TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

110 pareri si impresii Grand Hotel Sunny Beach Sunny Beach Bulgaria

4 stele
Sunny Beach, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.1
74%
110 impresii
110 impresii
Impresiile Travel Planner (110)
Amplasare
9.5
Camere
7.2
Mancare
7.9
Personal
8.2
Atmosfera
7.7
Facilitati
7.4
Calitate / pret
8.2
Impresii pe Grand Hotel Sunny Beach

110 impresii reale, verificate 100% - Grand Hotel Sunny Beach

Impresii pe Grand Hotel Sunny Beach

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
9.5

Grand hotel sunny beach, august 2023

Multumim Travel Planner pt cele mai bune preturi. Hotelul curat, camera mare si spatioasa, am fost cazati la etajul 8, aerul conditionat nu facea fata, zilnic se schimbau prosoapele, am stat 5 nopti, lenjeria de pat nu a fost schimbata. Mancarea buna si destul de diversificata, pozele de pe pagina lor de facebook sunt reale. Hotelul pe plaja. Piscina curata, sezlong la piscina gaseam zilnic. A fost o vacanta reusita cu 2 copii (3 ani si 6 ani). Recomand si cu siguranta vom mai reveni la acest hotel.
Recomand Travelplanner: Multumim travel planner pt oferta.

Arata mai mult

9.8

Vacanta Sunny Beach

A fost o vacanta foarte reușită. Hotelul amplasat lângă plaja,camera cu vedere la stațiune și mare( superb), personalul aproape invizibil( nu ne- a deranjat ) iar mâncarea foarte diversificata. Singurul neajuns: parcarea. Foarte puține parcari la un hotel asa mare. În rest, totul la superlativ!
Recomand Travelplanner: Mulțumesc Travel Planer pentru promptitudine ! Totul a decurs normal, fără probleme și asa ar trebui sa se miște lucrurile peste tot, în toate instituțiile. Multumesc!

Arata mai mult

9.3

Sejur Grand Hotel Sunny Beach

Pt pretul plãtit a fost totul ok . Multumim Travel Planner
Recomand Travelplanner: Ca si în alți ani și acum am avut o colaborare foarte bună . Multumim . Recomand

Arata mai mult

7.1

Prima si ultima data la acest hotel

Din pacate , camera foarte murdara cu pereti crapati , tavanul abia varuit iar baia in stare critica ptr un hotel de 4 stele!
Recomand Travelplanner: Rapizi si profi .... au trimis mail cu absolut orice lucru posibil de stiut ptr o vacanta linistita

Arata mai mult

5.9

vacanta

Serviciile de cazare au fost groaznice , camere cu miros de mucegai , mobilier vechi, prosoape, lenjerii cu miros urat . Mancare buna , terasa cu mobilier invechit , piscina foarte mica , murdara... nu recomand
Recomand Travelplanner: excelent

Arata mai mult

8.9

Vacanta Rusalii 2023 Bulgaria

Raport calitate pret foarte bun.Camera spatioasa,lenjerii+prosoape curate,camera avand mocheta pe jos mirosea un pic a aer inchis .Toaleta nu are aerisire de nici un fel.Hotel foarte aproape de plaja,doar traversezi aleea pietonala.Servicii foarte bune,oameni amabili,mancare foarte buna.Locuri de parcare limitate in fata hotelului (aprox.10 masini). Piscina relativ mica,dar nu este un dezavantaj prea mare. Puncte minus : mobilier invechit,panze de paianjen suficiente,mocheta imbacsita pe jos in camera.
Recomand Travelplanner: Recomand aceasta agentie.Am primit toate documentele pe e-mail imediat dupa plata + detalii despre statiune si alte informatii importante.

Arata mai mult

10.0

Vacanta de Rusalii

Hotelul este amplasat perfect Are vedere la mare din toate camerele, este in centrul stațiunii. Mancare pe toate gusturile. Personalul foarte amabil.
Recomand Travelplanner: Recomand această agenție de turism. Comunicare foarte bună.

Arata mai mult

9.3

Relaxant

Pentru 3 nopți hotelul a fost ceea ce ne doream. Personal atent la nevoile clienților, mâncare bună, camera mare și curată.

Arata mai mult

9.5

Excelent!

Hotel bine plasat,curat,lenjerie curata,prosoape curate,curatenie zilnica in camera,mancare la superlativ(prea multa,sortimente multe).Totul a fost super.Muperlativultumim frumos!
Recomand Travelplanner: Seriosi si prompti!

Arata mai mult

9.5

Vacanta Bulgaria 2022

Impresie f bună.. Un concediu reușit.. Personal f amabil și zâmbitor.. Singurul dezavantaj.. parcarea.. Hotelul are doar 12 locuri de parcare.. Personalul ne a îndrumat către o parcare destul de departe și destul de costisitoare.. 150 leva pe 6 zile
Recomand Travelplanner: Foarte k agenția.. Rapizi și prompți.. Serioși.. Recomand!!

Arata mai mult

9.2

grand Hotel sunny beach

Hotelul este situat chiar langa plaja, treci strada si intri direct pe plaja. Este de patru stele, dar nu merita chiar patru. Curatenie se facea zilnic prin camere, insa lenjeriile si prosoapele nu au fost schimbate deloc pe toata perioada sejurului ( chiar daca prosoapele au fost lasate pentru a fi schimbate ) mancarea buna si multa, chiar si cei foarte pretentiosi aveau ce manca, aici nu am nimic de comentat. poate prea putin peste, un singur fel si ala nu foarte reusit pregatit. bauturile au fost de toate pentru toti, nu foarte stralucite, dar nici foarte rele. inclusiv copii aveau tot felul de combinatii.Inghetata pe tot parcursul zilei si chiar buna! una peste alta suntem multumiti de experienta
Recomand Travelplanner: foarte comunicativi, foarte seriosi, am rezolvat toate problemele in mai putin de 30 de minute. Foarte profesionisti, am sa mai apelez la serviciilro oferite.

Arata mai mult

8.8

Grand Hotel Sunny Beach

Spre deosebire de 2021, serviciile au fost mai bune, mâncarea la fel. Hotelul foarte aproape de plaja, personalul amiabil la recepție la servire si la curatenie etc, Mâncarea foarte buna și proaspătă și destul de diversificată, erau din toate si destul de gustoase. Un minus foarte mare este parcarea, Am fost de doua ori la acest hotel si nu am avut probleme

Arata mai mult

7.3

Grad Hotel Sunny Beach

Nu recomand!!!!

Arata mai mult

7.6

Concediu

Vreau sa incep prin a va spune lucrurile bune ale hotelului și anume: -hotelul este amplasat langa plaja iar acest lucru este un plus - mâncarea a fost ok - personalul la fel destul de ok iar în plus unul dintre receptionieri înțelegea limba română și vorbea fff puțin lucruri de baza -toate camerele aveau vedere spre mare Iar acum lucrurile mai puțin bune : - hotelul are un minus mare pe partea de curățenie - aerul condiționat era pus degeaba - baia lasă de dorit și multe altele

Arata mai mult

8.8

Vacanta in Bulgaria Sunny Beach

De si este catalogat ca hotel 4*, din punctul meu de vedere nu face parte din aceasta categorie ci una inferioara, in ceea ce priveste camerele dar este un hotel curat , personal amabil ce ofera conditiile necesare unui sejur placut Ca un inconvenient este lipsa locurilor de parcare pentru clienti (cca 10 locuri ). In schimb , ca si pozitie, este foarte aproape de plaja ( doar traversezi faleza) iar cu privire la mancare aceasta este diversificata si gustoasa si nu s-a intamplat sa se ramana fara un sortiment de mancare de su hotelul era ocupat la maxim. Personalul de la receptie foarte amabil, ne avand loc de parcare disponibil la acel moment , a mers cu noi si am rezolvat aceasta problema la un alt hotel dar contracost (25bgn/zi).

Arata mai mult

9.7

Vacanța cu bebe

Hotelul este foarte aproape de plaja,camerele sunt curate, putin cam micuțe, insa patul este extrem de spațios și confortabil, personalul foarte drăguț și amabil,mâncarea delicioasa și pentu toate gusturile și vârstele, singurul dezavantaj al hotelului este lipsa locurilor de parcare, întrucât au fix 12 (numărate). De menționat in schimb, este faptul ca acest hotel este poziționat intr-o parte forte linistita a stațiunii, (chiar dacă este in centru) ceea ce pentru noi a fost un mare plus, având un bebe cu noi. Lipsa șezlongurilor la plaja este un alt dezavantaj întrucât am plătit 27 leva pt 2 șezlonguri si o umbrela, însă acesta este dezavantajul stațiunii dacă pot spune asa întrucât nu prea au hoteluri cu plaja privată (din ce am vazut eu).In rest totul este super ok, am avut o vacanta reușită!

Arata mai mult

9.7

Grand hotel

Foarte mulțumită de tot. Recomand!!

Arata mai mult

8.7

Vacanta Bulgaria

Hotelul este bunicel . Mancarea a fost ok. Lifturile ar fi o problema sunt doar 2 si astepti ceva dupa ele mai ales daca esti cazat la etaj 9.10. Piscina foarte mica , fata de ce se vede in poza .

Arata mai mult

7.4

Vacanța Bulgaria

La hotel igiena lipsește cu desăvârșire, mâncarea bunicică si foarte multă, plaja extraordinara!

Arata mai mult

4.9

Vacanta Grand Hotel Sunny Beach Bulgaria

Total dezamagita! Camera cu mobilierul foarte vechi, paturile joase, cearsafuri rupte, mocheta ponosita, instalatie de aer connditionat lipsa (exista un ventil convector antic care se chinuia sa aduca aer de afara; de racire nu se punea problema, la pranz erau peste 32 de grade in camera), televizorul era cat un prapadit de monitor si din 60 de programe niciunul in limba romana (in schimb aveam 6 in limba rusa!). Seara trebuia sa stam cu usa la balcon deschisa auzind tot zgomotul de la hotelurile alaturate, traficul auto (desi eram la etajul 11), pescarusii scandalagii si tantarii sacaitori. Se facea zilnic o tentativa de curatenie adica se stergea putin la baie, se lasa o jumatate de sul de hartie igienica, se lua gunoil si cam atat. Piscina foarte mica si adanca doar de 1,2m, situata langa gratar (asta era si un avantaj, si un dezavantaj), sezlongurile putine si inghesuite (trebuia sa te scoli de dimineata sa rezervi unul si, daca plecai de langa el, ti se dadea jos prosopul si era luat de altcineva). Mancarea ok dar nu foarte variata. Dulciuri multe, dar de... bacanie. Adica multe fursecuri, biscuiti, saleuri/pateuri/croisante, si cateva prajituri cu foi, totul industrial. Dupa ora 10 noaptea se inchidea si barul si bucataria, nu mai aveai de unde lua apa. Plaja aproape dar fara sezlonguri rezervate. Iar un sezlong costa 9 leva si umbrela tot 9. Cel mai dezamagitor a fost cu parcarea. La un hotel cu peste 120 de camere exista fix 12 locuri de parcare. Evident este cineva care-ti recomanda un loc de parcare in apropiere (adica 1km) si care costa "doar" 25 de leva pe zi... Eu am avut "noroc" si am gasit cu 15... Categoric nu recomand nimanui!

Arata mai mult

9.9

Vacanta Bulgaria

Hotel ok ,personal amabil,mâncare destulă și fff buna ,dulciurile..raiul deserturilor,curățenie zilnica ,plaja la 2 minute Singura nemulțumire a fost parcarea care la hotel are 12 locuri și este ocupată mereu,trebuie sa parchezi la o parcare privata langa hotel contra sumei de 125 leva pentru 5 zile

Arata mai mult

7.7

Vacanta Sunny Beach

Plusuri - Servicii de masa au fost bune, - Programele de divertisment pentru copii a fost bune. - Amplasare aproape de plaja Minusuri - Hotel cu servicii de cazare clar inferioare celor 4 stele - In 10 zile de cazare nu au fost schimbate lenjeria si prosoapele. (Inadmisibil la nivelul acesta de clasificare) - Dotarea camerelor inferioara nivelului de clasificare, prize nefunctionale, nivel scazut de curatenie, internet in mare parte nefunctional, locuri de parcare insuficiente 12 locuri la aproape 100 - 120 camere.

Arata mai mult

9.4

Vacanta Bulgaria

Servicii ireproșabile, hotelul foarte aproape de plaja, personalul amiabil si la recepție si la servire,curatenie etc, despre camere ce sa spun după gustul nostru nu au fost tocmai wow sunt crăpături prin camere si mobilierul vechi..de curat nu am ce reproșa dar nu e plăcut sa vezi crăpăturile acelea pe pereți. Piscina mica si rece ...au întrat copiii. Programul artistic foarte fain .... Despre mancare trebuie sa fi foarte pretențios sa nu ai ce manca ..erau din toate si destul de gustoase ...am fost de doua ori la acest hotel si nu am avut probleme.

Arata mai mult

8.9

Grand Hotel Bulgaria

Spre deosebire de 2021, serviciile au fost mai bune, mâncarea la fel, singurul lucru care m-a deranjat este ca din prima zi, frigiderul din camera nu racea. Am făcut zilnic sesizări la recepție dar în 10 zile cât am stat, nu s-a rezolvat problema. Anul acesta a fost și animație pt copii la piscina, jocuri și seara karaoke și dansuri. Personalul a fost amabil, prosoapele se schimbau la 2 zile, cu o mica atenție la început... Este loc și de mai bine, dar ținând cont de preț 1123 euro.. 10 nopți, 2 adulți și un copil de 7 ani, consider ca a fost bine... Florin

Arata mai mult

7.6

Vacanta

Foarte reușită vacanta, hotel amplasat frumos la plaja, totul ok.

Arata mai mult

9.2

Vacanta Grand Hotel

Vacanta a fost superba, hotelul langa plaja, mancarea ok,barul ,staff.ul ok

Arata mai mult

4.1

Vacanță Bulgaria

Vreau sa va comunic ca a fost cea mai nefericită cazare în care am stat vreodată. Nu înțeleg de ce ne ați redirecționat către acest hotel în condițiile în care noi am ales altul muuuult mai ok (l-am vizitat, de curiozitate, fiindcă am trecut pe lângă el). Este un hotel comunist, mobila veche, abia se deschideau sertarele, dulapurile și de băi nu mai spun nimic.. Fără ferestre, în dus zici ca intrai și nu mai apucai sa ieși odată, capacul de la wc cojit și cireașa de pe tort.. Venea un miros de căcat atât de puternic de zici ca am făcut o în mijlocul camerei.. Si nici măcar nu era al nostru:)))) Femeile care se ocupau de întreținerea curățeniei intrau chiar dacă aveai cartonul cu 'do not disturb' la ușa.. Nu o data.. De 3 ori în aceleasi 2 ore. La unii dintre prietenii mei n au trecut deloc zile la rand, deși s au plâns la recepție de câteva ori. Mâncarea, bineînțeles, la fel de slabă, dar am ajuns sa ma bucur ca am reușit sa mănânc ceva.. Peștele mai și puțea câteodată și era amar. Sa nu mai spun ca toți oamenii care veneau se plângeau și erau nemulțumiți, pentru ca POZELE NU AU NICIO LEGĂTURĂ CU REALITATEA. Repet, chiar nu înțeleg de ce ne ați redirecționat către acest hotel. De mâncare nu zic, dar de condițiile de la hotel, sigur știați. Plus ca un cuplu a stat în camera 110 - camera de o persoana. Dezamăgitor și nu, nu am făcut nicio poza, din păcate. Știu ca s-au mai plâns oameni, fiindca erau muuulti roman. Mulțumim.

Arata mai mult

8.3

Vacanta Grand Hotel Sunny Beach

Totul a fost ok Minus, este parcarea insuficientă si oferta de parcare a celor de la hotel este mai mult decat dubla fata de alte parcari din zona.

Arata mai mult

9.9

Vacanta Grand hotel sunny beach

Minunat totul.Am revenit a doua oara la acest hotel.Personal dragut,zâmbitor,amabil.Camere mari,curățenie zilnica la camere. Mâncarea diversificata, gustoasă. Travel planner mulțumim pentru seriozitate și promptitudine.

Arata mai mult

8.0

Vacanta Grand hotel sunny beach

Hotelul este intradevar unul vechi, camerele cu mobila veche, dar curat, se facea curatenie in camere zilnic, mancarea nu foarte diversificata dar buna , piscina curata.

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (80) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Grand Hotel Sunny Beach

Intrebari frecvente despre Grand Hotel Sunny Beach

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Grand Hotel Sunny Beach, te-ar mai putea interesa in Sunny Beach, Bulgaria