TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

656 pareri si impresii Hotel HVD VIVA Club Nisipurile de Aur Bulgaria

4 stele
Nisipurile de Aur, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.7
86%
656 impresii
656 impresii
Impresiile Travel Planner (656)
Amplasare
7.3
Camere
9.1
Mancare
9
Personal
9.2
Atmosfera
8.8
Facilitati
8.6
Calitate / pret
8.9
Impresii pe Hotel HVD VIVA Club

656 impresii reale, verificate 100% - Hotel HVD VIVA Club

Impresii pe Hotel HVD VIVA Club

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Nisipurile de Aur Bulgaria
9.3

Superb

Ca de obicei serviciile super Ok mâncare foarte buna curățenie zilnică un hotel superb
Recomand Travelplanner: Totul a fost super ok

Arata mai mult

10.0
9.8

Vacanta Bulgaria

Hotelul își merita stelele.De la recepție pana la personal totul a fost f ok.Curatenie ,mâncare, totul f bine.O sa revenim cu drag.Singurul lucru care a fost un minus:nu au avut plaja privata.
Recomand Travelplanner: Totul a mers fără probleme.Cei de la agenție îți explica totul clar și pe înțelesul tuturor .Foarte rapizi.Recomand cu toată încrederea.

Arata mai mult

10.0
9.5

Sejur 4 nopti 30.08-03.09

Am primit o camera cu vedere spre piscina, receptionera amabila, bagajele ne-au fost luate de la masina si duse in camera. Parcare in fata hotelului pazita. Curatenia in camera se facea rapid si usor superficial in privinta aspiratului atat in interior cat si pe balcon, cand am preluat camera pe balcon nu se aspirase, era mult nisip pe jos... Gel de dus nu era pus si nici nu suplimentau zilnic daca consumai samponul sau balsamul de par.Prosoape inlocuite zilnic, barul alimentat zilnic cu vin, bere, suc pt copii, si ceva dulce(rahat, halva) chipsuri plus capsule pt cafea. Mancarea a fost f buna, de calitate, diversificata chiar si pt mofturosi, prajiturile nu erau wow, cam acelasi gust toate, compensai cu fructe. Bauturi la dozator sau suc la cutie, bere si diverse bauturi cu alcool. Nu au plaja privata, doar cele doua piscine, una pt adulti si una pt copii. Loc de joaca pt copii(leagan, tobogan, nisip) Fiind la final de sezon sf de august inceput de septembrie programul artistic pt copii a fost slabut, din 5 zile o singura seara au avut program de dans pt copii. Distanta pana la plaja e de 10 min, recomand sa se mearga pe plaja Riviera, mult mai curat si gaseai loc pt prosop sau sezlonguri, apa curata, plaja curata. Zona scarilor catre drumul spre plaja necesita curatenie... Multe gunoaie aruncate, cutii de bere, sticle de plastic... Putina atentie si acolo, pana la urma doar clientii hotelului coboara spre statiune. In mare parte a fost un sejur relaxant, recomand hotelul
Recomand Travelplanner: Este prima interactiune cu agentia si au fost f ok, au raspuns imediat pe mail, au procesat cererea rapid, ne-au trimis mesaj sa ne ureze vacanta placuta, au tinut practic legatura cu noi tot timpul. Am facut rezervarea cu o zi inainte de plecare si au fost prompti si rapizi avand in vedere ca am comunicat doar online

Arata mai mult

9.8

Vacanță Bulgaria

Hotelul este frumos și serviciile sunt calitative. Mâncarea a fost gustoasă și diversificată. Comparativ cu hotelul Club Bor din Sunny Beach, camera aici a fost mai mică și curtea interioară, precum și spațiul de la piscină mi s-a părut puțin mai restrânse. Dar, în schimb, snack bar-ul a fost mult mai bine aprovizionat. Se face zilnic curățenie în camere și recepția este foarte operativă. Am avut o problemă cu dușul când am ajuns și s-a rezolvat imediat cum am anunțat.

Arata mai mult

6.9

Am fost relocati

A fost închis
Recomand Travelplanner: Ok

Arata mai mult

9.2

Un hotel excelent

Camera arata foarte bine, minibarul este completat in fiecare zi, mancarea foarte buna, diversificata.

Arata mai mult

6.1

Vacanță Bulgaria

Hotelul este destul mic și departe de plaja aproximativ 10-15 minute de mers pe jos . Camerele sunt mici dar având în vedere ca nu petrecem mult timp în camera sunt ok . Curățenie s-a făcut zilnic și ministrul reumplut. Sezlonguri am găsit zilnic la orice ora . Parcarea gratuita în fata hotelului mica dar au făcut tot posibilul sa incapa cat m-ai multe mașini. Mancarea variata dar nu pe gustul nostru insa am găsit ce sa mancam , deserturile colorate și extrem de dulci dar am avut un orez cu lapte bun . Poate fi un hotel pentru pensionari sau familii cu copii mici noi ne-am plictisit teribil . Decât sa revenim la acest hotel preferam sa stam în confortul de acasa .

Arata mai mult

9.4

Minivacanta Bulgaria

Hotelul excelent. Camera curata. Mancare excelenta. Atmosfera relaxanta. Super animatori si dj.

Arata mai mult

9.5

Un hotel de nota 10 !

Am fost al 2- lea an la HVD VIVA CLUB si mereu raman cu impresia ca anul viitor, tot acolo vreau Totul la superlativ Personalul foarte amabil!
Recomand Travelplanner: Totul a decurs foarte ușor si fara probleme! Agentia merită nota 10

Arata mai mult

10.0

Totul a fost super

Curățenie, mâncare buna și diversificata.

Arata mai mult

9.4

Execelent !

Am fost cazati in august. Am fost prentru prima data la acest hotel dar am ramasa placut impresionati. Mancarea este foarte buna si variata. in camera zilnic curatenie si alimentat minibarul, animatie pentru copii si adulti, Noi am fost cazi intr-o camera family ( nu am stiut asta) si am ramas placut impresionati. Recomand cu incredere. Ca si amplasare nu este departe de plaja se ajunge destul de repede - 10 minute.

Arata mai mult

9.5

Sejur 5 nopti, 31.08-05.09.2023

Serviciile hoteliere sunt foare bune. Se face curatenie zilnica in camere, la piscina, in spatile comune, exemplar. Consumabilele din minibar, din baie se inlocuiesc zilnic, jos palaria. Mancarea este de calitate si este variata. bauturile sunt de calitate, ai din ce alege. Hotelul era plin insa noi, 3 persoane, nu am stat la coada pentru nimic. restaurantul este foatre bine organizat. personalul peste tot este amabil. Am parcat in fata hotelului , parcarea este pazita, fara stres. Ne-am simtit foarte bine. Programul de seara, animatia, ne-am placut. La plaja , am mers si ne-am intors pe jos. Pana la cea mai apropiata plaja mergi cam 10 minute. Dar e cam aglomerata, nu ne-a placut Noi, 2 adulti si un copil de 12 ani, am preferat sa mai mergem 10 minute pana la Plaja Riviera. Nu ne-a deranjat. E mai libera , mai spatioasa si are zone libere destule. Apa foarte curata, nisipul fin, plaja fara gunoaie. A fost foarte bine. Un detaliu negativ totusi . La iesirea din hotel spre statiune, spre plaja, cobori niste scari iar in zona acea este foarte multa mizerie : pahare de plastic, sticle goale , ambalaje de mancare etc. Probabil de la turisti, Nu cred ca este propietatea hotelului, pentru ca contrastul e prea mare. Cred ca e spatiu comun al statiunii. Insa din punctul meu de vedere acele scari deservesc doar hotelul HDV si in consecinta pentru a nu strica imaginea de ansamblu zona trebuie curatita.

Arata mai mult

7.4

Vacanta Spetembrie 2023

Pentru un septembrie low cost a fost ok Putin invechit locul de joaca pt copii, se putea un pic mai multa curatenie pe langa piscine. In hotel totul ok, mancare buna, bauturi decente. Un sejur reusit zic eu La ce preturi au fost vara asta eu zic ca au oferit mai mult decat am platit.

Arata mai mult

8.1

Escapadă HVD Viva Club

Nu este prima dată când mergem la acest hotel. Condițiile de cazare sunt foarte bune, mâncarea este foarte bună, diversificată dar nu la fel de bună ca în anii trecuți. Personalul este bine pregătit, foarte respectuos dar și acolo este o schimbare față de anii trecuți. Un alt punct în minus față de anii trecuți este că nu mai au plajă privată lucru despre care am aflat abia când am ajuns la hotel și asta după ce am întrebat. Hotelul este un pic cam departe de plajă iar piscina nu are parte de soare pe tot timpul zilei. De asemenea ar trebui să mai umble puțin la selectarea turiștilor.

Arata mai mult

9.6

O locatie deosebita la standardele HDV

O locatie deosebita la standardele HDV.Totul la superlativ(curatenie,camere,mancare,personal...) mai putin distanta si accesul pana la plaja si insuficienta sezlongurilor la piscina hotelului.Un raport calitate-pret excelent dealtfel in Nisipurile de aur.
Recomand Travelplanner: Recomand aceasta agentie deoarece raspund rapid la solicitari si esti ajutat in orice problema.Au si oferte imbatabile cu diferite variante posibile.

Arata mai mult

8.9

Super

Personal foarte amabil !!!totul a fost ok !!!Cu siguranță vom reveni!!!
Recomand Travelplanner: Cu siguranță vom recomanda aceasta agenție!!!

Arata mai mult

9.4

Vacanta Bulgaria

Hotelul curat, camere spatioase si personal foarte amabil gata sa te ajute oricand.Mancarea este diversificata,proaspata si gustoasa. Punctul slab al hotelului este faptul ca acesta nu mai dispune de plaja proprie.
Recomand Travelplanner: O agentie de nota 10. Foarte rapizi,prompti si amabili. Recomand, a fost o colaborare frumoasa!

Arata mai mult

7.7

Vacanta

Bine
Recomand Travelplanner: Promti, serioși

Arata mai mult

10.0

Vacanta Bulgaria

Am revenit pentru a doua oara la acest hotel. A fost o experienta minunata,mancarea foarte buna,iar bauturile foarte ok,in comparatiile cu bauturile celorlalte hoteluri all inclusiv din Bulgaria. Vinul a fost la sticla,iar cocktailurile au fost facute cu suc Cappy,nu cu suc la tec.

Arata mai mult

9.5

Vacanta Bulgaria

Superb! Foarte curat, mancarea delicioasa. Singurul dezavantaj este faptul că plaja este prea departe.

Arata mai mult

8.5

vacanta cu copilul

Locația e super. Păcat că în momentul când am fost eu nu au mai avut acces pe plaja. Dar ne-am bucurat de piscină și de serviciile ultra-all inclusiv în care aveai posibilitatea de a manca ceva și intree programele de luare a mesei. Personalul a fost foarte prietenos. Legat de curățenie mi sa părut super ok. Veneau să îți schimbe prosoapele in fiecare dimineață.

Arata mai mult

9.5

Vacanța hvd Viva

O experiența plăcuta. Multumiți de serviciile oferite!

Arata mai mult

9.3

Hotel Hvd Viva Club

O foarte bună impresie de la intrarea în hotel...despre cazare foarte mulțumit curățenie în fiecare zi ...despre restaurant mâncare și băuturi găseai ptr orice mofturos la mâncare....totul a fost ok....zicem noi din punctul nostru de vedere....mulțumim tuturor ptr sejurul cit timp am fost cazați la hotel hvd viva club și vouă travel planner

Arata mai mult

4.8

Vacanța Bulgaria

Nu recomand acest hotel ! Băutura foarte nașpa , mâncarea 3feluri ! Piscina foarte mică ! Multe albine …O experiența foarte urâta !

Arata mai mult

5.1

Vacanta

Dacă anul trecut am avut numai pareri numai de bine fiind cazați la nivelul 2 al hotelului,cu părere de rău în acest an am rezervat 2 camere pt 5 pers și un copil de 7 ani,plecare le-am primit laetajul 6 al hotelului.Până aici toate bune și frumoase,camere spațioase,vedere la mare...într-un cuvânt...super.Dar apoi apar problemele,curățenia lasă de dorit...în baie după ușă mizerie și bucăți de hârtie igienică care au stat acolo în toate cele 6 nopți de cazare,gelul și șamponul se înlocuiască doar când își aduceau aminte,iar punctul culminant a fost mirosul insuportabil din Băile fără ventilatoare la aerisire,pur și simplu miros de canal...Curățenia în camere și pe balcon sa făcut superficial.Personalul din sala de mese total nepăsător și foarte obosiți păreau. Animatorii fără nici un pic de organizare și plictisitori!!!Am plecat total dezamăgiți...în comparație cu anul trecut.Nu am făcut poze pt ca nu își mai aveau rostul.Oricum nu vom mai revenii la acest hotel.

Arata mai mult

9.3

Vacanta în familie

În ansamblu,totul a fost bine. Personalul desăvârșit , camerele destul de spațioase și curate, mâncarea destul de gustoasa. La prânz preparatele calde sunt schimbate de la o zi la alta, iar fiecare seara surprinde cu câte o tematica și preparate specifice. Prăjiturile arata foarte bine, dar au cam același gust, cu mici excepții. Un inconvenient este faptul ca anul acesta hotelul nu a mai avut plaja privata, iar la piscină nu se respecta regula de a nu ocupa șezlongurile inutil. Așadar, de dimineață se ocupau șezlongurile de persoane care le foloseau doar vreo 2 ore după-amiază, iar cei care își doreau sa petreacă mai mult timp la piscina nu mai aveau nici un loc disponibil. Serile destul de liniștite, cu cam doua spectacole pe săptămână și în rest animație pentru copii. În fiecare zi se face curățenie în camere ,se schimba prosoapele și se alimentează minibarul (care este gratuit). Parcarea din fața hotelului este destul de mica, dar cei care nu prind un loc acolo sunt duși la o alta parcare la aproximativ 2 km distanta. Pentru persoanele care vor sa mai călătorească cu mașina în timpul sejurului acest lucru s-ar putea sa fie un pic deranjant. Per total , hotelul oferă cam tot ce este necesar pentru a avea o vacanta plăcută și relaxanta, iar staff-ul este minunat, foarte atent la oameni și la nevoile lor și chiar reușește să emane o energie pozitiva trecând peste oboseala acumulata pe parcursul zilei.

Arata mai mult

9.9

HVD VIVA Club Nisipurile de Aur August 2023

#SuntInfluencerTravelPlannerAugust #TravelPlanner #HVDVivaClub Acest hotel superb are recenzii foarte bune si premii primite pentru serviciile de calitate pe care le ofera: Am primit o camera superba la etajul 6, cu vedere la munte, astfel încât să poți simți că ești la munte și la mare in același timp: - Camerele mari, luminoase, moderne și foarte curate, iar paturile cu saltele super confortabile - Mini Bar aprovizionat zilnic cu vin, bere, suc, ciocolata și chipsuri - Expresor de cafea și capsule in cameră - Baia eleganta, cu uscator pentru par, sampon si gel de dus - Curățenia și schimbul prosoapelor se face zilnic. - Mancarea multă și delicioasa in Restaurantul principal ( mare, elegant, cu măsuțe și în exterior, pe terasă, lângă piscină) : supe, pui, porc, peste, vita, curcan, iepure, miel, fructe de mare si sushi, garnituri diverse, aperitive spectaculoase, salate... - Seri tematice, cu bucătărie internationala - Deserturile reprezintă o oază de culoare: prajituri tradiționale , prăjituri diverse, torturi, fursecuri, compoturi, inghetata. - Bauturile sunt peste media celorlalte hoteluri cu regim all inclusive, acesta fiind ULTRA ALL INCLUSIVE. Puteai comanda orice băutură de import, freshuri îmbuteliate de la Cappy, bere draught Tuborg... - Snack Bar și Pool Bar bine amplasate, de unde poți servi diverse tipuri de fast-food ( pizza, burgeri, SW, fursecuri, prăjituri) iar băuturile sunt toate la discreție - In exterior piscinele curate, atât cea de copii, cat si cea pentru adulți, șezlonguri suficiente - locul de joaca amplasat in imediata apropiere a piscinei pentru copii ajuta la o supraveghere mai ușoară a acestora - Animatia a jucat un rol important. Cu un program bine stabilit de la prima oră( foto), distrau copiii și adulții pe tot parcursul zilei, cat si seara: Zumba, Aerobic, Polo, Darts, Tir cu arcul + Mini Discotecă Seara =Nu aveai timp sa te plictisesti. - Personalul tânăr, profesionist, super dedicat si implicat. Mereu cu zambetul pe buze, toti atenti la detalii și la nevoile clienților. In concluzie: Recomandam HVD Viva Club și stațiunea Nisipurile de Aur, pentru persoanele care doresc sa se răsfețe cu un sejur la un hotel care își respectă standardul și clienții,cu un raport bun pret-calitate! Recomandam cea mai buna agenție de turism din țară, #TravelPlanner ! Suntem deja la a 4 vacanță prin această agenție, iar totul este la superlativ. Profesionalism, rapiditate, comunicare rapida și eficientă. Noi am rezervat aici : https://travelplanner.ro/hotel-hvd-viva-club-nisipurile-de-aur-bulgaria

Arata mai mult

3.5

Hvd Viva Club

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02JR5Lx4irUeybyFmeBxXxM6U196z6jj8KYiDXTtrnRWyuEVquQkGNZYmv2oRTMm2el&id=100001066295126

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (626) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel HVD VIVA Club

Intrebari frecvente despre Hotel HVD VIVA Club

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel HVD VIVA Club, te-ar mai putea interesa in Nisipurile de Aur, Bulgaria