TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

41 pareri si impresii Hotel MPM Guiness Bansko Ski Bulgaria. 2024

4 stele
Bansko, Ski Bulgaria - Vezi pe hartă

8.3
83%
41 impresii
41 impresii
Impresiile Travel Planner (41)
Amplasare
8.9
Camere
8.2
Mancare
7.9
Personal
7.9
Atmosfera
8.3
Facilitati
8.1
Calitate / pret
8.7
Impresii pe Hotel MPM Guiness

41 impresii reale, verificate 100% - Hotel MPM Guiness

Impresii pe Hotel MPM Guiness

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Bansko Ski Bulgaria
9.8

Vacanta ski Bansko

Camera foarte mare Mancarea buna si variata Foarte aproape de partie As mai merge

Arata mai mult

9.5

Hotel primitor

Un hotel bine amplasat, intim, primitor, spatios. Mancarea gustoasa si diverisificata, cafea buna. Personal foarte prietenos si intelegator. Curatenia si schimbarea prosoapelor se face zilnic. Am inchiriat echipamentul de ski direct de la hotel 55 leva de copil pt 4 zile. Piscina si spa ul micut dar a fost dragut sa ne balacim dupa o zi la zapada. Parcarea pazita a fost suficient de mare. Problema mare a fost transportul pe munte care ne costa 10 leva de adult sau copil dus si alti 10 leva intors. N am asteptat la gondola pt ca era coada foarte mare, se astepta si 3 ore. Am fost dezamagiti de oamenii soferii care ne au spus 15 leva de persoana si dupa ce am urcat in microbuz au cerut 20 euro iar daca nu ne convenea pretul ne arata usa sa coboram, asta dupa ce am pus deja echipamentul de ski in portbagaj.
Recomand Travelplanner: Am mai calatorit in Bulgaria cu Travel Planner la Nisipurile de aur si Albena si am fost foarte multumiti.

Arata mai mult

9.6

Mpm Guinness

A fost ok
Recomand Travelplanner: Totul a fost ok

Arata mai mult

10.0

Vacanța ski

Hotelul, serviciile, locatia sunt la superlativ. Am mai fost și anii trecuți dar in acest an camera a avut un view spectaculos se putea vedea atât orașul cât si muntele cu pârtiile. Recomand cu caldura. Dacă la anul ca fi zăpada voi merge in aceeași Locatie Multumesc Travel Planner
Recomand Travelplanner: Top

Arata mai mult

9.3

Vacanta Bulgaria

Un hotel foarte ok cu servicii foarte bune pt prețul platit
Recomand Travelplanner: Rapizi și comunicativi

Arata mai mult

9.0

Vacanta bansko

Hotelul a fost foarte ok! Pozele de pe internet corespund cu ceea ce gasesti la fata locului. Camerele spațioase, curate, mancarea buna si totul ok si pe zona de spa.

Arata mai mult

9.9

Hotel excelent!

Hotel excelent, camere mari si calduroase, curatenie zilnic, mesele diversificate si preparate gustoase. Personal bine pregatit si serviabil.

Arata mai mult

9.9

Vacanta Bansko Bulgaria

Hotelul foarte bun,curatenie in camera si in hotel zilnic,caldura in camere,apa din piscina calda(30°),mancarea foarte buna si gustoasa,aproape de gondola,partii bune si pt incepatori si gaseai si monitori sa vorbeasca romana
Recomand Travelplanner: Cea mai buna agentie Mergem cu ei in Bulgaria de 3 ani

Arata mai mult

5.9

MPM guiness, mai slab ca niciodata

Merg de ani de zile la MPM Guiness, din ce in ce mai slab in fiecare an; nu mai investesc nimic; totul este invechit, de la SPA la mobilier in camera.
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

9.5

Un hotel ok

Hotelul este aproape de centru si de telegondola,este curat,camerele mari si se face curat in fiecare zi,spa ok cu excepția clorului exagerat din piscină care mirosea foarte rau..mâncare buna,pot spune ca a fost un sejur meritat.
Recomand Travelplanner: Colaboram de 2 ani si sunt mulțumit, oameni de cuvânt si de incredere..

Arata mai mult

8.5

Foarte bun

9.4

Bansko 2018 la Hotel MPM Guiness

Hotel curat, arata mai bine in interior decat din exterior, mancare destul de buna, din pacate SPA-ul anul acesta a fost mai slab ca anul trecut (Sauna umeda nefunctionala 3 zile, jacuzzi inchis)
Recomand Travelplanner: Foarte ok, totul a decurs fara niciun fel de problema

Arata mai mult

7.5

Hotel super ok, langa partie, dejun bogat, raport bun calitate- pret

Hotelul foarte frumos. Personalul "ciudatel": nu vorbesc engleza, la masa fac curat pe langa tine cu foras si matura cat timp tu mananci, personalul de la curatenie nu saluta cand te intalnesti in lift. La bar trebuie sa platesti consumatia, nu se poate inregistra pe camera si plati la check-out.

Arata mai mult

8.9

Sejur ski 2018 Bansko

Hotelul este foarte frumos, aproape de partie, autobusul ne ducea si ne lua in fiecare zi de la gondola. Apartamentul in care am stat este foarte spatios si curat, curatenie se facea in fiecare zi. Piscina si zona de relaxare deasemenea curata si destul de spatioasa, din pacate jacuzzi-ul era defect, Mancarea nu foarte variata, dar buna.

Arata mai mult

7.9

Raport slab pret/calitate

Tinand cont de faptul ca am mers la MPM Guiness cativa ani la rand, incerc sa puntez mai jos aspectele legate de hotel, pe care le consider importante, Pro: - lobby room placut cu un semineu mare in mijloc - curatenie (in ansamblu) - zona de SPA relativ noua - parcare exterioara gratuita - pozitia fata de gondola (aprox. 500m) - camere spatioase cu mobilier decent Contra: - Pretul. In raport cu preturile practicate in 2016/2017, in sezonul 2017/2018, cresterea pretului este de aprox 25%, in conditiile in care nu au adus niciun "plus valoare". - Mancarea de foarte slaba calitate. In completarea aspectului legat de pret, consider inacceptabil faptul ca pretul pachetului de vacanta a crescut semnificativ fata de anii anteriori, iar mancarea este substantial mai slaba. - Lipsa anumitor reguli de igiena in zona de SPA (ex: nu exista obligatia de a utiliza prosop in sauna) In concluzie, dat fiind raportul pret / calitate, nu recomand pot recomanda serviciile MPM Guiness Bansko.
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

8.4

Raport foarte bun calitate pret

8.5

Vacanta schi - Grup prieteni

Hotelul are zona de lobby foarte bine amenajata, unde grupurile de prieteni pot socializa, iar copiii au loc de alergat si de joaca. Camerele sunt spatioase, bine incalzite, curate. Apa de la piscina a fost calda, lifeguardul amabil. Mancarea a fost variata si buna.

Arata mai mult

8.1

Ski Bansko 2017

Hotelul este forte bine amplasat si s-au facut investitii de la ultimul sejur petrecut acolo, in special in zona de lobby si spa. Apa in piscina este calda (o surpriza foarte placuta!) iar saunele curate si ingrijite. Camerele sunt foarte spatioase si curate, a fost foarte cald poate chiar prea cald. Sigurul aspect negativ au fost baile - am avut camerele la ultimul etaj, stil duplex, iar baile de la nivelul superior nu aveau cabina de dus. Una dintre camere nu a avut cabina de dus in niciuna dintre cele doua bai, ceea ce este destul de neplacut. Mancarea a fost buna, chiar daca nu foarte diversificata. Desi este foarte apropape de partie, microbuzu care asigura transpotul catre statia de gondola era foarte puntual, cu plecari la fiecare 15 minute.

Arata mai mult

7.7

UN REVELION LA BULGARI

Cam neincapator pentru toti turistii. DJ-ul PENTRU NOAPTEA DE REVELION A FOST MULT SUB ASTEPTARI.Nu a adresat nici un cuvant in engleza. nici bamalul La multi ani ! A dat doua manele de jale cu Florin Salam crezand ca asta ne reprezinta.Masa de revelion sub cele mai negre standarde. Bautura inezistenta. Sau pus pe masa cateva sampanii de la ora 22.10. pentru miezul noptii.

Arata mai mult

9.6

Ski

7.5

Feedback Hotwl Mpm Guiness

Buna ziua, Overall hotelul este in regula. Plusuri: - aproape de statia de plecare a gondolei - mancarea a fost ok - piscina si zona de relaxare foarte ok Minusuri: - nu s-au schimbat asternuturile in cele 4 nopti petrecute acolo si nu s-a facut curatenie decat in baie pe alocuri - peste noapte a fost racoare in camera (un calorifer prea mic pt o camera atat de mare) - wifi-ul nu putea fi folosit din camera (foarte proasta conexiunea)

Arata mai mult

5.0

Bansko-Guiness

Servicii slabe, personal necooperant, oferta de mancare la buffet suedez insuficienta pentru nr de turisti

Arata mai mult

8.3

Revelion Bansko

Foarte bine pozitionat, aproape de gondola si in plus ofera si un skibus. Piscina si spa-ul foarte bune, apa foarte calda in piscina, o placere dupa o zi pe partie. Ca minus doar faptul ca piscina e cam micuta... Mancarea rezonabila...nimic deosebit dar gaseai ce sa mananci. Holul hotelului foarte mare cu un semineu urias in care ardea in permanenta focul a fost deliciul copiilor care au avut foarte mult loc de alergat. Camerele OK, nu extraordinare dar OK. In unele camere era cam frig pe cand in altele prea cald... Cina de revelion a fost rezonabila...am vazut si mult mai rau (tot la Bansko...) In concluzie, o vacanta reusita doar ca a cam lipsit zapada.

Arata mai mult

7.3

nota 7

am fost acum 3 ani...comparativ plus: camera ok, mancarea ok minus: fum in camera, piscina se deschide numai la ora 10 , personalul la receptie slab informat...slab vorbitor de limba engleza

Arata mai mult

8.7

SUPER

Hotelul, statiunea si partia sunt super... ceea cei nu-i la fel sunt oamenii care sunt tristi si prea putin prietenosi....

Arata mai mult

8.1

Locatie placuta

8.7

Vacanta de vis la schi, la Bansko!

Am fost impresionati placut de calitatea serviciilor, de curatenie, de camera si baia spatioase, de atentia la detalii, de semineul urias care dadea un sentiment de apropiere. Locatia e excelenta, foarte aproape de gondola, ai la dispozitie si shutttle bus, dar poti la fel de bine sa-ti faci inviorarea 3 minute pana la gondola. am incercat si sauna cu aburi si pe cea uscata, plus piscina - toate foarte ok. un sejur super relaxant, la un raport calitate-pret super atractiv! Personalul foarte amabil, mesele - bufet suedez - cu meniu variat si bogat. nu prea avem ce minusuri sa gasim, poate doar ca bauturile nu erau incluse la cina.

Arata mai mult

7.1

Hotel 3 stele cu indulgenta

Arhitectura frumoasa, distanta scurta fata de partie, camere spatioase. Canapele lobby din imitatie piele, roase si murdare, internet wi fi foarte slab (neutilizabil), mancare normala pentru Bulgaria (proasta si reutilizata de la o masa la alta), personal restaurant acru dar promt, camere cu pereti murdari dar curate in rest, probleme cu izolatia geamurilor ( am reclamat ca batea vantul in camere si au trimis un instalator care a bandajat usile si geamurile cu scotch si astfel folosirea balconului sau aerisirea camerei au devenit imposibile).

Arata mai mult

7.8

Bansko team!!

Foarte bun, dar doar raportandu-ma la pretul foarte mic pe care l-am platit pentru intreg sejurul, adica 340 euro, 8 zile, camera dubla, demipensiune. Microbuzul care face curse regulate si gratuite spre gondola, dar si posibilitatea de inchiriere echipamente si achizitie skipass, reprezinta un atu. Deficientele sesizate...prea putine in comparatie cu pretul, dar extrem de multe pentru cate stele are hotelul.

Arata mai mult

7.7

bansko ski

avand in vedere ca nu este prima data cand am fost la acest hotel, nu pot sa spun ca a fost bine sau rau. stiam la ce sa ma astept.

Arata mai mult

Incarca inca 11 impresii (11) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel MPM Guiness

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.