TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

112 pareri si impresii Hotel Riviera Beach Nisipurile de Aur Bulgaria

4 stele
Nisipurile de Aur, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.4
83%
112 impresii
112 impresii
Impresiile Travel Planner (112)
Amplasare
9.3
Camere
8.6
Mancare
7.9
Personal
8.1
Atmosfera
8.3
Facilitati
8.1
Calitate / pret
8.2
Impresii pe Hotel Riviera Beach

112 impresii reale, verificate 100% - Hotel Riviera Beach

Impresii pe Hotel Riviera Beach

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Nisipurile de Aur Bulgaria
9.8

Vacanta 2023

Totul a fost conform asteptarilor.
Recomand Travelplanner: Profesionisti. Corecti.Foarte punctuali.Grija deosebita pentru clienti. RECOMAND cu toata inima/

Arata mai mult

8.8

Vacanta Riviera Beach-nisipurile de aur

Totul a fost excelent. Camera mare, curatenie se face in fiecare zi.Ca si amplasament este extraordinar... Un loc liniștit, nu foarte departe de agitatia statiunii. Mancarea buna, diversificata. Ne-am simtit excelent! Ne vom reintorce cu siguranță!
Recomand Travelplanner: Felicitari! Multumim pentru tot! Totul a fost tratat cu super profesionalism!

Arata mai mult

9.7

Vacanta Bulgaria

Am fost cazați la hotelul Riviera Beach, din Nisipurile de Aur . Sejurul a fost unul reușit din toate punctele de vedere: amplasament( pe plajă), curățenie, dimensiunea camerei, toate camerele au vedere la mare, personal amabil, restaurant amenajat cu bun gust, muzică ambientală de calitate, entertaineri implicații. Recomand, cu drag, atât hotelul , cât și agenția Travel Planner pe care o vom contacta, cu siguranță, și la următoarele vacanțe.
Recomand Travelplanner: Recomand, cu mult drag, Travel Planner. Seriozitate, promptitudine, profesionalism.

Arata mai mult

9.6

VACANTA IN BULGARIA

HOTELUL ESTE AMPLASAT IN ZONA LINISTITA. ARE TOATE FACILITATILE: MARE, PISCINE, ZONA DE AGREMENT, CURAT, CU PERSONAL AMABIL, MANCARE DIVERSIFICATA PTR. TOATE GUSTURILE.
Recomand Travelplanner: PROMPTTUDINE, EFICIENTA, SERIOZITATE.

Arata mai mult

9.7

VACANTA BULGARIA-HOTEL RIVIERA BEACH

TOTUL A FOST ASA CUM NE-AM DORIT. PERSONAL AMABIL, CAZARE PLACUTA , MASA SUFICIENTA,DIVERSA SI GUSTOASA.IN TOTAL UN CONCEDIU RELAXANT SI PLACUT.MULTUMIM , RECOMAND.
Recomand Travelplanner: SUPER PERSONAL EXTREM DE SERVIABIL, AMABIL SI FOARTE GRIJULII CU NOI TURISTII, NU AM INTILNIT PANA ACUM O AGENTIE CARE SA ITI DEA ATATEA INFORMATII SI MAI ALES SA TE INTREBE CUM ESTI SI SA ITI UREZE DRUM BUN CATRE CASA.PROMPTITUDINE SI NU MAI MAI VORBESC DE OFERTA DE PRET, IMBATABILA. MULTUMESC.

Arata mai mult

8.5

Concediu la Hotel Riviera Beach

Amplasare buna, personalul lasă puțin de dorit, curățenia a fost la un nivel mic( mult sub Așteptările de la un hotel de 4-5*)
Recomand Travelplanner: Nota 10!

Arata mai mult

7.6

Sejur All inclusiv

Hotelul Riviera este amplasat chiar pe plaja, toate camerele cu vedere la mare, plaja cu sezlonguri incluse in preț pentru sejurul All inclusiv, intrarea în apă este abruptă, nu este potrivită pentru copii mici, la sfârșit am avut neplăcerea sa aflam despre parcarea in cadrul Hotelului, nu era inclusa in prețul sejurului, e cu plata 10 LV pe zi, chiar nu ne-am așteptat, nu am găsit pe site vreo menține în acest sens. Serviciul de curățenia cameră este însă deplorabil, nu aspirat , nu dezinfectat , foarte mult praf, trebuia să mă rog de doamna camerista sa schimbe lenjeria , prosoapele... Mâncarea nu foarte diversificată, dar nu ramai flamand, gustoasă , carnea bine pregătită cu gust, multe fructe proaspete, doar pe partea de desert, miniprajituri, ... fara gust, in schimb înghețata era foarte bună, disponibila de dimineața până seara, bucuria copiilor. Per ansamblu ok.

Arata mai mult

8.6

Vacanta Bulgaria

Hotelul a fost ok, am fost insa surprinsa de baie, nu m-am gandit ca se mai foloseste cada, In ultimii ani, la toate hotelurile la care am fost am avut cabina de dus. Aici mai au de lucru, trebuie inlocuiti robinetii, cada....Cu curatenia a fost ok, au venit zilnic sa ne intrebe daca permitem . Am avut in achimb, probleme cu mancarea, ambii am avut parte in a patra zi de o indigestie urata rau de tot, cu stari multiple de voma si frisoane(am pierdut o zi si o noapte zacand la pat) . Din pacate, am auzit si alte persoane care au intampinat aceasta problema
Recomand Travelplanner: Despre agentie, numai de cuvinte de lauda, servicii prompte si de calitate. In privinta comunicarii un 10 cu felicitari. Voi recomanda aceasta agentie si altor persoane.

Arata mai mult

8.3

Relaxare Bulgaria

8.4

Vacanta Riviera Beach

Totul a fost ok, mai puțin faptul ca personalul nu vorbea engleza.
Recomand Travelplanner: Voi mai apela la agenția Travel Planner cu siguranță.

Arata mai mult

9.7

Concediu

Foarte bine!

Arata mai mult

9.5

Concediu

Conditii foarte bune, liniste, peisaj deosebit. Nimic de reprosat, poate doar personalul insuficient pentru anumite servicii si animatia mai slabuta.
Recomand Travelplanner: Servicii excelente, rapide, colaborare superba.

Arata mai mult

9.7

Vacanta Bulgaria

Excelent

Arata mai mult

8.5

Hotel Riviera Beach nisipurile de aur

9.5

Concediu cu travel planner

Poziționare excelenta,servicii foarte bune

Arata mai mult

6.2

Din 5 stele s-au transformat in 4

Buna ziua, la momentul rezervarii hotelul avea 5 stele, intre timp a ajuns la 4. Camerele mari spatioase, cu balcon, hotel amplasat pe plaja ok, dar departe de centru. Dezorganizare, nu intrau la curatenie chiar daca le am solicitat, iar capitolul sezlong... un dezastru... te duceai cu tichete sa ti dea prosop dar nu aveai sezlong.... erau ocupate de dimineata de la 5, de persoane care rezervau cate 10 si la piscina si la plaja... Nici cu mancarea nu au iesit in evidenta... aceeasi ca la toate hotelurile de pe litoralul Bulgaresc.

Arata mai mult

7.7

concediu relaxant

Hotel cam de 3 stele; linistit, recomandat pentru familiile cu copii, te poti plimba prin complex seara pe linga mare , cam 1km fara sa fie aglomeratie.

Arata mai mult

4.4

CONCEDIU RATAT

Mizerie de nedescris.Mancarea groaznica. Hotel de doua stele.

Arata mai mult

8.2

Mini vacanta iulie

9.9

Superb!

Locatia este excelentă! Complexul este format din 2 clădiri, Riviera 1 si Riviera 2, conectate intre ele si care sunt inconjurate de gradini superbe, multă verdeață si parculet cu loc de joacă pentru copii, 2 piscine mari pentru adulți si una pentru copii. Plaja este imediat lângă piscine, curata, cu șezlonguri si umbrele. Mâncarea variata pentru toate gusturile. O surpriza frumoasa din partea hotelui a fost de ziua sotului, când ne-am întors de la plaja am găsit in cameră o sticla de vin.

Arata mai mult

9.9

O vacanta reusita!

Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, liniste ,verdeata! Complexul este format din mai multe hoteluri conectate de niste gradini superbe si foarte bine intretinute. Toate camerele sunt cu vedere la mare. Plaja langa piscina, curata si cu sezlonguri si umbrele. Apa din mare foarte curata. Mancare variata pentru toate gusturile! O surpriza frumoasa din partea hotelului a fost de ziua sotului, cand ne-am intors de la plaja am gasit in camera o sticla de vin.

Arata mai mult

9.5

hotel bun

9.7

Un concediu de vis

Totul a fost superb. Piscina, verdeața care înconjoară hotelul, marea la câțiva pași. O locație de vis.

Arata mai mult

9.9

DEOSEBIT

6.8

Vacanta la Riviera Beach. - Nisipurile de aur

Am solicitat cazare la Riviera Beach. II. Am fost cazați la Riviera Beach I. Cei de la agenție nu ne-a comunicat nimic.

Arata mai mult

9.9

Frumos!

Hotel amplasat intr-o zona linistita,cu multa verdeata,camera spatioasa cu vedere la mare,priveliste minunata de la balcon.Mancare destul de buna,dar se mai poate imbunatati acest capitol.Parcarea privata cu bariera,camere de supraveghere. Hotel potrivit pentru familiile ce doresc un concediu linistit departe de aglomeratie si agitatia specifica altor statiuni de pe litoral.

Arata mai mult

9.9

Frumos!

Hotel amplasat intr-o zona linistita,cu multa verdeata,camera spatioasa cu vedere la mare,priveliste minunata de la balcon.Mancare destul de buna,dar se mai poate imbunatati acest capitol.Parcarea privata cu bariera,camere de supraveghere. Hotel potrivit pentru familiile ce doresc un concediu linistit departe de aglomeratie si agitatia specifica altor statiuni de pe litoral.

Arata mai mult

8.2

Concediu reușit

Cazare bună, curat zilnic , doar stresul legat de existenta sezlongurilor

Arata mai mult

9.9

Un Paste reusit !!!

Super locatie, perfect amplasata. Foarte curat, cu personal amabil. Perfect pentru familie cu copii.

Arata mai mult

9.4

Concediu exact cum mi-am dorit

Este foarte bine amplasat, direct pe plaja. Toate camerele au vedere spre mare, sunt curate si dotate cu tot ce ai nevoie. Personalul foarte amabil.

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (82) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Riviera Beach

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.