foarte bine ingrijite. Apartamentul cu 2 dormitoare mari, 2 tv LCD semnal nu foarte bun, aer conditionat eficient, racitor, pat matrimonial de 2 m latime si 1 pat twin de 1 m latime, cu saltele noi, confortabile. Pernele incomode. Prosoape schimbate zilnic, lenjeria numai cand am cerut. Reteaua internet, contra cost, viteza foarte buna. Curatenie minimala. Presiunea apei, uneori, foarte mica. Mancarea nu foarte diversificata, dar gustoasa. Aveai de unde alege. Piscinele foarte frumoase si curate, sezlonguri suficiente. Distanta fata de plaja: 20 minute de mers pe jos.

Arata mai mult

9.7

Placut impresionat

Foarte frumos, ingrijit, curat. In camere se face curat si se schimba prosoapele zilnic. In restaurant este frumos, poti servi masa si afara la terasa. Mancarurile sunt bune si diversificate. La bar este ok, sucurile, bauturile alcoolice si berea bunicele. Inghetata destul de buna. Piscina este destul de mare si tot timpul curata. Sezlonguri si umbrele suficiente. Animatia este ok si cat de cat diversificata, cele 2 fete care se ocupa de asta sunt foarte dragute si comunicative. Un mic dezavantaj ar fi accesul la internet (se plateau vreo 5 leva pt 30 min wifi)

Arata mai mult

9.9

Alina

Buna ziua,totul a fost super mancare buna personal dragut aproximativ aproape de plaja camera curata spatioasa intr o propozitie concediu reusit.

Arata mai mult

9.8

Cu siguranta voi reveni!

9.4

Vacanta reusita cu Travel Planner

Camerele sunt mari si curate, personalul amabil si mancarea buna. Restaurantul si terasa sunt incapatoare, exista 2 piscine pt adulti si una pt copii. A fost o vacanta frumoasa si m-as mai intoarce la Hotelul Izola Paradise!

Arata mai mult

9.9

De revenit...

Parerea buna de anul trecut, consolidata anul acesta. In mod clar, vom reveni si chiar mai mult, ne dorim sa devina o traditie.

Arata mai mult

9.2

multumim izola

Dragii mei, suntem multumiti de alegera facuta. Ca si poziție fata de plaja se afla în linia trei sau patru, adică distanta fata de plaja este măricica (cunosteam aspectul asta). Hotelul este unul ingrijit, cu oameni zambitori care fac treaba buna. Parcare libera. Camerele mari si curate paturi extra large. Noi am stat intr-un apartament cu doua camere dar o singura baie, foarte mare. Internet contra cost 5 leva pe zi. Masa buna, fără pretenții de stele Michelin, si cel mai important pentru noi fără blocaje indiferent de ora. Barurile OK, înghețata la discreție intre orele 10.00-17.00, iar ca si entertainment doua puștoaice animatoare care făceau si ele ce puteau intre orele 10.00 si 21.00. Piscinele, trei la numar, bine intretinute, selonguri si umbrele la piscina de ajuns ptr toata lumea. Din punctul nostru de vedere un hotel super OK calitate servicii - pret, asa ca la anul este foarte posibil sa mergem din nou. Mulțumim Travel planner, si asteptam oferta ptr anul urmator.

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (86) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Izola Paradise

Intrebari frecvente despre Hotel Izola Paradise

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Izola Paradise, te-ar mai putea interesa in Sunny Beach, Bulgaria