TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Poseidon Palace Riviera Olimpului Grecia

4 stele
Riviera Olimpului, Grecia - Vezi pe hartă

8.5
80%
10 impresii
10 impresii
Impresiile Travel Planner (10)
Amplasare
9
Camere
7.6
Mancare
8.9
Personal
9.1
Atmosfera
8.3
Facilitati
8.3
Calitate / pret
8.3
Impresii pe Hotel Poseidon Palace

10 impresii reale, verificate 100% - Hotel Poseidon Palace

Impresii pe Hotel Poseidon Palace

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Riviera Olimpului Grecia
8.7

Vacanta Grecia

Resort cu amplasare pe malul marii,ingrijit ,cu multa verdeata,3 piscine,..plaja cu pietre,bar pe plaja si la piscina,camera cam pe stil vechi,ar necesita renovare,am avut in schimb vedere la muntii Olimp...,mancarea a fost ok la gust,doar ca ar trebui mai diversificata,se cam repetau felurile de mancare....per ansamblu,un concediu reusit,dar se putea si mai bine,avand in vedere ca resortul are potential..
Recomand Travelplanner: Recomand agentia.

Arata mai mult

4.1

O experienta pe care nu as vrea sa o mai repet

Sa încep cu lucrurile pozitive,grecii sunt niște oameni extraordinari,angajați cum nu am văzut niciodată în nici un resort mereu cu zâmbetul pe buze cum rar întâlnești,din pacate primul contact cu acest hotel nu a fost unul pozitiv,camerele oferite de ei erau deplorabile un miros pur și simplu de subsol și o umiditate de nedescris,am fost 3 familii,tuturor ne-au fost oferite camere la parter,cred ca toate acestea aveau aceasta problema doar după multe insistente la recepție și la numărul oferit de agenție am schimbat camerele a doua zi,doua zile din concediu ne-au fost ruinate.Sa știți ca dacă faceți rezervare direct la hotel pe site aveți parte de o altfel de cazare,vile și camere noi de acest lucru au avut parte niște prieteni ce au fost cazați diferit fata de noi.Plaja lor este cu plata,insa nu este ok deloc ,este plina de pietre foarte mari atât în apa cât și pe plaja. Dacă nu îți cumperi apa după ora 11 seara nu îți oferă nici un pahar de apa,la ora 11 și 5 am dat pe o bere 5 euro pentru ca au spus ca după 11 se plătește tot. În privința mâncării nu am nimic de reproșat,foarte buna mancarea și suficienta,nunțile din hotel nu le consider potrivite în aceasta perioada,nu mai aveai unde sa stai jos afara din cauza nunților organizate de ei în terasa hotelului.Pentru a putea sa ne bucuram de apa trebuia sa ne ducem cu masina în fiecare zi 3-4 km ,șezlongurile de la piscine nu sunt nici pe departe suficiente...foarte puține.In concluzie nu as repeta experienta aceasta ,nu merita nici timpul și nici banii investiți.

Arata mai mult

9.3

Hotel Poseidon Palace - iulie 2023

Complexul este foarte bine amenajat, personalul amabil, mancarea a fost pentru toate gusturile, plaja este ingusta cu mixt de nisip si pietre mai mari, desi am stat la parter nu am avut problemele pe care le-au sesizat altii. Divertismentul in hotel este in mare parte in limba germana /franceza asta din cauza ca in complex exista si clubul Corallia care are membrii din Franta si Germania.

Arata mai mult

9.2

Foarte buna

Curat, primitori, mancare f buna
Recomand Travelplanner: Va multumesc pentru corectitudine a fost excelent. Peste asteptarile mele.

Arata mai mult

8.5

Vacanta linistita

Hotel a fost super ok.mancare pe toate gusturile.camerele nu erau cine stie ce
Recomand Travelplanner: Agentia a fost super si recomand cu incredere

Arata mai mult

8.9

Concediu ok

Hotel recomandat pentru ce au copii.
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

8.3

Excelent

Ok totul mai puțin camera de la parter care avea infiltrații de apa din pământ la wc
Recomand Travelplanner: Profesionisti

Arata mai mult

9.3

Vacanta completa

Un hotel in care raportul dintre calitate/pret este cu mult favorabil clientului. O curte impresionanta, peisaje fabuloase si mancare proaspata si variata.
Recomand Travelplanner: Eficienta si care inca de la primul contact cu agentul, de incredere.

Arata mai mult

10.0

Un concediu perfect

Foarte frumos
Recomand Travelplanner: Cea mai buna parere

Arata mai mult

8.9

Unul din cele mai bune hoteluri din Pieria

Un hotel foarte dragut. Il voi tine minte. Se intinde pe o suprafata destul de mare. Personalul a fost prietenos dar cu exceptia celor de la receptie, cam slab cu limba engleza. Una din cameriste era bulgaroaica si, spre surpriza noastra, stia putin limba romana. Cel mai de treaba a fost salvamarul de la piscina si cel mai enervant a fost baiatul blond la bar. Mancarea a fost foarte gustoasa. Desi este pe plaja, are si piscina destul de buna. Plaja e exact ca in poze - nu e foarte lata si are pietre. Hotelul are mai multe corpuri de cladire, unele mai departe de plaja. Camerele nu sunt cine stie ce dar sunt spatioase. Noi am avut o vedere frumoasa catre munti. Mobilierul ar putea fi imbunatatit.
Recomand Travelplanner: Foarte multumit de serviciile oferite. Au demonstrat profesionalism inca de la prima vedere.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Poseidon Palace

Intrebari frecvente despre Hotel Poseidon Palace

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Poseidon Palace, te-ar mai putea interesa in Riviera Olimpului, Grecia