TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

60 pareri si impresii Hotel GRIFID Foresta Nisipurile de Aur Bulgaria

3 stele
Nisipurile de Aur, Bulgaria - Vezi pe hartă

9.1
98%
60 impresii
60 impresii
Impresiile Travel Planner (60)
Amplasare
8.2
Camere
9.5
Mancare
9
Personal
9.3
Atmosfera
9
Facilitati
8.9
Calitate / pret
9.3
Impresii pe Hotel GRIFID Foresta

60 impresii reale, verificate 100% - Hotel GRIFID Foresta

Impresii pe Hotel GRIFID Foresta

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Nisipurile de Aur Bulgaria
9.2

Vacanta Nisipurile de aur, Grifid Foresta

Grifid Foresta: un hotel nou, cochet, curat, foarte primitor, personalul foarte prietenos, atmosfera placuta, mancarea buna. Din pacate plaja este cam departe. Distanta de la hotel pana la plaja alocata hotelului (bar, umbrele/sezlonguri) este aprox 2 km. Hotelul asigura transfer la plaja cu microbuzul, dar dupa parerea noastra este neutilizabil pentru ca la ora la care pleaca de la hotel (ora 10), pe plaja nu mai exista niciun loc (umbrela/sezlonguri) displonibil. Ca urmare am mers la plaja pe jos mai devreme. Prima parte a drumului (750m/10 minute) traverseaza o zona a statiunii extrem de murdara, foarte neplacut (o nota foarte proasta pentru administratorii statiunii). Recomand hotelul pentru turistii care prefera sa stea mai mult la piscina. Pentru cei care vor sa faca plaja si baie in mare, nu este recomandabil din cauza drumului pana la plaja, care este destul de lung si nu este foarte placut.
Recomand Travelplanner: Colaborarea cu Travel Planner a fost excelenta. Cu siguranta vom apela in viitor la serviciile Travel Planner.

Arata mai mult

8.7

Vacanta Sentido Marea

Anul acesta am fost relocati la Sentido Mareea! Am bifat tot lantul Grifid cu excepția Encanto. Ca de obicei serviciile au fost bune Plaja foarte aproape Masa diversificata Bauturile de exceptie!! Curatenie Parcarea inexistenta la hotel pote doar cu o "atentie la paza" Se parcheaza foarte departe cu 20 leva/zi.
Recomand Travelplanner: Ca de obicei peofesionisti

Arata mai mult

10.0

O vacanta frumoasa, din nou!

Ne-am cazat la Grifid Metropol... cazarea, serviciile și poziția hotelului(3 min. de plaja, traversezi promenada și ești la plaja) au fost de nota 10.Am stat 9 nopți, dar au trecut foarte repede(din nefericire).Camerele sunt mari, foarte curate, iar meniul a-la-carte ne-a plăcut :prezentare și gust de 5 stele. Lanțul Grifid, este, de departe, cea mai frumoasa experienta de vacanta și își merita locul între primele 3 cele mai bine evaluate destinații de vacanta pe litoralul bulgăresc! Ei știu și își doresc sa ofere servicii de calitate pentru ca se respecta pe ei, în primul rand, dar și pe noi, determinindu-ne sa ne para f. rău că s-a terminat vacanta!
Recomand Travelplanner: Travel planner este agenția cu care am mers întotdeauna în vacanta. Ne simțim în siguranță alături de ei, sunt profesioniști în ceea ce fac și speram sa colaboram și anul viitor!

Arata mai mult

8.9

Minunat

Mancarea, personalul, bautura, curatenia si aproape de centru. Schimbau prosoapele in fiecare zi. Piscina curata. Recomand!
Recomand Travelplanner: Recomand.

Arata mai mult

9.3

Perfecțiunea subiectivă

Într-adevăr, hotelul acesta se vede că are standardele respectate din lanțul de hoteluri Grifid. Luxul, curățenia, gustul cu care au fost gândite camerele, restaurantul, recepția, zona de piscină și așa mai departe ar trebui să zguduie puternic celelalte unități hoteliere de 4 stele. Acest hotel este de 3* dar i-aș da lejer 4*+ dacă este să ne raportăm la altele care sunt pline de tot felul de probleme și lipsa de perseverență în menținerea standardelor pe care au promis să le respecte și să nu le încalce. Nu contează cine ești sau ce ești însă cu siguranță, acest hotel te va face să simți că banii și munca ta sunt luați în bătaie de joc. Ai impresia constant că fiecare euro se întoarce înapoi în confortul și relaxarea ta. Camerele sunt amenajate cu bun gust,birou mare și lung cu 2 scaune roșii care se potrivesc minunat cu restul camerei. Patul confortabil+canapea, balcon primitor cu uscator, seif în cameră, super util, am stat fără griji tot sejurul,minibar gratis umplut în fiecare zi. Baia curată, prosoape bune, toate utilitățile mergeau exact cum ti-ai dori să fie. Problema pentru care aș trage în jos hotelul sau măcar de mânecă puțin ar fi mâncarea. Știu că în general ideea de All Inclusive este costisitoare de dus până la capăt și de undeva trebuie să taie cineva pentru a rămâne pe plus. Un lucru îmbucurător în privința mâncării era faptul că preparatele gătite,erau gătite corect, fără să fie crude, pline de ulei sau arse. Problema este cu condimentele, sarea și piperul. Sau poate e doar problema mea, însă nu am vrut să nimeresc la clubul diabeticilor. Mâncare fadă, fără sare, piper etc. E dezamăgitor pentru că au produse bune, se vede că încearcă să diversifice( rață, porc, miel, vită, rechin, pui) însă nu ajută aceste produse să strălucească cu absolut nimic. Este corect că se pot pune sare și piper direct la masă, dar personal sunt de părere că nu e același lucru. Am avut și 2 incidente. O dată cu inelele de calamar de la care mie și prietenei mele ni s-a făcut rău și nu am putut dormi toată noaptea iar dacă vedeți orez,vă rog să-l evitați pentru că avea gust de orez vechi amestecat cu puternice arome de mucegai. În altă ordine de idei, mâncarea este ceva la care mai trebuie lucrat. În rest, totul a fost peste așteptări.
Recomand Travelplanner: Agenția este okay, nu am avut vreo temere sau ceva, deși, e prima dată când plec cu ei. Sper să colaborăm și anul următor.

Arata mai mult

8.9

Relaxare,liniste!

Un hotel foarte curat,servicii de calitate,staff foarte tanar si serviabil,facilitati precum seif in camera,internet(foarte bun chiar),minibar,sezlonguri si umbrela la plaja privata,totul GRATUIT sunt plusuri mari ale acestui hotel de doar 3 stele,dar 3 stele reale,de nivel european si peste multe alte hoteluri de 4 stele de pe acelasi litoral bulgaresc!Un mic minus ar fi diversitatea mancarii dar,realistic vorbind,nu ramai flamand,mai ales ca ce era gatit,era de calitate!
Recomand Travelplanner: Nu am ce sa reprosez agentiei,am rezervat,am platit si am primit exact ceea ce am platit,seriozitate si claritate+siguranta ca totul este asa cum ai cerut!

Arata mai mult

9.2

vacanta grifid foresta

Un hotel curat, elegant, rafinat... un hotel pentru oameni care au nevoie de linsite si relaxare... o vacanta foarte reusita!
Recomand Travelplanner: Sunt un client fidel al acestei agentii

Arata mai mult

8.4

vacanta grifid foresta

Un hotel frumos, elegant, rafinat pentru oameni deosebiti
Recomand Travelplanner: Sunt deja un client fidel al acestei agentii.

Arata mai mult

8.6

Hotel Grifid Foresta 3 stele

9.1

O vacanta reusita

Foarte buna si foarte amabili
Recomand Travelplanner: O firma foarte serioasa si corecta recomand cu mare incredere .merg in vacanta de 3 ani cu Travel Planer si sunt niste profesionisti

Arata mai mult

9.4

Peste asteptari

Hotel linistit, curatenie zilnica, mancare pe toate gusturile, personal amabil si zambitor.

Arata mai mult

9.8

Profesionism prietenos

Acest Grifid de 3 stele întrece lejer hoteluri non-Grifid de 4 stele. Nu sunt un tip pretenţios. Dar sunt uşor de vexat când simt lucruri făcute de mântuială. La Grifid Foresta nu e cazul. Mâncare pe alese, proaspătă şi îndestulătoare (nu-i ascultaţi pe cei ce spun că "nu e variată"! Dar cât, Doamne-fereşte, ai vrea să mănânci?). E linişte, e profesionism, toţi îţi zâmbesc şi sunt gata să te ajute.

Arata mai mult

9.3

Impresionant

A fost foarte bine.Impresionată am fost de serviciile primite.Mâncarea bine gătită și de calitate.

Arata mai mult

9.5

O vacanta reusita

Personal foarte amabil, serozitate si mult bun simt

Arata mai mult

8.3

Hotel nou, modern, curat, camere spatioase

Hotelul este nou, modern, curat si are camere spatioase. Fiind pozitionat ceva mai departe de plaja te bucuri de liniste. Nu ofera multe facilitati familiilor cu copii; e drept ca am vazut doar câțiva copii. Personalul incearca sa fie amabil, unii reusesc altii nu. In general lipseste zambetul intalnit in tarile asiatice, atitudinea apropiindu-se de cea din RO. Realtiv problematic este transportul catre si dinspre plaja. Distanta e mare iar microbuzul circula la dus de la 9.30 insa nu te poti inoarce mai devreme de 14,00.

Arata mai mult

9.6

Superb

Hotelul este ok mancarea buna curatenie doar ca este putin departe de plaja desi serviciul de microbuz este ok

Arata mai mult

9.6

Hotel excelent

Un hotel mic, cochet care oferă servicii de calitate la toate capitolele. Condițiile de cazare excelente, mobilier nou modern, piscina exterioara .Hotelul dispune și de plaja unde beneficiezi de șezlonguri gratuite și bar pe plaja.Curatenia se face sa zilnic in camera, personalul foarte amabil. Mâncarea ff bună și variata, nu mai spun de prăjituri care erau pt toate gusturile.

Arata mai mult

8.5

O vacanta foarte frumoasa

Foarte frumos , identic ca-n poze. Mancarea fff variata , zi de zi timp de o saptamana diferita, gustoasa. Personal amabil si tanar . Curatenie zi de zi se facea . Recomand

Arata mai mult

9.5

un sejur excelent

Curatenie, personal amabil,mancare f. buna, atmosfera linistita.

Arata mai mult

9.7

Un concediu reușit

Hotelul este amplasat într-o zona liniștita, foarte curat cu oameni minunați!

Arata mai mult

8.0

Grifid Foresta - un alt fel de Grifid

Un hotel care este departe de lantul hotelier din care face parte. Nimic din ce cunosteam n am intalnit aici. Camera noua, dar cu un puternic miros de canalizare, bucataria dezastru( cu mancaruri reinventate din ramasitele de la o zi la alta), animatie inexistenta.. Nu recomand nimanui o experienta ca cea traita de mine si nu exista decat sigla care face de ras marca Grifid.

Arata mai mult

9.3

EXCELENT!!

Hotel foarte curat,camere superbe,personal primitor si atent, mancare foarte buna(sa ne intelegem:nu este mancare specific ROMANEASCA),plaja putin departe dar daca iti plac plimbarile atunci nu este o problema,pentru copii ar trebui sa introduca ceva activitati .CONCLUZIE: ne-am intoarce oricand!

Arata mai mult

9.9

SUPERB!

SUPERB!

Arata mai mult

9.6

.

Ok

Arata mai mult

9.3

O mini vacanta placuta

Impresia mea despre Hotelul Grifid Foresta este numai de bine. Hotelul foarte curat, se facea curat zilnic, personalul foarte amabil. Camerele foarte frumoase. Pentru cine ar vrea sa se uite la TV, nu prea avea ce sa vada. Este foarte linistit hotelul. Pentru cine vrea liniste, este ideal. Per total nota 10.A,era sa uit:mancarea excelenta. Si cam departe de plaja. Mergi cam 10-15 min pana la plaja. Dar un pic de plimbare nu strica.

Arata mai mult

7.7

OK

8.7

Bine.

Camera foarte frumoasa, personal zambitor,sortimente mancare putine,mancare putina,animatie slaba.

Arata mai mult

9.3

4 stele la bani de 3 stele

Mulțumesc,pot spune că am rămas surprins de serviciile oferite de tot personalul,toata lumea zâmbea,pot spune că a fost o vacanta perfectă ,mulțumesc travel planner

Arata mai mult

9.7

Super vacanta

Hotelul este foarte frumos,nou, mic si cochet, personalul foarte amabil si receptiv, masa excelenta atat prin calitate si diversitate, cat si prin modul de servire ( un amestec intre a la carte si bufet suedez). Camerele fara cusur, totul ok. Amplasarea fata de mare e un pic mai departe, dar in 10 minute pe jos eram pe plaja, asa ca un pic de sport nu strica. Ne0am simtit minunat.

Arata mai mult

9.5

Un sejur reusit

Servicii de nota 10!

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (30) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel GRIFID Foresta

Intrebari frecvente despre Hotel GRIFID Foresta

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel GRIFID Foresta, te-ar mai putea interesa in Nisipurile de Aur, Bulgaria