TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Potos Thassos Grecia. 2024 - Travel Planner

3 stele
Thassos, Grecia - Vezi pe hartă

8.8
88%
8 impresii
8 impresii
Impresiile Travel Planner (8)
Amplasare
9
Camere
8.5
Mancare
8.7
Personal
9.1
Atmosfera
8.8
Facilitati
8.5
Calitate / pret
9.1
Impresii pe Hotel Potos

8 impresii reale, verificate 100% - Hotel Potos

Impresii pe Hotel Potos

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Thassos Grecia
9.3

O locatie ok!

camerele nu sunt foarte mari dar sunt ok,personal foarte amabil,terasa cu vedere la mare e super! Recomand!
Recomand Travelplanner: colaborez de 3 ani si totul a fost ok,mereu!

Arata mai mult

10.0

MINUNAT

hotelul este super, curatenie zilnic , camere mari cu vedere la mare...o splendoare, piscina cu apa calda si foarte curata iar atmosfera este minunata. Mancarea delicioasa. recomand cu caldura tuturor acest hotel. PS . personalul este super ok
Recomand Travelplanner: agentia este cea mai tare. imi place foarte mult ca sunt de incredere si orice nelamurire pe care o ai o rezolva. comunicare super buna si intotdeauna vin cu idei si propuneri interesante. nota 10

Arata mai mult

7.5

Oameni frumosi

Mancarea buna,personalul ok dar se putea si mai !
Recomand Travelplanner: Sunt foarte multumita

Arata mai mult

9.8

Excelent!

Foarte confortabil si primitor.Proprietarul amabil iar chelnerii așa cum trebuie. Ne-a servit mereu Iani,un chelner foarte OK din Alexandropolis.Piscina are apa incalzita si este destul de mare.Mâncarea de calitate.Totul a decurs normal.
Recomand Travelplanner: La agentie oameni amabili si totul decurge normal si fara probleme.

Arata mai mult

9.7

EXCELENT

Amplasare superba, personal de exceptie, super atmosfera, mancare buna, super vacanta!!!!!
Recomand Travelplanner: Foarte buna!

Arata mai mult

9.9

vacanta hotel Potos

Hotel Potos , mai mult decât satisfăcător pentru familiile cu copii!!! Camera un pic cam mica, dar , nu este un impediment! Mâncare proaspătă, piscina exterioara mare, se ajunge foarte ușor la plaja, loc de joaca pentru copii.o cazare excelenta!
Recomand Travelplanner: Promti ca de fiecare data! Mulțumim!

Arata mai mult

8.7

o vacanta reusita

8.1

O vacanta frumoasa

Amplasarea hotelului este foarte buna , usor de gasit si foarte aproape de plaja -faceam cam 5 minute pana la plaja -asta daca vroiam sa stam undeva mai in mijlocul plajei pentru ca era nisipul mai bun. Hotelul nu are o parcare proprie dar, imediat langa, exista o parcare fara plata destul de incapatoare unde va puteti lasa masina fara probleme. Gazda a fost extrem de comunicativa si draguta cu noi. Camerele sunt destul de mari-cel putin cea in care am stat noi, avea balcon si o vedere superba la mare. Hotelul are si piscina -destul de micuta- bar, restaurant. Noi am avut demipensiune, dar am inteles ca se poate lua si doar cu mic dejun. Mancarea buna dar cam aceeasi in fiecare zi. Dimineata aveai posibilitatea unor mezeluri, branza, gemuri, cereale, suc, apa, cafea... La masa de seara aveam un fel de carne - pui sau vita cu cartofi, paste, salate, si cateodata prajituri la desert sau fructe. Atentie insa fara bauturi-nici macar apa.
Recomand Travelplanner: Numai cuvinte de lauda. Ne-am hotarat in ultimul moment ca vrem sa mergem in Thassos si cu cateva zile inainte am cautat oferte, chiar am facut o rezervare la o alta agentie si am dat banii. Dupa ce am facut plata dupa-amiaza am fost anuntati ca nu mai sunt camere libere la hotel si ca sa ne ofere altceva. Nu am mai dorit sa mergem cu agentia respectiva si am cerut returnarea banilor. Asa am apelat la agentia dvs care a reusit sa imi ofere vacanta dorita la hotelul dorit si cu o super oferta probabil de ultim moment. Va multumim pentru acest lucru. Ati lucrat prompt, cu profesionalism si dedicatie.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Potos

Intrebari frecvente despre Hotel Potos

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.