OUTLET: Cumpara vacante de 1 mai cu cel putin 30% si de Paste cu cel putin 20% reducere!

vezi ofertele
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Kronos Hotel Riviera Olimpului Grecia. 2024

3 stele
Riviera Olimpului, Grecia - Vezi pe hartă

9.3
100%
9 impresii
9 impresii
Impresiile Travel Planner (9)
Amplasare
9.3
Camere
9.2
Mancare
8.7
Personal
9.4
Atmosfera
9.4
Facilitati
9.3
Calitate / pret
9.3
Impresii pe Kronos Hotel

9 impresii reale, verificate 100% - Kronos Hotel

Impresii pe Kronos Hotel

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Riviera Olimpului Grecia
8.7

Vacanta Grecia

Hotelul bine poziționat, curat, personal amabil, menționez ca am fost cazati în apartament, spațiu suficient. Partea de mâncare slab diversificata.
Recomand Travelplanner: Am recomandat și voi recomanda aceasta agenție pt promptitudine și seriozitate. Este al doilea an când merg în concediu prin intermediul agenției și totul a fost ok.

Arata mai mult

9.7

F frumos, vom reveni

Unul dintre cele mai frumoase hoteluri din statiune
Recomand Travelplanner: Multumita de serviciile agentiei Travel Planner. O recomand si altora

Arata mai mult

9.3

Vacanta frumoasa !

Hotelul are 3 stele dar conditii ca la 4 stele.Mancare buna ,camere foarte curate spatioase ,personal prietenos si gata sa te ajute. Noi am fost un grup de 10 adulti si 2 copii,toti multumiti.Am primit micul dejun la pachet si cina in camere cand nu am putut ajunge la masa ,fiind in excursie.Recomand acest hotel si Agentia Travel Planner
Recomand Travelplanner: Agentia foarte serioasa ce ne a promis am gasit.

Arata mai mult

9.5

O vacanta minunataaaaaa

A fost un sejur excelent: amplasare, atmosfera, mancare, conditii de igiena, personalul ff amabil. Toate la superlativ. As alege oricand aceasta locatie. singurul minus: conexiunea la internet ff slaba ! Dar se poate trai si fara:)))) Recomand cu caldura acest hotel si excursia in Santorini, cu capitanul Kostas :))
Recomand Travelplanner: Despre agentie: seriosi, promti, interesati de jobul lor! Recomanddd cu incredere!

Arata mai mult

9.7

...relaxare, voiosie si valuri de poveste

Hotel modern, cu locuri umbroase unde cei care nu suporta arsita soarelui poate sa-si petreaca timpul citind la umbra copacilor, sau pot sa joace un tenis de masa, sa zornaie zarurile la o partida de table...sa nu uitam de sala de fitnes unde te poti duce la orice ora sa faci cateva miscari sau bazinul de inot din incinta hotelului care poate fi folosit si de catre copiii mici (in resortul rezervat lor).. Camerele sunt cochete si dotate cu tot confortul, despre curatenie nu se poate obiecta absolut nimic, grija personalului pentru acest lucru este deosebita, prosoapele si asternuturile sunt schimbate regulat...O obiectie ar consta in faptul ca frigiderele sunt micute dar totusi poti sa pui apa la rece si cateva beri...Cabinele de dus sunt echipate cu toate accesoriile (uscator par, sapunuri lichide si solide) si sunt bine dimensionate , pot fi folosite si de persoane supradimensionate (adica brbati cu circumferinta burtii mai mare)...Despre bucatarie si meniu numai cuvinte de lauda, personal foarte dragut si zambitor ( in special fata care te astepta la cina sa te salute si sa iti ureze o seara placuta), mancare diversificata la care doar mofturosii pot avea obiectii... plaja este aproape de hotel dar este recomandat sa se mearga la Nei Pori (circa 2,5km distanta de hotel) unde este o plaja cotata cu 4 steaguri albastre ( echivalent a 4 stele hoteliere) lunga de trei km cu nisip si intrare lina in apa ( aprox 50 m pana iti ajunge apa la piept) si multe oferte de distractie si relaxare...
Recomand Travelplanner: ...de trei ani merg cu aceata agentie de turism si pot spune ca niciodata nu mi-au fost inselate asteptarile...de la pret pana la calitatea foarte buna a ofertelor si serviciilor...nota 10, FELICITARI !!!

Arata mai mult

9.5

Un concediu placut

Un hotel tehnologizat,curat,placut,cu mancare aleasa,aproape de mare cu vedere spectaculoasa indiferent pe ce parte a hotelului era cazat. Magazine jur imprejur de toate felurile de la marketuri la magazine de suveniruri,haine,etc.
Recomand Travelplanner: O agentie serioasa cu care am sa mai colaborez si pe viitor.

Arata mai mult

8.3

Merita incercat

Un hotel de 3 stele plus, conditii peste media celor similar din Grecia, curatenie si servicii bune.
Recomand Travelplanner: Un reper in astfel de servicii

Arata mai mult

10.0

O VACANTA EXCELENTA

O LOCATIE FOARTE FRUMOASA ATAT IN INTERIOR CAT SI LA EXTERIOR,CURATA SI CU UN PERSONAL IREPROSABIL DE NOTA 10.
Recomand Travelplanner: TRAVEL PLANNER ESTE O AGENTIE FOARTE SERIOASA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.

Arata mai mult

9.1

O vacanta reusita la Hotel Kronos pe Riviera Olimpului

Hotel frumos, tot ce ai nevoie in camere, Minifrigider foarte OK (poti sa pui 4 beri, 4 sucuri si 4 sticlute de apa la 6-8 grade, cumparate de la supermarketul de peste drum). Piscina cristal, pentru 2 copii - paturi mari suprapuse (pot dormi 4 adulti in total), masa tenis, cu palete imprumut de la receptie, zona ideala, umbrita, linistita, masute la umbra, un gratar mare. Masa de dimineata aceeasi si cam saracacioasa, o omleta de culoare cam ciudata, un fel de salam, un fel de cascaval, salata rosii + castraveti, cornuri cu unt, gem, finetti si miere naturala, cafea. Masa de seara, o supa crema, doua feluri de mancare (una cu carne - friptura sau ficat sau peste sau miel etc, un fel fara carne - mancare de vinete, tarte cu spanac, fasole, tocanita legume si o garnitura - cartofi la cuptor, spaghette etc) + salata, tatziki, etc. Recmonad hotelul.
Recomand Travelplanner: Excelent.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Kronos Hotel

Intrebari frecvente despre Kronos Hotel

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.