TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

36 pareri si impresii Hotel Lion Bansko Bansko Ski Bulgaria. 2024

4 stele
Bansko, Ski Bulgaria - Vezi pe hartă

8.3
89%
36 impresii
36 impresii
Impresiile Travel Planner (36)
Amplasare
8.6
Camere
8.7
Mancare
7.4
Personal
8.2
Atmosfera
8.5
Facilitati
8.2
Calitate / pret
8.3
Impresii pe Hotel Lion Bansko

36 impresii reale, verificate 100% - Hotel Lion Bansko

Impresii pe Hotel Lion Bansko

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Bansko Ski Bulgaria
9.9

Hotel excelent.

Hotelul este situat la aproximativ 5 minute de mers pana la gondola, transfer din 15 in 15 minute catre gondola, camera spatioasa, curatenie zilnic, mancarea excelenta, pentru pachetul demipensiune plus - bauturile incluse la masa de seara ( vin, bere, sucuri si apa ), personalul zambitor si amabil, servicii spa foarte bune.

Arata mai mult

8.3

Vacanță Bansko 2024

Condițiile din hotel au fost decente, nimic de reproșat pe partea de curățenie (se schimbau zilnic prosoapele și lenjeriile plus curățenie în cameră). Spa-ul nu este foarte mare (3 saune, o piscină și 3 șezlonguri încălzite). Mâncarea a fost acceptabilă, cam aceeași mâncare în fiecare zi. Per total am fost mulțumit de cazare.

Arata mai mult

9.1

Vacanta Bulgaria

Totul conform asteptarilor
Recomand Travelplanner: Voi recomanda

Arata mai mult

8.5

Lion Bansko- o experienta f placuta

Mi-a placut hotelul, f confortabil si curat, staff amabil, spa ok si surpriza! ( am luat demipensiune numai pt ca nu puteam rezerva altfel) - mancare f buna, variata si proaspata si la mic dejun si la cina
Recomand Travelplanner: Travelplanner- rapizi, prompti, fara surprize

Arata mai mult

8.8

Bandko ski

Ok
Recomand Travelplanner: Ok

Arata mai mult

6.6

Revelion bansko

Hotel ok cam batranesc mancare ok spa decent

Arata mai mult

10.0

impresii

Hotel bine amplasat, foarte curat
Recomand Travelplanner: Personal calificat, foarte prompti

Arata mai mult

8.7

vacanta ski

curat, personal amabil
Recomand Travelplanner: suficient de prompti, corecti, preturi ceva mai bune decat pe booking

Arata mai mult

8.5

Vacanta Bansko

The room is confortable, table services are ok, pool services ok as well with the remark that can be improved, over all I recommend Lion Hotel Bansko services and Travel Planner services as tourism agency
Recomand Travelplanner: Communication with the agency was quite ok, services at a high standard, I recommend their services

Arata mai mult

7.9

Sejur reusit

Per total un sejur reusit la Hotel Lion , camere spatioase , curate , caldura in camere , mancare diversificata si buna , loc depozitare schiuri, piscina curata . Singurele inconveniente au fost lipsa halatelor din camera si lipsa balconului la camera (hotelul Lion nu dispune de foarte multe camere cu balcon) .
Recomand Travelplanner: Cuvinte de lauda pentru agentia Travel Planer , promtitudine , profesionalism , preturi bune !!!

Arata mai mult

10.0

Vacanta extraordinara!

Un hotel plăcut, curat , camera mare și spațioasă, baie cu cada și mare! Mâncare foarte buna, gustoasa! Piscina foarte frumoasa ,un loc plăcut de relaxare! Personal prietenos! Un lobby frumos cu un șemineu ca in filme!
Recomand Travelplanner: Colaborarea a fost foarte ușoară și foarte plăcută! As recomanda oricând agenția! Clar o sa mai revenim cu planificarea următoarelor vacante!

Arata mai mult

8.0

Recomand cu caldura!

8.4

Relaxant!

Hotelul este destul de bine pozitionat, camerele sunt mari iar restaurantul ofera preparate suficient de bune. Atmosfera este primitoare, personalul hotelier destul de atent.

Arata mai mult

6.2

4 stele bulgaresti

Hotelul nu este de 4 stele nici daca tatal proprietarului ar fi cel care ar face calsificarile hoteliere. Conditiile sunt de 2 stele+ in cel mai bun caz. Multa marlanie din partea staff-ului; cel mai stupid lift din cate am vazut pana acum, mai stupid decat lifturile blocurilor comuniste din Bucuresti; pe langa toate aceastea a fost furata si o masina din parcarea hotelului (o Toyota Rav4 de Teleorman) pentru care hotelul bineinteles ca nu si-a asumat in niciun fel raspunderea (a fost ok pentru ei pentru ca multi, din grupul nostru cel putin, si-au mutat masinile in parcarea subterana care se taxeaza cu 20leva/zi). Totul uzat atat fizic cat si moral.

Arata mai mult

8.5

Super multumit

Am inchiriat o camera tip family care era enorma, pe linga faptul ca la capitolul curatenie am fost foarte multumit
Recomand Travelplanner: Foarte prompti si atenti

Arata mai mult

8.5

Vacanta reusita

Hotel bun.

Arata mai mult

8.5

ski Bansko

7.6

Hotel de nivel mediu

Nivel mediu

Arata mai mult

9.0

Revelion Bansko

7.3

Revelion 2016

Fata de alte hoteluri de aceeasi categorie din statiune, am avut placuta surpriza sa gasesc camere foarte bine incalzite si temperatura constanta in tot hotelul. In ceea ce priveste mancarea, aici au fost probleme destul de mari. Mancarea pot spune chiar ca nu era comestibila. In afara de salata si aperitive nu prea puteai manca mare lucru. Ca si impresie generala, hotelul este unul de nota 8 iar restaurantul de nota 3 . As recomanda hotelul pentru cazare, dar fara mese si fara masa de Revelion (care a fost o mizerie - atat mancarea cat si atmosfera). Ca si categorie, el este incadrat ca 4* la cazare, 2* restaurant si 3* bar ( barul era destul de prost aprovizionat ), ceea ce pentru conditiile generale din Bulgaria este corect, dar pentru conditiile europene este un hotel de 3* destul de vechi , foarte bine incalzit dar foarte prost ventilat si neaerisit, iar restaurantul este unul de 1 *.....

Arata mai mult

3.3

Bun, in lipsa de altceva...

O sa enumar doar minusurile: - mancarea - execrabila e putin spus, nici variatie, nici gust, nici calitate... - caldura - caloriferele sunt subdimensionate, veneam de pe partie si gaseam camera inghetata, dimineata cand ne trezeam tot foarte frig - piscina - foarte rece

Arata mai mult

10.0

Hotel de nota 10

Un hotel foarte frumos unde curatenia e la ea acasa, iar turistul e foarte respectat. Mancarea, fara a exagera, a fost peste asteptari, foarte buna si diversificata.Shuttle bus in fiecare 15min.In 5min. poti sa ajungi si pe jos la statie de telegondola.Ne-am simtit excelent, cu siguranta vom reveni si anul viitor.

Arata mai mult

7.1

Hotel Lion - Ski

Hotelul situat foarte aproape de centru, conditiile de cazare excelente, camerele foarte spatioase si curatenie se face in fiecare zi. Mancarea nu exceleaza da nu se moare de foame :).

Arata mai mult

7.1

Peste asteptari

Peste asteptari hotel dragut camera spatioasa, calduroasa si curata.

Arata mai mult

5.3

Mediu spre minim

Destul de proasta mancarea,camerele mari ,incalazirea a cam lasat de dorit.

Arata mai mult

3.6

lucruri deranjante la hotel

nu au internet in camere , iar netul wifi din lobby , nu functioneaza deloc ...sau functioneaza dar e de foarte proasta calitate. Se poate asigura un modem special portabil pt wifi dar costa 14 leva pe zi LA mese nu se ofera nici un fel de bauturi incluse , iar o apa minerala la sfert costa 3,5 leva .

Arata mai mult

8.9

Multumit

Este ok, civilizat, curat...

Arata mai mult

9.6

O vacanta perfecta!

Totul a fost in regula nici o problema. raportul calitate-pret perfect!

Arata mai mult

9.2

A FOST O VACANTA REUSITA

Peste asteptari hotel dragut camera spatioasa

Arata mai mult

9.3

Excelenta si respect

Au fost foarte primitori, respectuosi si ospitalieri. A fost o vacanta reusita, speram ca si la anul sa-i mai "vizitam".

Arata mai mult

Incarca inca 6 impresii (6) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Lion Bansko

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.