TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Romance SPA Constantin si Elena Bulgaria

4 stele
Constantin si Elena, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.0
85%
13 impresii
13 impresii
Impresiile Travel Planner (13)
Amplasare
7.3
Camere
9
Mancare
6.8
Personal
7.7
Atmosfera
8.2
Facilitati
8.6
Calitate / pret
8
Impresii pe Hotel Romance SPA

13 impresii reale, verificate 100% - Hotel Romance SPA

Impresii pe Hotel Romance SPA

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Constantin si Elena Bulgaria
9.6

Week-end perfect

Hotel curat, camere spatioase , piscină interioară încălzită, apa 33 de grade , mâncare ok.
Recomand Travelplanner: Agenția ca de fiecare dată no.1.

Arata mai mult

6.9

OK

La prima impresie hotel ok, camera spatioasa. Am ales varianta ieftina cu park view - la ei park view inseamna sa vezi doi trei copaci si doua cladiri nefinalizate (ruine) . Se poate discuta in engleza doar la receptive, la bar engleza cam deloc. Micul dejun continea : omleta (cam nefacuta in fiecare zi cred ca asa o prepara ei) oua prajite, salam, cascaval, branza, carnati prajiti, bacon prajit, masline, rosii, castraveti, unt, sucuri, cafea, si ceva mini pateuri. Din punctul meu de vedere nu e un mic dejun pentru hotel de 4 stele, mancarea comestibila dar ma asteptam la ceva mai bun. Recomand piscina insa trebuie sa va treziti pe la 7 30 si sa va aruncati prosoapele pe sezlonguri, apoi luati micul dejun. Daca va duceti la piscina dupa 8 30 - 9 nu veti mai gasi locuri bune sau deloc. Preturi foarte bune la bar - 5-6 leva un cocktail , 3-4 leva o bere. Nu lasati bauturi aduse din afara hotelului in minibar decat dupa ce pleaca menajera, 8 leva taxa de folosire minibar.
Recomand Travelplanner: Agentia super ok , multumim.

Arata mai mult

5.2

O vacanta nereusita

Romance splendid un hotel bun dar cu neajunsuri
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

5.2

O vacanta nereusita

Romance splendid un hotel bun dar cu neajunsuri
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

9.7

Totul la superlativ !

9.6

Foarte bine

Un hotel cochet, foarte curat cu personal atent, discret si foarte stricti in legatura cu programul meselor. Apa rece se mai termina cateodata in rest totul a fost bine. Varietate si prospetime la mancare.
Recomand Travelplanner: In continuare am sa merg pe mana dumneavoastra pentru ca tot ce ati spus ca recomandari a coincis cu realitatea. Felicitari!

Arata mai mult

9.6

O vacanta reusita

Un hotel curat si elegant.
Recomand Travelplanner: O colaborare foarte buna.

Arata mai mult

7.4

Minivacanta Romance

Hotelul este confortabil, cu o zona SPA generoasa, piscina interioara si exterioara. Camerele sunt spatioase, curate. Hotelul are si o vonoteca frumos amenajata. Mancarea nu exceleaza ca varietate, dar este suficienta si de calitate. Personalul amabil. Preturile bauturilor sunt rezonabile. Curtea interioara creeaza o atmosfera de intimitate. Ne-a placut ca nu a fost foarte aglomerat. Faptul ca am revenit la hotel este o dovada ca l-am apreciat.
Recomand Travelplanner: Foarte multumit de agentie, in special de doamna Mariana Beghes, care de cinci ani ne ofera consultanta si servicii ireprosabile. Multumim.

Arata mai mult

9.0

un hotel elegant

Am fost multumita de serviciile oferite de acest hotel. Conditiile de cazare si mancarea au fost foarte bune, dar ce m-a bucurat foarte mult au fost serviciile spa oferite si mai ales piscina cu apa termala.
Recomand Travelplanner: Nu am nimic de reprosat agentiei de turism. Totul a decurs bine.

Arata mai mult

6.5

Ne-a impresionat

Niste prieteni care au fost, ni l-au recomandat pentru serviciile sale insa in special pentru SPA. Oferta este foarte buna si la un raport calitate pret extrem de bun. Hotelul in sine ne-a placut. Este retras, distins si elegant. Mancarea a fost foarte buna si pe gustul nostru. Acum, este randul meu sa il recomand mai departe.
Recomand Travelplanner: Ne-au recomandat-o prietenii. Buna alegere au facut si noi la randul nostru. Vom reveni vara urmatoare

Arata mai mult

6.5

FOARTE BINE

Un hotel foarte bun! Piscina interioara si cea exterioara , incalzite. Era si o sectiune pentru copii , un loc de joaca. Micul dejun foarte bun, continental si pentru restul meselor, meniri traditionale bulgaresti. La Spa, a fost un pret f bun si l-am incercat - a fost foaaarte bine. Am vazut si un apartament, foarte spatios, doua dormitoare, o kichineta spatiosa cu masa pentru 6 persoane. Personalul foarte indatoritor, serviciile foarte bune. In apropiere erau doua super marketuri si cateva standuri cu tot felul de suveniruri. Singurul aspect negativ: Plaja nu este prea aproape de hotel insa frumosa si curata. M-a incantat si sper sa revin cat de curand.

Arata mai mult

6.5

Romance este superb

Am rezervat initial 4 nopti aici dar ne-a placut atat de mult incat am ami prelungit cu inca 2 noapti. Este un hotel frumos, camere mari, aeristite, luminoase, room service-ul foarte prompt. Camera noastra avea vedere la piscina si era decorata foarte frumos, culorile foarte calde : crem-auriu. Baia de asemenea , foarte frumoasa, curata, cu dus. Personalul a fost la inaltime. Puteti servi micul dejun in interior sau la piscina si meniul este foarte bun , produsele de calitate. A fost impresionant, un hotel cu farmecul lumii vechi, nu trebuie ratat. Un loc deosebit de frumos. Daca ar fi fost mai aproape de plaja ar fi fost PERFECT

Arata mai mult

6.5

Impact: Romance-Constantin si Elena

Prin comparatie cu celelate hoteluri din statiune, hotel Romance isi merita stelele din toate punctele de vedere cu exceptia mancarii: destul de putin diversificata si in general neaspectuoasa. Ceea ce a fost special: piscina exterioara a hotelului face toti banii si ofera senzatia de vacanta si de exclusivist pe care si-o doreste locatia. Un hotel pentru oameni mai pretentiosi desi mocheta, mobila si prosoapele nu mai sunt chiar la prima tinerete.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Romance SPA

Intrebari frecvente despre Hotel Romance SPA

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Romance SPA, te-ar mai putea interesa in Constantin si Elena, Bulgaria